İyi geceler ben çok sinirliyimmmm?

İyi geceler canlar sinirli olduğum konu şu ben evlenmeden önce beni köyden isteyen bir imam hocası vardı ben de o zamanlar eşim ile konuştuğum için imam hocasını görmeden hayır deyip kapattım eşim ile evlendik hoca da evlenmiş çocuğu olmuş vs. Buraya kadar her şey normal biz eşim ile boşanma sürecine girdik kızım ile annemin yanına gelmek zorun da kaldım annemin de ikinci evliliği ben şehir dışına gidince anneme kızın nerde gelsin senin yanın da dursun demiş şimdi bunu başka birisi dese tamam dersin de evli ve çocuklusun neden yani geçen sefer annem ile pazara gitmiştik Allah kahretmesin orada da denk geldi gözüme gözüme bakıp duruyor ben cidden bu durumdan rahatsızım konuşmuyorum kendisi ile bir muhatabım yok bir gün de üvey babam sözde imam hocasına zekatımı kime veriyim diye sormuş hanımın kızına versem olur mu demiş o kişi de ben oluyorum haliyle sözde imam hocası da onun giyindiği kimse de yok her gün farklı farklı giyiniyor ona zekat düşmez onun giyindigini kimse giymiyor demiş insanın giyimine dikkat etmesi kötü mü mü imamsın senin tesettürün gözü yani benin ne girdiğimi mi takip ediyor sinir oldum eşim ile boşanma aşamasındayız diye kahvelerde de eşimin karı kaçırdığını demiş eşi ile otururken bana da bunu imamın karısı dedi yani eşim ile yaşadığımız yer başka şehir hiç görmedi de annemin yaşadığı şehir de başka yer ben bu hocaya gerçekten sinir oldum kalkıp desem mi benim ne giydiğim kimseyi ilgilendirmez eşim karı falan kaçırmadı demek istiyorum
İyi geceler ben çok sinirliyimmmm?