İçimi dökmek istedim. Birde böyle bir durumda ne yapardınız tavsiyeniz ne olur bana?

Merhabaa. Öncelikle bu yazıyı yazma nedenim bu aralar göğüsüm sıkışıyor içim daralıyor huzursuz hissediyorum bu yüzden içimi dökmek istedim. Birde sizden nasihat almak istiyorum. Ben lise hayatım boyunca çok başarılıydım. Okul birincisiydim. Lise 3 te ilk defa bir sevgilim oldu ( geçen sene ). Sevgili olduğum kişi derslerle alakasız sürekli futbol ile uğraşan biriydi. 1 ay sevgili olduk. Sonra ondan ayrılmak istedim. Ayrılma nedenim derslerimi etkiliyordu ama ben onu sevdiğim için bunu göze aldım o ise bana değer vermedi aldatma derecesinde kızlarla yakın oldu bende ayrıldım. O yazdı baya bir gururumdan istemedim. Ama bu önümüzdeki süreçte o ben istedim özledim o istemedi sonra o istedi ben istemedim bu şekilde 9 ay geçti. Bu Ağustos ayında babam vefat etti benim gibi babasının kokusunu alamadan yatamayan bi kız için çok zor bir süreçti. Her neyse o çocukta arkadaşlarım aracılığıyla bana eylülde yazdı konuştuk ama 2 gün en sonunda bana arkadaş kalalım sen çok iyi kalpli temiz bir kızsın seni kırdıysamda özür dilerim dedi bende hayır kırmadın zaten en fazla arkadaş olurduk dedim aynen öyle diyim beni takipçiden takipten çıkarttı. İyi kalpli temiz biriysem beni neden sevmedi onu o kadar çok severken? 1 ay geçti ben açığa geçtim çok zeki bir erkek arkadaşım ile kütüphaneye gittik o da story attı beni etiketliyip o çocukta kıskanmaya başladı o çocuğa yazdı baya. Ben sevdiğini sanıyordum ama şimdi beğendi şeyleri takipleştiği kişileri ve duyduklarım aklıma gelince vazgeçiyorum üzülüyorum takmadan duramıyorum aşamıyorum. Ne yapmalıyım? Sizin bu konu hakkındaki düşünceniz nedir? Fikirlerinizi tavsiyelerinizi benimle paylaşır mısınız çok ihtiyacım olduğu bir dönemdeyim.

İçimi dökmek istedim. Birde böyle bir durumda ne yapardınız tavsiyeniz ne olur bana?