Ramazan ayında milletin sokakta tıkınmasına nasıl bakıyonuz?

arkadaşım ibadet allah için yapılır. kullarından saygı beklemek için değil.
ayrıca neden saygı duyacak ki. sebep ne. sen kendi tercihinle kendi faydana iş yapıyorsun elin adamına ne ki saygı duysun
unutmayın dinsiz dine inanmayan insanlar da var.
ayrıca onların dinsiz oluşunun sebebi de bizleriz bunu da unutmayın
ne oruç tutanın sevabı tutmayana, ne de tuttmayanın günahı tutana bulaşmaz. herkes tercihini yaşar herkes ahirette tercihinin karşılığını alır. kimse kimseye saygı duymak zorunda değil
Çok güzel görüşler yazmayın lan eig seçerken zorlanıyom slkdfjs
emeğe saygı
Görüş
5Görüş
Ne yerse yesinler de su içerken arkadaşım filan bakma vs diyince komik geliyor gizlice yemeye çalışıyorlar ya da onlar rahatsız olmasin diye bir şey yiyip içerlerken bakmıyorum sjshdhd
Disarda yiyeni görünce canım çekmiyor ama saygı açısından biraz daha dikkat edebilir.
Ben gömüyom, acımam
umrum olmuyoo sonuçta herkes tutmak zorunda değil ve nefis meselesi daha çok sevap olur belkiii
Hiç umrumda değil herkes özgür istediğini yapabilir.
Ben hiç umursamam. Ben orucu Allah rızası için tutuyorum. Sen veya bir başkası yemiş hiç ilgilenmem.
Ben şahsen çok takılmıyorum ama diğer yandan da merak ediyorum niçin oruç tutmuyorlar diye
ben kafirim o yüzden tutmuyom aşko
Yoo umursamam. Manita gibi ağlayacaksanız tutmayın oruç moruç şova gerek yok.
eiglik allah belamı versin
Başkasının yediğini görüp canı çeken varsa tutmasın zaten. Çatır çatır yiyorum valla umrumda değil.
adamsın <3
Aslında a sıkkını isaretleyecektim o kadar güzel sövmüşsün B sıkkında isaretlemesem yazık olur dedim 😂
Saygı bekliyorum doğal olarak.
Öyle şeylere takılmam, takılanlara da ayar olurum.
En İyi Görüş