Fikriniz nedir gençler kızlar mı erkekler mi?
Kızlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence parası olan.. ama değişir yine de Kadınlar, erkeklerden daha fazla sosyal desteğe sahip olma eğilimindedir. Bu, zor zamanlarda yardımcı olabilir ve yalnızlık duygusunu azaltabilir. Kadınların zorluklara karşı daha fazla duygusal dayanıklılığa sahip olduğu düşünülmektedir. Erkeklerin, kadınlardan daha fazla özgüvene sahip olma eğiliminde olduğu düşünülmektedir. Bu, yeni bir ortamda daha rahat hissetmelerine yardımcı olabilir. Erkeklerin, kadınlardan daha fazla maddi kaynağa sahip olma eğiliminde olduğu düşünülmektedir. Bu, tek başına yaşamanın mali yükünü hafifletmeye yardımcı olabilir. Bazı araştırmalar, kadınların tek başına yaşarken bazı alanlarda daha başarılı olabileceğini gösterirken, diğer araştırmalar erkeklerin bazı alanlarda daha başarılı olabileceğini gösteriyor.
Kadın. Erkekler tek başına yaşamaya uygun cinsiyet değil.
Her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir kadın vardır.
Misal eşi öldüğü zaman ilk evlenme krizi tutan erkektir. Kadın tarafı çocuklarını düşündüğü için mücadele eder. Kadınların fedakar yapısı say say bitmez, evlatları için ve tabii ki eşine olan desteği.
Kişiye göre değişir bu bence karar veremedim 2 side %50 veriyorum. Ve bu kişilerin amaçları da önemli
Cevap
1Cevap
garanti kızlar
Bilmiyorum ki erkekler sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?