1 ay icerisinde belki 3 kere savcinin karsisina ciktim yarin mahkemem var sizce sonuc ne olur tutuklanir miyim serbest mi birakirlar
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sana yardımcı olalım ama konu nedir? Neyden yargılanıyorsun
Siber zorbalik diye geciyor
Anladım. Kötü olmuş sanırım birini tehdit ettin.. özür diledin mi? Kesinlikle pişman olduğunu söyle, büyük ihtimalle para cezası alırsın. Hayır neden 3 kez çağrıldın bir kez ifade alınıyor ve mahkeme oluyor?
Hesabima yabanci ulkeden bir kisiden yuklu miktarda para geldi bende parayi harcadim daha once 3 gun nezarette kaldim bu konuyla ilgili gecen pazartesi serbest biraktilar carsamba tekrar savciya ciktim yarin da mahkemem var
Sen içini ferah tut. Avukat tuttun mu? Umarım bir daha yapmazsın. Olan olmuş artık
Tutmadim surekli saliyolar diye mahkemede ne olcak bi fikrim yok yine salarlar diye dusunuyodum ama jandarm arkadasim tutuklanabilirsin ya da denetimli olabilirsin dedi
Denetimli olursun bu gece sana dua edicem. Lütfen bir daha yapma.
Cok tesekkur ederim valla cok iyisin. Bir daha tovbe zaten beni bi salsinlar bunaldim surekli karakoldan
Allah affedicidir inşallah duam kabul olur
İnsallah canim bir daha bulasmam zaten aldim dersimi
Hey ne oldu? Kurtuldun mu?
1 ay sonraya ertelendi canim
Dün sana dua ettim Allah seni kurtarır umarım :)
Cok sagol insallah seninde gonlunden ne geciyosa kabul olur hatirlayip sorman bile cok mutlu etti beni
Amin bugün Kadir gecesi yine senin için dua okuyup teşbih çekicem herhalde hatırlarım. Benim de hakaret davam vardı gecelerce uyuyamıyordum seni en iyi ben anlarım Allah büyük
Olay ne ki nerden bilelim
Hesabima yabanci ulkeden bir kisiden yuklu miktarda para geldi bende parayi harcadim daha once 3 gun nezarette kaldim bu konuyla ilgili gecen pazartesi serbest biraktilar carsamba tekrar savciya ciktim yarin da mahkemem var
Peki paranın kaynağı belli mi yani yanlışlık mı yoksa başka birsey mi
Yok yeni banka hesabi acip para aktardim yabanci ulkeden ordan gelen parayi da baska hesaba aktardim sonra paket oldum :d para da 70 bin parca parca 2 dakika arayla geldi hesabima para
Düşük bir meblaymis sıkıntı olmaz sanırım
Bunu yaparken arkadaslarimla beraber yaptik zaten onlar yonlendirdi ama oyuna getirmis oldular beni simdi de kendimi aklamaya calisiyorum surekli savciliga cikiyorum nezaret falan en son carsamba da ciktim ama mahkemem yarin
Bende oyle dusunuyorum ya millet ne paralar yurutuyo valla ama bu isi yaptigim arkadasim benim adimi da vermis o yuzden ugrastim bu kadar
Belkinufak bir ceza alırsın oda paraya çevrilir yoksa silivri soğuktur 😃çevrene dikkat et
Nasıl bir çevren var öyle zamanında bende çok şeyler yaşadım herseyi kaybedince anladım yol yakınken bırak onları yoksa onlar seni bırakır
Paraya cevrilir mi ya bilemedim bak gecenlerde bi tanidik bos arazide slah patlatti diye 13 ay yatacakmis. Beynimde surekli dustum mapus damlarina ogut veren cok olur caliyo hahshhs
Ya sen nasıl bi kişiliksin hem korkuyor hem espri yapıyor
Ya sorma cok saf canım takiliyorum hep rahattaydim bi sey olmaz diye ama oyuna getirdiler beni isler istedikleri gibi gitmeyince kotu ben oldum anlayacagin simdi de kendi pacami kurtarmaya calisiyorum 1 aydir yasadigim stresin haddi hesabi yok yarin cikarim diye girdigim nezarete 4 gun kaldim fena haldeyim psikoloji olarak
Haklısın umarım bisey olmaz ama merak ettim sonuçtan benide haberdar et zaten edemezsen...
Hayatim kayarken ben hahdhsj napim diger turlu omur gecmez
Geçmiyor zaten de paylaşıma denk gelirsek artık yorum yaparız gelmezsekte 70 bin için yattı be diye sigara yakarız 😃
Yav cok komik degil mi harbiden 70 bin hahshsha bari 700 bin falan olsaydi da parayi da catir catir yeseydim bir dilan polat olamadim yine tuh hakkini veremedim
Ufak dilan belki show habere çıkarsın 30 sn falan 😃😃😃😃
Hahdhsj yilin kerizi 70 bin aklamak icin 7 yil hukum giydi diye falan cikarirlar
Her 10 bine 1 yıl şaka bir yana bisey olmaz yarın mübarek kadir gecesi ve cuma günü iki duayla kurtarırsın bendesin 😃
Toplu dua zinciri yapabilir miyiz ya ben ibana 1000 tl atiyim dua eden herkese hahdhaja
Aman kalsın senden para gelmesin kumkunse iki yardım edelim dedik sen bizide mapus damlarina atacaksın😆😆😆
E tamam bedava dua etceksen ben ona da varim valla asagida biri daha demis dua edicem diye😂
Paralı dua ise yaramaz söz edicem ama bana bilgi ver merak ettim özelden bi yerden ulaş ilerde anlatıp gülersin bugüne inşallah
Haha valla yarin cikabilirsem bu isten sag salim guncellerim baktin benden ses yok artik benim yerime mapus yata yata biter yollar gide gide biter aldirma gonul sarkisini dinlersin ya da sey de olur bak soz vermistin bana kac hafta oldu cok cumalar gecti ne gorusler bitti...
Söz kız nerde mahkeme düşersen mapusa sana sigara ve temiz için çamaşırı getiricem😆😆😆😆
Bende sana boncuktan anahtarlik yaparim
Bak bu güzeldi kapalıya atmazlar inşallah mektup yazarsın öyle olursa 😆😆
Neyse hakkında hayırlısı artık inşallah atlatırsın biran önce sonuçlanır hayatına dönersin iyi geceler 👋👋👋
Hahaha bilmiyorum nereye atarlar. Tesekkur ederim iyi geceler
Kitabindan ortasindan sormak bu olsa gerek
Ahdhhs biraz oyle oldu ama burdan soylersem linclencem ugrasamam lincle
Hiç bişey olmaz
İnsallah
Kuzenim de aynı şeyden yargılandı
Aa harbi mi iyi denk geldik o zaman benimkinde parayi aklayan kisi benimde adimi vermis ama o problem kuzeninin boyle bi olayi mi oldu benim hesaba gecen para 70 bin. Ben de o parayi annemin hesabina attim direkt sonra paket oldum zaten
Kuzenimin adına işlem yapmışlar o kadar gitti mahkemeye hiç bişey çıkmadı
Valla bilmiyorum beni surekli savciya cikariyolar birakiyolar nezarete falan aliyolar kafalarina gore artik jandarma bi arkadasim tutuklanabilirsin dedi
Korkma bişey olmaz o kadar kötü suçlar işleniyor yatmıyorlar
Dimi ya sonucta adam oldrmedim kendimi bende boyle teselli ediyorum hshdhsj gerci gecenlerde bir tanidigim bos arazide havaya slah sikma muhabbetine 13 ay yedi tuhaf isliyo adalet
Bana göre bir şey çıkmaz sadece 5 sene suç işleme işlersen o zaman yatarsın derler gibime geliyor
O kolay is hallederim de tutuklayacak olsalar carsamba serbest birakmazdi savci bence. Sence?
Sen rahat edeiğim gibi
Yarin haber veririm yani insallah tutuklanmazsam jshdjs
Yarın haber edersen tutuklanmamışsın demek😂
Haber etmezsen de gittiğini bilirim zaten
70 bin icin tutuklanirsam karar cikinca gulerim herhalde kendimi tutamayip jahshsjsj
Direk hakimin karşısında Gül 😂
Zaten cok konusmamaya calisiyorum yanlislikla komik bi sey soylerim diye hahdhsh
Hakime de teklif et iyi para var bu işte diye 😂😂
Bi ara dusundum kanina girersem hem beni salar hem de daha cok kazanirim jahshsj
Ondan sonra parmaklıklar ardında havada ki kuşların yerinde olmayı istersin😂😂
Benim muhtemel son zaten ya 😂
İnşallah da olmaz ya deme öyle
Hadi insallah
Bekliyorum güzel haberinş
Olmadı ziyarete gelirim artık😂😂
Ertelendi 1 ay sonrasina mahkeme
Böyle böyle ertelerler sonra da tutuksuz yargılanırsın
Umarim ya kac oldu boyle ertelenme hep stresli oluyorum
Rahat ol bişey çıkmaz
Davaya göre değişir. Ne ile yargılanıyorsun
Hesabima yabanci ulkeden bir kisiden yuklu miktarda para geldi bende parayi harcadim
Geri ödersen girmezsin yoksa şikayet varsa tutuklama gelir. Yeni çıktım ben. İnşallah girmezsin
Param yok hshdhsj ama hesaptan parayi aklayan kisi benimde adimi vermis ortak is yaptik diye o yuzden bu kadar savcilikla ugrastim nezarette kaldim o problem en son carsamba da salindim kafam karisti o yuzden yarin icin
neden suc ne
Hesabima yabanci ulkeden bir kisiden yuklu miktarda para geldi bende parayi harcadim
hakkin da hayırlısı
İnsallah
Dava neydi
Sanırım birkaç defa ertelenecek. ya da para cezası gelir
Bilmiyorum ki kac seferdir savciliga cikiyorum birakiliyorum en son carsamba ciktim yine. Yarin da mahkeme var ertelerler mi tutuklanir miyim kafam karisik
Tutuklanacagini sanmıyorum. Muhtemelen para cezası verilir
Tamamdir cok tesekkur ederim yarin aksama kadar yazamazsam tutuklanmisimdir zaten...
Tutuklanirsan haber ver sana sigara camasir kıyafet falan gönderelim😃
Adres at boncuktan anahtarlik yapayim sana😂
Tesbihte yaparmisin.
Ayip ettin icerde bol zamanim olcak iste yeter ki
Ulan biran içeri girmeni istedim ha😃😃
Ben sana tesbihin kralini aliyim dur isteme oyle seyler 🤭🤭
Kehribar olsun. Bende adet yerini bulsun diye sana tütün gönderirim
Adamin dibisin burak cok kârli bi alisveris oldu gercekten
Ayipsin. Sen uluslararası dolandırıcılık yapmış birisin. Ustatsin sen üstat
Dolandirici demesek aliniyorum da jshdjs
Paralari iç etmişsin ama😂😂
Ama millet ne paralar goturuyor oyle dusunursek iyi niyetliyim bence ben😂
Sen daha fazlasına ulaşamadın ki.
Niyetim milyonlardi ama iste... 70 bin icin yatarsam kahrolurum hahshsj
70bin için yattığını ogrenirsem gülmekten yıkılırim
İste burak yarin ben bu satirlari sana yazamazsam bil ki ben artik yokum hahshsj
Günaydın. Taktılar mi prangalari
Paket mi oldun la
Hahzhsha simdilik hayir 1 ay sonraya ertelendi mahkeme
Sesin cikmayinca bende gidip seher yıldızindan bir koli çamaşır aldım sana
Sirf bu fedakarligin icin iceri giresim geldi
Dışarda kal pentiden alayim
Hahshsh 1 ay sonra bakicaz artik bu kadar ertelenen mahkemenin sonucu ne olcak
Hakkında hayırlısı olsun. Şansın bol olsun
Tesekkur ederim 🤠
Olay seriii
Cukkklatttt
Olay ne ki
Hesabima yabanci ulkeden bir kisiden yuklu miktarda para geldi bende parayi harcadim sonra patladim iste savcilikla ugrasiyorum nerdeyse 1 aydir surekli nezaret savcilik salinma en son carsamba da savciliga ciktim. yarin da mahkemem var
Ne kadar bir para
70 bin hesabima 20-20-20-10 bin seklinde geldi. Bende hepsini attim baska banka hesabima bu is arkadasimin fikriydi ama oyuna getirdi beni biraz iste bir aydir da ugrasiyorum boyle kendi belami kendim buldum anlayacagin
Gönderen kimmiş ki? Böyle bir olay rastgele olacak işler değil. Zaten savcılığın işkillendiği konu da bu
Yabanci ulkeden bi adam, tanimiyorum
Beleş parayı ezdin di miii
Ezdim ezmesine de bari yatacaksam daha fazla para olsaydi ya
Sen de haklısın bebek
Dava ne
Konu ney ki