Spor salonunda hoca haksizlik yaptigi icin tartistik o beni kucumsedi ben onu bu durumda beni oradan atmis bide savcilikla tehdit ediyor sizce buna hakki var mı arkadaslar bilen var mı
9 gü
Cevap
16Cevap
Abim baş savci. hakaret darp yoksa bir şey olmaz bir kuzum. desen 30 bin tazminat ödersin
kuzum olcakti tel kuzu yazmış:)
Ne yaptın dombılo gözüne mi soktun neden şikayet etsin bench presemi sıkıştırdın ne olabilir
Hakkı olan da olmayan da savcılığa başvuru yapabilir önemli olan bir sonuç alıp almayacağı.
Bişi olmaz yani olsa bile en fazla adli para cezası alırsın
Ne diye savcılığa verecekmiş? Hakaret küfür tanık vs durum
Bişey olmaz merak etme o sadece korkutmak için demiştir
Spor salonunun bir müdürü bir amiri bir kimsesi yok mudur yani öyle kim kimi nereden atıyor muz cumhuriyeti mi burası varsa bir yanlışın çıkar üst merciye söyler der ki bu arkadaşın bu spor salonunda olmasını istemiyorum huzuru bozuyor vs diye spor salonunda der ki buyrun ücret iadeniz budur bir daha bu spor salonu gelmeyin der
Yani olayın şimdi tam içeriğini bilmediğim için ne desem boş
Savcılığa veremez ortada suç yok ama sen onu vergi dairesine şikayet et
Sen ücretini verirken fatura kesti mi sana
O zaman CİMER e yaz rahatsız olduğun bir durumu belirt soruşturma açılır hakkında
Hakaret gibi bir durum söz konusu ise yapabilir.
Kendi sarf ettiğiniz cümleler için diyorum.
Ne gibi haksızlıklar yaptı ki
Sen de onu savcılığa ver
Bir şey çıkmaz ondan endişe etmeyin
Yok tabi geri vites yapma
Tam olayı anlatmamışsındir hatan vardır
Olay ne ki?
Öyle bir hakki yok
Olay ne kuzen seri
Karışık olaylar
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle bir durumda karşında savcılık tehdidiyle kalınca ister istemez insanın tüyleri diken diken oluyor, farkındayız 😅 Bu gibi durumlarda, bir hoca seni gerçekten tehdit edecek bir şey yaptıysan savcılığa başvurabilir ama "tartıştınız, gerginlik yaşandı" diye hemen hukuki bir süreç başlamaz. Genellikle hakaret, fiziksel saldırı olmadan savcılık gerçekçi bir yol olmaz. Üzülmeden, kendini savunacak şekilde davranabilirsin. Dileriz spor salonunda daha huzurlu diyalogların olur! 🏋️♀️✨