Bütün görevlerimi yerine getirmeme rağmen yemek temizlik manevi destek alttan alma kadın olma cs tarzı herseyi yapmama rağmen esimle kavga edince bana bir faydan yok diyor? Daha ne yapılır ki?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evlilikte görev diye bir şey yoktur. Bu bizim en büyük yanlışımız. Evlilik de sorumluluk vardır. Kadının neden görevi olsun ev temizlemek? Kim veriyor bu görevi? Ya da erkeğin görevi neden çalışmak? Bunlar birer sorumluluktur. Bu bilinçle yaşanırsa ancak evlilik hayat bulur. Mesela ev temizliği aynı zamanda erkeğin de sorumluluğudur. Çalışmak da kadının. Ama bunlar yapılmadığında bir sorun olmaz. Ancak görev şuuru ile yapılan her bir şeyin olmaması sorun teşkil etmesi anlamına gelir. Yapmayın, kırın bu yargıları. Bir dairede muhabbetle hayat sürün.
01 Yorumla
Soran+1 yılAh ne kadar güzel yazmışsınız ben bu bilinçle olduğumu düşünüyorum kadın olarak yaratılışım zaten duygusal sağ beyin yani. Ama karşı taraf bunu idrak edecek mentalitede biri değil anlamıyor sanırım. Tek taraflı olmuyor , bazen tek taraf doğru kişi oluyor larsi taraf yanlış. RABBIME bıraktım düzelir Allahin izniyle insAllah
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Kadının görevi erkeğin görevi diye bir şey yok hayat müşterek olabildiğince herkes birbirine yardım edecek temizlik mi erkek ve kadın birlikte yapacak salonu erkek temizler mutfağı kadın fark etmez bulaşık mı yıkanacak dur ben sana yardım edeyim der sofrayı birlikte kurar birlikte kaldırırsınız.
Çalışmak istiyorsan evin maddi olarak da DESTEĞİN olur birlikte çalışır birlikte harcanırsınız.
Çocuğun olur iki 3 saat sen yatarsın iki 3 saat erkek yatar yani bu işler böyle döner bence ya da böyle olmalı08 Yorumla
Soran+1 yılOna hizmet etmemi istediği için çalışmamı istemiyor teklif ettim. Evin herseyini ben yapıyorum oda akşama kadar oyun oynuyor çay kahve taşıyorum ona ama inan koymuyor esim çünkü bana insan olsun ayaklarını bile yıkarım gucenmem Allaha havale ediyorum
- +1 yıl
Senin gibi birini bulmuş öpüp başına koymalı
Soran+1 yılNankör kaybedince anlayacak yapacak bir şey yok hersey sınav hayırlısını versin Rabbim
- +1 yıl
Ayrılık mı düşünüyorsun
Soran+1 yılDaha önce bosanma davamız oldu geri çekti şans verelim dedik. 3 ay ayrı kaldık. 1 ay önce barıştık ben yapmış olduğum hataları tekrarlamiyorum çünkü bir gün biterse ayıpsız bitsin. Pişman olmiyim icim de vicdan azabı kalmasın istiyorum. Şans ve zaman verdim. Ama o pek ders çıkarmış gibi durmuyor. Tek fark ben artık susuyorum. Karşı taraf cirkinlesse bile ağzına laf vermiyorum seviyesine dusmuyorum. Umarım aklını başına alır. İyi günleri de var kendisi yok Allahı var burada hakkını yiyemem. Ama benim ihtiyacım olan temel şeyleri vermekten aciz.
- +1 yıl
Temel şeyler derken cinsellik falan mı
Soran+1 yılHayir ilgi sevgi Şefkat en önemlisi SAYGI. Herseyi parayla çozmeye calisiyor. Hersey almak istiyor bana ama benim istediğim Bunlar değil. Ben maneviyat derdindeyim kastettiğim bu
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünümüz kadınlarına göre hiçbir şey kadının görevi değil. Şunlar kadının görevidir desek üzerimize saldırmak için bekleyen atmacalar olduğunu iyi biliyorum. Ya o atmacalara haddini bildirmek gerekiyor ya da susmak gerekiyor. Ben susmayı tercih ediyorum. Sizde sorunuzun yanıtını başka cevaplarda arayın.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba eğer eşinle bu şekilde iletişim kuramıyorsan yaptıklarını yapma. Evi temizleme, yemek yapma, dağıttığı hiç bir şeyi toplama, çamaşır yıkama bulaşık yıkama. Aradığı çorabı ve kıyafeti kirli sepetinde görünce, mutfağa girdiğinde kirli bardakları görünce anlar ne yapıp yapmadığını. Köşeye otur tv izle çayını kahveni iç umursama. Geldiğinde kapıyı açma anahtarla girsin, yatağı toplayıp nevresim değiştirme.
05 Yorumla
Soran+1 yılTskler hepsini yaptım sabah bi kalktım gitmiş bulaşıkları makineye atmış alışveriş falan yapmış iş yaptığım da yardım etti bugün. Ama asla gönlümü almıyor. Duygusal sıfır istedigimi vermiyor kırgınım ben ona çok kırdı beni bunu telafi etmiyor. Sadece bir kere sinirle özür dileyip gitti.
- +1 yıl
O zaman yapmamaya devam et bakalım ne zaman özür dileyecek. Yasa yarın akşam al karşına konuş.
Soran+1 yılİletişim sıfır kuzum ya hep haklı empati kuramıyor. Ugrasamam böyle kafam rahat bir şey denmiyor ki hemen sinirleniyor kizariyor şoka giriyorum bu kadar kolay yukselmesine sadece bana böyle sanki düşmanıyım
- +1 yıl
O zaman yapmamaya devam et bakalım nereye kadar gidecek böyle
Soran+1 yılTsk ederim 🙏
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
33Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKadın görevi diye bir şey yok.. sevgi saygı ve ortak olmalı her şey
00 Yorumla
+1 yılBence eşin başka konudan yakınıyor ve alttan alttan bunu ima etmeye çalışıyor gibi geldi bilmiyorum ama sanırım senin ilk günlerin ki gibi kendine daha da özenli oluşunu istiyor olabilir. İlla kötü tarafından bakma olaya. Kalbini kırmamak için "bana bir faydan yok ama ev işlerine faydan var" gibi bir serzeniş gördüm burada. Ev işleri rutinini hafta'da 2-3 güne indir ve bir de eşine karşı özenli olmaya gayret et. Onun ilgisini çekmeye çalış ve en sevdiği kokuyu sür. Bu zamana kadar yapmadığın bir değişiklik yap kendinde. Kadın kendine özen gösterirse, erkek kadının mutlu oluşundan bile huzur bulur. İşte kadınımı mutlu ediyorum diye içten içe kendiyle kibirlenir. Burada erkeğin kadın için fedakarlık yapması gerekiyor ama bir kadın olarak sen çok fedakarlık yapmışsın. Şunu unutma kadın sevgi alır, erkek sevgi verir. Sevgiyi almayı kabullen.
110 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim fikirlerin icin bej kişisel bakımına dikkat edem uzun böyle zarif ve çekici bir kadınım yani çevrem oyle söyler. Erkekler ilk evlendiklerin de simarismis daha sonra ailesinin önemini değerini anlarmış yani tam tersine olabilir tabi ama çevrem de gozlemlediklerim de böyleydi. 1 buçuk senelik evliyiz ikimiz de egoluyuz üstünluk kurma çabası olduğunu düşünüyorum. Şu an aramiz fena değil bakalım uzun yıllar flört ettim ama asla aynı eve girmeden taniyamadigimi fark ettim. Umarım herkes mutlu ve iyi olur
- +1 yıl
İnsanların düşüncesini ya da inançlarını bilmiyorum ama benim düşüncem şu yönde; saliha kadın ve salih erkek olduktan sonra aşılmayacak sorun yoktur gibime geliyor. Gerisi dünya işleri ve sonu bitmeyen uğraşlar, bunlara çok anlam yüklememek gerekir :)
Soran+1 yılAynen öyle ah dinimize uyarak evlilik yaşasak sorun mu olurdu bugun boşanan bir insan olmazdi bence. Rabbim yaşamayı nasip etsin. Çok haklısın aslında 😊
- +1 yıl
İnsanlar öyle değil diye, hepimiz öyle olmak zorunda değiliz. Misal ben evlilik düşünmüyorum ancak islamiyete göre yaşamayı seçiyorum. Bu bana huzur ve mutluluk veriyor. İç huzur sağlanması adına da islam her zaman yol gösterici :)
Soran+1 yılEvet kesinlikle öyle Rabbim gönlünüze göre versin hayırlı olanı. Bu arada evlilik okadar guzel bir şey ki çok şükür Rabbime bunca negatife rağmen seviyorum. Ama doğru insanla yapılan evlilik daha güzel olur. RABBIM herkesin yardımcısı olsun
- +1 yıl
Evlilikten uzak durmamın sebebi aile içi şiddet olmasıydı. Daha sonra evlenip, ailemden kurtulayım diye bir hata yapmamak için sürekli ince eleyip sık dokudum. Ailemle aram düzeldi ancak yaşadıklarım bende ağır tahribatlar bıraktı. Bu sefer de başka birinin pişmanlığı olmamak adına evlilik düşünmüyorum. Her ne olursan ol, yine gel demiş mevlam. Benim de ondan başka kimsem yok. Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim 😊
Soran+1 yılRica ederim bende senin yasadiklariniza benzer şeyler yaşadım öyle bir ortam da büyüdüm ama hic bir zaman evliliği kaçış yolu olarak görmedim gören ablalarım mutsuz olunca onları ibret aldım hayırlısı dedim hep isteyenim de oldu ama sevdiğim adamla evlenmek istedim aşk evliliği yaptım. Ve kendime, benimle ayni acilari yaşamış aynı yollardan geçmiş bir adamla evlendim. Velhasıl kelam demek istediğim şu sana hak veriyorum çünkü, insana ebeveynleri nasıl sevdiyse o evde nasıl bir çocukluk gecirdiysen büyüdüğünde aynı acıları sana yasatacak adamı hayatına çekiyor seviyorsun. Onu daha ilk görüşde gözünden tanıyorsun. Çünkü, doğru sevilmediysek yine bizi yanlış sevecek insanları seçiyoruz doğrusunu bilmiyoruz çünkü. Bize yanlışı öğretildiği için tek bildiğiniz bu olduğunu için bize ogretileni doğru zannediyoruz. Evet senin de sevdiğin gibi çocukluk travmalarimi tetikleyen birini sevdim. Doğru bildiğim buydu çünkü
- +1 yıl
Evet, mutlaka şiddet sever bir yanım oluyor ama kendime yakıştıramıyorum. Aynı şekilde şiddet görürsem de karşımdakini benzetirim. Ama en iyisi benim nefsimi bir hizaya almam gerekli 😊
Soran+1 yılYaşamaktan korkma;)
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Yaşamaktan büyük zevk duyuyorum ve Allah'a teslim olmak beni aşırı tatmin ediyor. Bu yaşam sevincini İslam'a borçluyum :) Sohbetiniz güzeldi, teşekkür ederim.
+1 yılKadın evin iç işlerinden sorumludur. Tabi elektrik, musluk değiştirme ve boya gibi işler müstesna. Kocana yemek yapıyorsan, elbiselerini ütülü tutuyorsan, evini temiz tutuyor ve malını muhafaza ediyorsan, gerektiğinde bazı şeyleri alttan alıyor ve tatlı dille olayları dile getiriyorsan feminen bir kadınsın demektir. Bunun üzerine kocanın bana bir faydan yok demesi çok çirkin ve aşağılayıcı bir harekettir. Düpedüz nankörlüktür. Muhtemelen bir sinirle söyledi aslında oda bence senin onun hayatını kolaylaştırdığının farkında. Asıl mesele ne hususta kavga ettiniz?
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet sinirle söyledi zaten düzelttik sayılır istediğim gibi dilemedi ama bende ugrasamam açıkçası beni üzdüğünde kendimi geri çekiyorum kavga etmek yerine böylesi daha huzurlu ve mantıklı oluyor. Bu kadarını soyliyim
- +1 yıl
e tamam işte sen ayarını bulmuşsun.
Soran+1 yılKesinlikle kafa rahat
+1 yılEn iyisi bir kac gün hicbir ev isi yapma ama tartismada. Cik disari haber etmeden, isten geldiginde seni göremesin evde merak etsin, yazdigindada aninda cevap verme. Geldiginde biraz dolastim dersin fazla hesap vermeden direk baska odaya git. Göz temasi fazla kurma, fazla yaninda takilma diyer odalarda takil saatlerce. Hatta birileriyle konus telefonda annenle falan varsa ve duyacagi sekilde gül ki onsuzda mutlu olabilecegini anlasin korksun, hem canin sikilmaz belki. Onunla fazla gülme, kisa kisa cevaplar ver ve hic soru sorma mesela nasilsin dedi cevap ver ama sen sorma. Ve bunu sürdür bir iki hafta boyunca, geldiginde yanina özür dilemeye haddini astigini söyle ve birdaha böyle bir hizmette bulunmicani söyle tabi düzelirse yaparsin yine ama bunu dile getirme sakin ve 2 hafta boyunca özür dilese bile bu tavrina devam et 2 haftanin sonunda artik yavas yavas ev isi yapmaya baslarsin ama direk degil alistira alistira.
05 Yorumla- +1 yıl
... hic iliskiyede girme, güzel giyin bakimli ol ve cok mutlu gibi görün ama görünmekle kalma ol ayni zamanda. Hatta yatagini ayirma gibi bir sansin varsa ilk üc gün yatagini ayir birsekilde ama dile getirme bunu sakin o yatmaya gittigindr zannetsinki sende gelip yaticaksin yanina ama sen sakin gitme git koltukta yat. Ertesi gün gelip sorarsa uyuya kaldim dersin ama yalan söyledigin anlasilmali daha dogrusu kizgin oldugun anlasilmali, tabi direk olarak bu kizginligini dile getirmemelisin. O gün yine yap aynisini ve sonra bidaha... sarilirsa sarilma, güzel söz söylerse birsey söyleme, normal günlük muhabbet edebilirsin ama dedigim gibi dikkat et hicbirsekilde onun hakkinda bir soru dahi sorma, fazlaca muhabbet etme muhabbetin ortasinda kalk git uzun süre gelme geldiginde konu senin icin kapanmis unutulmus olsun... bosanmak istemiyorsanda bunu sakin dile getirme, dedigim gibi sadece yaptigi b. ku dile getir ama hicbit sekilde hislerini belli etme kirginim üzgünüm falan degil, beni soguttun kendindrn falan de yaptiklarimin kiymetini bilmedin bundan sonra yapmicam de. Kolay lokma olmadigini anlasin baya bi ugrassin, üzülsün pisman olsun yaptiklarindan. Ayni evde yasayin ama sen varla yok arasi gibi birsey ol.
Soran+1 yılTsk ederim yorumun için. Ben kendim yemek yaptım bugün ama asla önüne koymadım mutfakta dilerse gider yer. Normal de tuzuna kadar eksik etmem önünden. Ya bu bekarken yanlız yasiyordu yemek yapmamam koymuyor buna kendi yapıyor hemen. Kendim istediğim için işlerimi yapıyorum ama asla aynı odada oturmuyorum bütün gün odamdayim. Arada geliyor acmisin diyor bir şeyler soruyor cvp veriyorum okadar. İlk defa bu kadar mesafe koydum önceden 2 saat uzak duramazdim. Ama yaptıkları okadar soğutuyor ki uzak kalmak daha huzurlu geliyor canımı sıkan yok :) böyle işte.
- +1 yıl
Iyi yapiyorsun biraz uzaklasmak iyi gelir. Bende evliyim ve bazen uzak kalmak lazim birbirini özlemek icin bunu kendim ögrendim deneye deneye. Bende ayni senin gibi uzak kalamazdim fazla yaptigi bazi seyler cok zoruma giderdi tutamazdim icimde. Ama artik yaptigi bir yanlis varsa o anda söylüyorum ve birdaha asla tekrar etmiyorum uzaklasiyorum görmedigi bir odaya gidiyorum mesafeli duruyorum ve bu bana iyi geliyor. Videolar izliyorum sevdigim kisilerden, bazen kendime bakim yapiyorum saatlerce cok iyi geliyor. Ve hicbirsey eskisi gibi degil eskiden canini cok yakan birsey sonradan tekrar edilince fazla koymuyor hatta alisiyorsun gücleniyorsun ve dahada mutlu oluyorsun.
- +1 yıl
Ben aslinda herzaman olumlu bakmaya calisirim. Heleki evlenmisse iki insan bence en ufak seyde ayrilik düsünülmemeli. Ama kendinide yipratip bitirmemelisin oyuzden mesafeli dur o sirada kendini toparla, yaptiklarinizdan ders cikar ve daha mutlu olucaksin emin ol.
Soran+1 yılBende senin yaptıklarını yapıyorum kendime vakit ayırıyorum müzik aciyorum bakım yapıyorum dizi izliyorum çok güzel geçiyor ama kısa sürdü geldi gönlümü almaya çalıştı sarilmasina izin verdim ama bu kadarla olmaz 2 hafta trip yiyecek.
+1 yılDışarda çalışmak dışında eşinin ne vasfı varmış da sana böyle diyor.
Madem bi faydan yok yemek ütü çamaşır temizlik yapma nedenini sorarsa da madem faydam yk bnde biraktm yaptgm şeyleri de10 YorumlaAile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. Erkekler disarida bir sürü mücadele ettiği için ister istemez üzerimizde gerginlik oluyor eve gelindiğinde doğal olarak yanındakine patliyorsun kadın bu kötü enerjiyi emmeli üstüne karşılık vermek gereksiz haksız yere üstüne geldiğinin farkında zaten elinde değil
06 Yorumla
Soran+1 yılFarkında mı:D ona küsken hizmet etmediğim için barışmak istiyor sadece canı cehenneme ya
Soran+1 yılGüzel yorum kanka evet katılıyorum sana ama onun da böyle düşünmesi lazım işte. Ayrıca kulagimi ısırıp yarım saat sonra yüzüme özür dilerim fırlatıp gidiyor odadan böyle mi gönül alınır onun ozurunu skm
Soran+1 yılSen iyi misin ya? Nasil normallestirerek konuşuyorsun aaa
+1 yılÇalışmıyorsun sanırım ondandır. Tamam öyleyse sana bi faydam yoksa s2ktir olup git diyeceksin böylesine. Kesin yengeç burcudur faydacı kafa
01 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmamı istemiyor teklif ettim daha önce. Aslan burcu ya :D çok zorlar
+1 yılGörev mi? Ne görevi ya bu? Ortak bir hayat yaşarken bu senin görevin bu benim görevim diye saçmalık mı olur.
03 Yorumla
Soran+1 yılO çalışıyor bende evi idare ediyorum yani bunun nesi garip adam caliscak yorulucak bende evde oturucam çalışan adama iş mi yaptiricam vicdanım kabul etmez. Evet bende çalışsaydım ikimiz de yapardık ama evdeyim. Kendi evim için yaptığım bana koymuyor. Aslında görevimiz değil dinen de yaparsak sevap alıyoruz. Problem söylediği faydan yok cümlesi. Bu kırmıştı beni ama telafi etti sayılır
- +1 yıl
Onun bunun pisliğini temizledin, aç karnını doyurdun diye sevap kazanıp cennete yolculuk yaptığını sanman çok hoşmuş. Allah kabul etsin.
Soran+1 yılBunu Allahtan başkası bilemez.
- Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılHepsini anladım da CS ne oluyor? Counter-Strike mı yoksa?
Neyse sonucunda bu tür cümleler duyuyorsanız karşındaki kişi size hayatı zehir eden tiptir00 Yorumla
+1 yılYemek, bulaşık, çamaşır, ütü, ev temizliği düzeni ve çocuk bakımı diye yazıyorum ; Şimdi ordan bir kaç lapin çıkar.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kestirmeden laf sokup sinir etmeye çalışıyor. Bence çok aldırış etme.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet az önce kahve yaptım kendime konusmuyorum onunla, kahveyi almak için mutfağa gittim kahveyi dökmüş icmiyim diye dudjdjs mal buna düşer miyim ben gittim yenisini yaptım içiyorum mis gibi;D
Soran+1 yılAynen benden 2 yaş küçük zaten ama kendimi yirtayim hep haklı ugrasmiyorum bende laf anlatmaya artık yoruldum:D
Soran+1 yılCezalandirma sistemi var pasamizin kendi imparatorun oğlu ya. Ne bileyim tuhaf yani olgunluk sıfır dediğin gibi. Peki ne yapmamı tavsiye edersin?
+1 yılkadir kıymet bilmiyor boşanmak en iyisi olur senin için çocuk var mı bu arada
02 Yorumla
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
istersen dertleşelim sana tavsiyeler veririm
+1 yılAslında onları da yapmak zorunda değilsin.. ama memnun olmayanı memnun edemezsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSadece kocasını memnun etmek onun dışında hiç bir şey görevi değildir tabi oda karşılıklı olacak
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte görev diye bir şey yoktur, kimseye bir görev borcum yok..
00 Yorumla Bir hafta annene git ütü çamaşır yemek yapmamış ol anlar
00 YorumlaDinen i gore soruyorsan ise erkeğine ve evine bakmak
00 YorumlaKadının görevi diye bir şey yoktur / hayat müşterektir ☺️
00 Yorumla
+1 yılBana bir faydan yok diyen şahsiyet uçkurunu deliklerimi sokuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılters saldırgan psikoloji. onun sana yok ve buda onu biliyor. yavuz hırsız çünkü
07 Yorumla
Soran+1 yılAma ben ona faydan yok diye laf sokmuyorum bunu yapma sebebi ne olabilir
Cevap sahibi+1 yılgaddar. o yüzden.
Soran+1 yılSen nerden biliyorsun acaba merak ettim
Soran+1 yılBirde böyle davranmamasi için ne onerirsin bana
Cevap sahibi+1 yıltahmin sadece, neyi merak ettin=)) onun sana karşı davranış biçimi o. sen yanlış evlilik yapmışsın. idealindeki, hayalindeki koca, erkek vb. adam değil zaten... yanlış adam🤷♂️alışkanlık olunca normalleştiriyosun
Soran+1 yılOlabilir bunu zaman gösterecek bakalım hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılzaman göstermiş zaten göstereceğini
Gizli Üye(30-35)+1 yılMakyaj giyin kuşan al kahveni önüne sabahtan akşama tv izle bak nasıl değerli olursun. Faydan yokmuşmuş..😒😒
00 Yorumla
+1 yılKadının görevi diye bir şey yok benim kitabımda. Ortaklaşa yapılır her şey.
00 Yorumla
+1 yılO işte eşinin * böyle adamlar ne yapsan yaranamasın onlara
00 Yorumla
+1 yılgörev diye bişey yoktur. Evlilik bir kayıktır iki kişi kürek çeker
İşte bu kadar basit00 Yorumla
+1 yılCinsiyet rollerini bir kenara mı bıraksanız artık? Hepimiz insanız
00 YorumlaDeğerli elmaslar kör sarraflarin elinde..
110 Yorumla
Soran+1 yılUmarim geç olmadan bunu idrak eder. Nadide bir yorum tskler
Soran+1 yılSabır acıdır ama meyvesi tatlıdır derler. Bakalım Allahim hayırlısını versin herseyin dediğin gibi..
Soran+1 yılOlsun ben elimden geleni yapayım da gerisi taktiri ilahidir. Bir gün biterse keşke dememek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum
Soran+1 yılKendimi sevmeyi öğrendim eskisi kadar umursamiyorum. Sorun bende değil o sorun bendeymis gibi davranıp manipülasyon yapıyor kendi eksiklikleri görünmesin konusulmasin diye. Allah ıslah etsin eşi değil yarış atiyim sanki onun için
Soran+1 yılNe gerek var bunlara ya saçma sapan ego oyunları yorucu
Soran+1 yılGeldi gönlümü aldı yardım falan ediyor napayim ya Rabbim doğruyu görmemizi nasip etsin her zaman annem bütün ablalarimi böyle yetiştirdi dinen böyle uygun gördüğü için. Ama işte umarım haketmeyene nasip etmemistir. Bende pirupak değilim hatalarım oluyor arada. Ama erkek beyni ve kadın beyni arasında çok farklar var yaratılış farklı bir kere. Bu yüzden anlamaya çalışıyorum
+1 yılFaydası olanlara git deseydin.. küstahça..
01 Yorumla
Soran+1 yılDedim başım bak kapı orada dedim gitmiyor da beni de rahat bırakmıyor düşmanıyım sanki
+1 yılBiraz kendini çek kıymetini anlasın davar
04 Yorumla
Soran+1 yılCektim valla bütün gün oturdum uzandım hiç bir şey yapmadım. Madem benim yaptıklarım hiç onun gözün de bende yapmam dedim oturdum. Kendi yapsın haksizmiyim
- +1 yıl
Aynen öyle. Ne seks ne bir iş bırak kendi kendine halletsin.
Soran+1 yılNe Zamana kadar ilk defa böyle bir şey yapıyorum
- +1 yıl
Akıllanana kadar tabiki
+1 yılÖyle biri için daha fazla kendini paralamamalısın
00 Yorumla
+1 yılGörevin olmadigini kabullenmekle basla mesela
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenlik değil demek ki konu sorun eşinde
00 Yorumla
+1 yılEvi toplana ve çocuk bakma
00 Yorumla
+1 yılBir süre bu dediklerini yapmayın bakalım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 962 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olmaktır kalan şeyler ortaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsoru fake ama olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNe faresi ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok yetersiz bu bilgi. Yorum yapamam
03 Yorumla
Soran+1 yılReis kavga ettik evin bazı ihtiyaçlarını al dedim normal de alışverişi herseyi ben yaparım. O sadece ekmek alır çöp atar bunun dışında herseyi ben yaparım. Yağ bitti git al uzak motoruda var 1 hafta boyunca her gün güzel bir şekilde git eksikleri al dedim. Hep tamam dedi ama yapmadı, unutma ve erteleme huyu var. Sorumsuz bir insan birazda. Bana diyor ki çöp atmaktan acizsin sen durduk yere. İyide ne alaka ben dışarı çıkmıyorum o çıkıyor çıkınca da at diyorum ne var bunda? Tartıştık Sorumsuz bir adamsin dedim. Oda bana senin bana ne faydan var dedi? Yeterli oldu mu
Cevap sahibi+1 yılBu sebep olmaz. Arka planı olmalı. Bunlar basitten de basit
Soran+1 yılUf sus abi ya
- Aile & Toplum konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yılCS nedir
02 Yorumla
Soran+1 yılVs demek istedim
- +1 yıl
Nankörlük etmiş kocan
+1 yılSinirle söylemistr
00 Yorumla
+1 yılyoktur
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi kadına köle olması gerekirdi.
00 Yorumla
+1 yılİlgi saygı başka gerek yok
00 Yorumla
+1 yılGel dertleşelim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun istediği gibi yap
010 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi şekilde yapıyorum yaptığım herseyi
Cevap sahibi+1 yılSana öyle geliyordur kimse yoğurdum ekşi demez özellikle kadının yaptığı ile erkeğin istediği uymayan yataktir
Soran+1 yılValla uymuyorsa kapı orada kimse nefes değil benim için Allah dışında
Cevap sahibi+1 yılBu düşüncede olursan gider zaten yakında. Yapıcı olmayan terk edilir
Soran+1 yılÇok ödün verdim artık gidebilir sorun değil vicdanım rahat
Cevap sahibi+1 yılNe verdin gözünü seveyim
Yatmak ödün vermek mi
Soran+1 yılNe yatması aq fedakarlık olarak diyorum
Cevap sahibi+1 yılYatağı arka plana atma mk önemli konu diyorum erkek kafasını bı anlamadiniz
Soran+1 yılHerseyi kadına bağlamamak lazım belki karşı taraf tirttir knka
Cevap sahibi+1 yılGenelde kadın isteksiz olan taraf oluyor istisnalar elbet var ama tanimiyorim
Gizli Üye(30-35)+1 yılMutfakta aşçı yatakta... Neyse 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseks yapma anlasın
00 Yorumla
+1 yılEvli kalmak
00 YorumlaBoşa
00 Yorumla
+1 yılTemizliği
00 Yorumla
Devamını Gör(34)