Merhaba bugün denetimli serbestliğim başladı ve yarın duruşmam var yarın duruşmadan muhtemelen 2 yılın altında bir hapis cezası alacağım ertelenir mi yoksa direkt cezaevine mi giderim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ertelenir bir 3. Ceza almamalisin iste o zaman hepsi patlar
Bu 2. dosya cezam kesinlestikten çok daha önce işlenmiş bir suç, denetimi bozar mı?
Normalde bozar tabiiki ama 2 yilin altında çıkacaksa ceza hakim bunu gozonunde tutar seni içeri almaz tekrar fakat hem burdan para cezası yersin hemde bu iki cezanın cakismasindan savcı seni 3 - 4 ay icin tekrar çağıracak hizli yargılama ile bu iki çakışan davadan çıkan sonuçlar için
Kesinlikle o görüşmeye de avukatınla git cunku bir mahkeme daha çıkacak sana
Arkadaşım tarafından kandırıldım nitelikli dolandırıcılık ile suçlanıyorum ilk dosyamda mağdurun zararını gidermiştim 1 yıl 1 ay ceza almıştım, yine muhtemelen bu cezaya yakın bir ceza alabilirim. Denetim süreci başlamadan önce işlenmiş bir suç ama bilmiyorum direkt içeri gireceksem ailemle vedalaşmak isterim avukata yedirecek param yok
Bakin tutuklanmayacaginiz % 100
Bu iki davanın çalışmasından sebep sizi savcı çağıracak diyorum :)
Iste oraya giderken avukata yedirecek para bul cunku isin orada çözülecek:) iceri girip girmeyecegin Yani
Yani bence de... Arkadaşım ürün satıyordu benim hesabıma parası geliyordu benim hesabımdan çekiyorduk Allah'tan 2-3 defa yaptık yoksa dosyalardan kurtulamazdım.. Hatta ben yarın duruşmaya çıkacağım mağdura ulaştım zararını kovuşturmada falan giderdim ve ürünü tedarik problemleri nedeniyle geç teslim aldığını söylemesini istedim yarın benimle duruşmaya gelip söyleyecek kim bilir belki savcı beraat bile verebilir... Şikayete tabi suç olmadığı için şikayet çekse bile dava düşmüyor biliyorsunuz
Birde bir şey daha diyeceğim kusura bakmayın rahatsızlık için ama.. yarın ola ki ceza alırsam ve içeri girmezsem dosyayı istinafa gönderip zaman kazanmak istiyorum
Olabilir tabiiki istinaf
Ama beraat edersen bu en güzeli olur
Gecmis olsun
Once kiz kiliginda girmeseydin zaten yine cevap verirdik, cevaba gelince yatarin olmaz merak etme dahao nce sabikan varsa yattiysan o zaman durum degişebilir
Geçmiş olsun ama diğer cezan kesinleştiği için bunu da cekebilirsin suçun neydi
Arkadaşımın kazigini yedim nitelikli dolandiricilik... Bu 2. dosya cezam kesinlestikten çok daha önce işlenmiş bir suç, denetimi bozar mı?
Bozar
az yede avukat tut kendine yapraaaaağıımmm
😀😀
😁😁😁
Bisi olmaz korkma mahkeme tarihi ne zaman
yarın
denetiminlin kac yildi 1 yil 8 ay mi
6 ay
Nitelikli dolandiricilik dimi senin
evet arkadaşım tarafından kandırıldım
Ben 3 kere aldim ceza hepsinde denetimli birakildim üstüne bir tane daha acildi :D
nasıl ya tekerrür olmuyor mu 😅 ve hiç gir çık yapmak zorunda kaldın mı
Yok suclar eski yasaya göre ordan dosyalar cikiyor yani tekerüüre girmem icin iceri girmem gerek
İnfaz yoksa ertelenir
6 ay denetim serbestliğim var bugün başladı
Aynı dosya mı
Bu başka bir dosya
Geçmiş olsun
Benim denetim bitmesine 2 sene kaldı ajsjsjsj
Ayrıca cezan ertelenir yeni suç deilse denetime girer yeni ise adli para cezasına çarptırılir
İki dosyanın suçu da 2021 yılında işlendi. İlk dosyanın cezasını işte bugün başladığım 6 aylık denetimli serbestlik ile ödeyeceğim, yarın da 2. dosyanın duruşması var ne olur sence
Haa tamam korkma denetimli serbestlige döner o sonuçta eski dosya benimkide öyle oldu biliyorum için rahat olsun
Eger direkt cezaevine göndermiyorlarsa zaman kazanmak için istinafa falan yollayacağım denetim bittikten ceza sonra kesinleşsin diye
Ne duruyorsun hemen yolla ayrıca dosyan eski cezaevine imkansız çünkü kendimden biliyorum benimde 4 dosyam denetime girdi merak etme
İşlediğiniz suça göre değişir o.
Gecmis olsun
Naptın ki
Hiç bilmiyorum