Aklınıza gelen her konu dahildir.. Aşk/ hayat/ çocukluk...
Geçen pazar sobayı kaldırdık. Valla özledim ya şimdiden sobanın üstünde birşeyler pişirip yemeyi❤️ Senin şu sıralar özlediğin bir şey var mı?

Aklınıza gelen her konu dahildir.. Aşk/ hayat/ çocukluk...
Geçen pazar sobayı kaldırdık. Valla özledim ya şimdiden sobanın üstünde birşeyler pişirip yemeyi❤️ Senin şu sıralar özlediğin bir şey var mı?

Muhtemelen altı yaşlarımda falan dünya benimdi, içindeki her şey benim oyuncağım, kötülüğün hiçbir anlam bulamadığı minik bir evren. Bence esas yaşamak o zamandı, ben ona özlem duyuyorum. Şimdi farkında olsam da yine bu yaşantıyı seçiyorum dünya yine benim ve ben yine altı yaşımdayım 😃
Eskiye çok özlem duyuyorum ve iliklerime kadar yaşıyorum bu özlemi. Ne içtiğim çayda alıyorum aynı lezzeti ne yediğim tek lokmada. Muhabbetin kol gezdiği, ilginin, sevginin cirit attığı o en saf evleri, sokakları, dostlukları düşünürken bile burnum sızlıyor. Menfaatsiz, koşulsuz, hoşgörülü bir geçmişin gelecekleriyiz biz. Yozlaştık ne yazık ki, bireyselleştik ve yalnızlaştık. Bunu tercih ettik ya da mecbur bırakıldık belki ama mutsuzluğumuzun yegâne sebebi de maalesef tamamen geçmişimize yaptığımız nankörlüktür.
Çok güzel bir cevap oldu 👏
Estağfurullah 🙏🙂
hemen hemen her şeyi arıyorum diyebilirim.. Sadece bir odada soba yanardı mesela, Diğer odalar buz gibiydi Ama asla şikayet etmezdik.. Şu anda samimiyet ve huzur geri gelecek deseler, hiç düşünmez o zamana geri dönmek isterdim..
Resmi görünce aklıma şey geldi sobaya ekmek atıp, içine tereyağ koyardık sonra ekmeğin kenarından kopartıp tereyağına batırıp yerdik..
Eskiden sanki daha mutluydum, daha dertsizdim gibiydi. Bunları özledim.
Tez vakitte yine dertsiz ve mis gibi huzurlu hissetmeni diliyorum ❤️
Rica ediyorum kırmızilar kraliçesi🌹❤️❣️
Cevap
17Cevap
Ailemin evindeki iken annemin kahvaltımı yatağıma getirmesi, yemek sonrası kahvemi hazırlayıp getirmesi, her gün arkamı toplaması falan çok özlüyorum..
Soba kurma sansimiz yok ama sobalı evde büyüdüm, okuldan çıkıp TV karşısına geçip çizgi film izlemeyi özledim sirinler , jetgiller, sonra ateri de supermario oynamayi özledim , panda dondurmadan bedevaa çıkmasını özledim çok şeyi özlüyoruz.
Sokakta arkadaşlarımla top oynadığım yılları özledim en çok. Aslında özlem duyduğum yüzlerce şey var ama en çok cocukluğumu özledim
Sadece çocukluğumu özledim çocukken hayatım şimdikinden çok daha iyidi gençliğimden hiçbir şey anlamadım zaten gençliğimi hiç yaşayamadım çocukluğuma özlem duyuyorum
Sokakta oynaması, eve gelip yarım ekmeğe talim etmesi, kışın sinema yazın denize girmek nasıl büyük nimet gelirdi.
Bisiklet sürmeyi, ağaçtan meyve toplamayı, dalından kiraz yemeyi, en çokta mahalle aralarında futbol oynamayı özledim 😊
Kolay şeyler yaşamadım o sebeple elli elli özlüyorum.
Eskiye dair özlediğim çook şey var. Hangi birini sayayım bilemedim..
Eskide kalan samimiyeti ve sıcaklığı özlüyoruz. Bozulmamış duyguları özlüyoruz evet.
Şimdi onun hikayesi uzar gider en azından şöyle diyeyim samimiyet o kalmadı.
ailecek yapılan tüm aktiviteleri özledim, samimiyeti, sıcak ortamları.
Eskiye dair her şeyi özlüyorum ben. İmkanlar kısıtlıydı ama daha mutlu ve güzeldik.
Özlem duymamak elde değil ki, köyüme, İstanbul'a ve sevip kaybettiklerime.
Parkta çılgınlar gibi sallanırken şarkılar söylerdik bağıra bağıra
Sobada kestaneyi özledim valla
Çocukluğuma dair her şey
Hayır artık duymuyorum
Ah ah o ekmeğin kokusu geldi burnuma 😇
bencede al bendende o kadar
Soba halen köye gidince çok güzel oluyor
dolar kuru.
al bende de o kadar
Eski benliğim
Akape öncesi güzeldi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?