kimseye zararı olmayan arkadan iş çevirmeyen dürüst bir kızım, arkadaşım yok birileriyle tanışıyorum, arkadaşım diyorum biz seni arkadaş olarak görmedik ki diyorlar kalbimi kırdılar üzdüler ne tavsiye edersiniz?
Ne yapayım ben?
kimseye zararı olmayan arkadan iş çevirmeyen dürüst bir kızım, arkadaşım yok birileriyle tanışıyorum, arkadaşım diyorum biz seni arkadaş olarak görmedik ki diyorlar kalbimi kırdılar üzdüler ne tavsiye edersiniz?
Ne yapayım ben?
dürüst mü? bu devirde dürüst olmayacaksın çıkarcı olacaksın tokatçı olacaksın iyilik yapmayacaksın kimseye para da vermeyeceksin dürüstler kaybeder seveni azdır
Bazen insanlarla aranıza mesafe koymanız gerekir. Ayrıca insanlara kendinizi sevdirmeyi istemek, çoğu zaman beyhude bir çabadan ibarettir. Bence kendi kendinize yetmeyi öğrenmelisiniz..
Cevap
5Cevap
Senin kendinde fark etmediğin ama insanların sana uyuz olmasına neden olan bir yanın vardır.
Arkadaşın senin kimligindir lafı çok doğru onlar gibi olmadığın için seni istemiyorlar
Çokta tın de sende kendi yoluna bak insanların seni sevmesini bekleme
Onlarla arkadaşlık kurmaman senin içinhayırlısı olmuş. Sana saygı gösteren ve seven birisini bulursan arkadaşlık kurarsın
Kötü bir durum ne desem bilemedim
Beni dene
Olalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?