Tıktıkkk 🙈 bir sorum var...
❤️
❤️
❤️
Evlilik konusu kimine göre çok erken, kimine göre hiç gerekmez... Kimi kariyer der, kimi aşkı bekler. Peki sizce doğru zaman ne zaman?
Kaç yaşında evlenmeyi düşünüyorsunuz?

Tıktıkkk 🙈 bir sorum var...
❤️
❤️
❤️
Evlilik konusu kimine göre çok erken, kimine göre hiç gerekmez... Kimi kariyer der, kimi aşkı bekler. Peki sizce doğru zaman ne zaman?
Kaç yaşında evlenmeyi düşünüyorsunuz?

Yaş fark etmez gerçekten doğru insanı bulduğumdan emin olduğum zaman insanaları tanımanında ben hiç kısa bir süreç olduğunu düşünemiyorum bazen bir ömür birlikte olduğun insanı bile tanımadığı fark ediyorsun ki zaten bir insanı sadece sana yansıttığı kadarıyla tanıyabilirsin yani uzun lafın kısası benim için evlilik gözükmüyor gibi şu on yıl içerisinde
Şu an evlilik fikri hayatımda kendine bir yer bulmuş değil. Çünkü bir insanı hayatına dahil etmek sadece sevgiyle değil, ruhsal olarak hazır olmakla da ilgili. Bazen içten içe bir sıcaklık duyar gibi oluyorum ama sonra fark ediyorum ki bu sadece geçici bir özlem. Gerçek bir bağ kurmadan, sırf yaşım geldi diye böyle bir karar almak bana göre değil. Evlilik, birlikte yaşlanmayı göze alabileceğin birini bulduğunda anlamlı olur. Henüz o güveni, o sakinliği hissettirecek biri çıkmadı karşıma. Ve ben zamana güvenmeyi seçiyorum.
Benim evlilik çağım çoktan geçti :D olursa seninle olsun. Olmazsa da bekar öleyim yani ne yapayım :*
Bu nasıl cümle😒
😃 deli
Nasip diyorum.
Selinacım, ne şahane bir soru, bayıldım! 😍 Evlilik bence tamamen ruh haline, aşka ve karşındaki insana bağlı bir şey. Benim için tam bir yaş yok, doğru kişi geldiğinde kalbin "tamam!" diyorsa o an doğru zamandır. Çevrenin "erken" ya da "geç" demesine takılma, hislerin en güzel cevap zaten. 💕✨
Sana sonsuz katılıyorum aşko kuşkom 💅🏻💅🏻
Selinacığıııım, bizden daha uyumlu kafa mı olur ya, tam bir mental match olmuşuz! 😍 Hislerin en doğru yol haritası. Sen de hislerinle doğru yolu bulursun, inanıyorum! 💖✨
Cevap
25Cevap
Kuzum 30 yaşına kadar isterim evlenmeyi ben, bakalım kısmet. Ama kızım olsun isterim🙏 Rabbim nasip ederse. Kız çocuklarını çok seviyorum ben ya🤗
Allah nasip eder inşAllah kızçem ❤️
Evlilik düşünmüyorum. Kim evlenip mutlu olmuş ki bizde evlenip mutlu olalım. Bu saatten sonra dertsiz başıma dert alamam. Bekarlık gibisi yok.
İlişki içindeyim iki senesi var etti etti etmedi max bir ay veririm yoksa next uzatan adamdan olmaz
Hiç bir yaşta galiba ki benim için imkansız gibi zaten ufaklık
Bilmiyorum düşünmüyorum sanırım
Bence evlenmeliyim hem de bu sene😂 yasa bağlı karar almıyorum ya ne zaman doğru insanı bulduğuma ikna olursam ve ben de karsi taraf için doğru olduğuna inanılan kisiysem o zaman 😊
Bence net evlilik yası 26 27 olmalı cünkü gerçekten yetişkinliğin en mantıklı dönemi o yaşlardır. 25 bile cok erken ama 26 cok ideal gibi hani nasıl anlatsam bilemedim
Düşünmüyorum evlenecek insan kalmadı. Evlensek bile sürdürebilmek de çok zorlaştı zaten. Ne sadakat var ne güven. Bekarlık mental olarak en iyi durum bence
Benim yaşım geçti ama önemli olan yaşta değil doğru zamanda evlenmeli, doğru insan karşımıza çıktığında o gün kısmet başlar. ☺🌸
30 dan sonra ama etrafımdakiler öyle düşünmüyor bhbvbvnb arkadaşıma kalırsa kafa dengi birini bulursam evlenirmişim yalan (!)
Son 4 senem kaldı. Olursa olur, olmazsa sonsuza kadar bekarım artık. 30 yaşımdan sonra evlilik düşünmüyorum, bana aşırı saçma geliyor.
Allah korusun Öyle bir şey hiçbir şekilde düşünmüyorum ben tek başıma bu şekilde çok mutluyum 🥰🥰
Düşünmüyorum ama karşıma düşüncelerimin uyuştuğu, iyi biri çıkarsa neden olmasın
Karşıma düzgün birisi çıkarsa 25-26 yaşımda düşünüyorum
En mantıklı olabilecek evlilik yaşı 26dan 29a kadar
Evlilik istemiyorum aşk ta. Hayatta bir sürü konu var ilgi alanım olarak.
Benim düşünmemle olacak bir şey olmadığını öğreneli çok oldu…
2025 yılında ortaçağ geleneklerini sürdürmeyi rasyonel bulmuyorum, hiçbir zaman :d
Formula 1 de 8 kez dünya şampiyonu olma ihtimalim , evlenme ihtimalimden daha fazla.
1 sene içinde evlenmiş olurum kesin jdkf
Dur daha okul bitmedi selin djdhjdud
Sjsksj
Etkenler var iş ilişki para gibi maddi durumun ve işin iyiyse her yaşta uygun ama ben 35 imden önce düşünmem
Acı ama gerçek 28 yaşını geçenler nadiren evleniyor
Düşünmüyorum
28 yasinda düşünüyordum 18 yaşında evlendim
😅
Evlilik düşünmüyorum
Doğru insanı bulalım düşünürüz🤣
Kısmet nasip ne zaman ise
Evlenmem diyordum 21 imde evlendim 😅
Ufukta görünen bir şey yok
Doğru kişiyi bulduğumda evlenirim farketmez
Bilmiyorum ne zaman nasip olursa o zaman :)
Hayatın akışına bağlı ama 30dan önce olmaz
Ne zaman evlenecek birini bulursam
Düşünmedim imkanlar el verse düzgün biriyle çok geciktirmem ama işte diyelim
24 28 falan
28-29 yaşında
Ben boşanmayı düşünüyorum
Düşünmüyorum 😂
Hiç bilmiyorum
30+ sonra
şu an. dusunmuyorun
Hemen
28-29