Aile & Toplum Ramazanda artık muhtarlar mahalleye davul gelip gelmemesi için çalışma yapmalı mı? hayirbakdinlemiyorsu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle bir çalışmada bence artık çoğu mahalle davul istemez gece gece sahur yapıp yatan için sıkıntıdan başka bir şey değil Güncellemeler+1 yıl Takip at sende bana öyle cozeriz Ferhatla sirinden ne eksigimiz var bizim aşk olsun 😀 Güncellemeler+1 yıl Şimdide en güzel aşk zor olandır sarkisni açtım senin için 😀 Ramazanda artık muhtarlar mahalleye davul gelip gelmemesi için çalışma yapmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben çok seviyorum hep bekliyorum camda davulcu geçmesini 0 1 Yorumla hayirbakdinlemiyorsu +1 yıl Zamana uymak gerekli bence eskiden saat yokmuş alarm yokmuş ama artık öyle değil Yorumla
Yaaahak Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Gerçekten kaldırsınlar, gece gece gürültü kirliliğinden başka bir işe yaradığı yok. Oruç tutan var, tutmayan var. Çocuğu olup uyuyan var. İnsanları mağdur ediyorlar. 0 3 Yorumla hayirbakdinlemiyorsu +1 yıl İnsanlar sahur yapıp tam uyuyacak damba dumba ses var sabah iş var haricinde tutmayan için tam işkence Yorumla Yaaahak +1 yıl Kesinlikle Yorumla hayirbakdinlemiyorsu +1 yıl Buda benim projem olsun 😀 Yorumla
AHMET5800 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Burada konuşun ne güzel 0 3 Yorumla hayirbakdinlemiyorsu +1 yıl Bu defada sana bildirim gelecek ama 😀 Yorumla AHMET5800 +1 yıl Yokla neslem yorum yapsın altına devam et Yorumla AHMET5800 +1 yıl Etiketle buraya @neslm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben çok seviyorum hep bekliyorum camda davulcu geçmesini
Zamana uymak gerekli bence eskiden saat yokmuş alarm yokmuş ama artık öyle değil
Gerçekten kaldırsınlar, gece gece gürültü kirliliğinden başka bir işe yaradığı yok. Oruç tutan var, tutmayan var. Çocuğu olup uyuyan var. İnsanları mağdur ediyorlar.
İnsanlar sahur yapıp tam uyuyacak damba dumba ses var sabah iş var haricinde tutmayan için tam işkence
Kesinlikle
Buda benim projem olsun 😀
Burada konuşun ne güzel
Bu defada sana bildirim gelecek ama 😀
Yokla neslem yorum yapsın altına devam et
Etiketle buraya @neslm