Merhaba arkadaşlar benim üç sene önce bir ilişkim oldu ve ayrıldık. Ayrıldıktan sonra arkamdan bir sürü küfür edip kullandım onu falan demiş ardından küfürler edip beni hırsızlıkla suçlamış.. ben hepsini duydum ama sustum muhatap olmadım sonra en yakın arkadaşıyla sevgili oldu ve onla da evlenmiş. Gelelim şimdi asıl konuya. Ben bu şahısla yıllar sonra tekrar iş gezisinde karşılaştım ve biz ber@ber olduk. Evliymiş.. tek seferlik bir şey yaşandı aldatmış karısını ben de olayları öğrenince karısına yazdım instagram üzerinden ve ona dedim ki “kocan 1 ay önce benim koynmdaydı dedim. Şahıs yani eski sevgilim sırf bu mesajından dolayı beni “takıntılı” olarak şikayet etmiş. Suç mu? Ceza alır mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Şahıs aile huzurunu bozmaktan beni şikayet etmiş..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kadını uyarmanı anlarım da koynumdaydı demen sanki kışkırtmak istermişcesine….. kadın suclu değil erkek suçlu bu durumda niye kadından acısını çıkartıyorsun güzel bir şekilde söyleyemedin mi? Bilmiyordım falan diye
Ya ben kadını suçlamıyorum şikayetçi olan kadın da değil zaten ki kadınla da konuştum kadın bana diyor ki ben değil A seni şikayet etti ben uğraşmazdım bir tık olaylar büyüdü diye şikayet etti dedi
Otele çağırılan kadının suçu yok mu?
tamam o zaman o da şikayet etsin ne olacak sanki evli olan o sen değilsim ve üstelik bilmiyordun bile ama keşke güzellikle yazsaydın uyarmak istiyorum diye bu yazdığın mesajda gerçekten kadını kışkırtmak istiyormuşsun gibi anlaşılıyor
Benim o an öğrendiğimden şokla öyle bir cümlem oldu sorun o mu sence? Tamam kışkırtmış gibi olabilirim ama suç mu bu ceza alır mıyım sorum çok başka ablacım y
@YataktakiHayvan neden suçlu? Onu anlayamadım? Birlikte olmak yasak değil, günah sadece nikalı eşi olmadığı için tabi bu da müslüman olanı bağlıyor sadece
Mevzu şöyle gelişiyor. Eski sevgilisi iş için bir otele gidiyor. Otelde küçük bir kaçamak yapmak istiyor. Odasına hayat kadını davet ediyor. Gelen haya kadın kim mi dersiniz? Evet evet bildiniz :D Film sahnesi.. :)
Ya sen delirdin mi kafayı mi yedin ben öğretmenim ve eski sevgilimde öğretmen kendisiyle seminerimiz vardı denk geldik
Ben avukat değilim sonuçta ne bileyim bence suçlu değilsin bilmediğin için
Denk gelmekten öteye geçmişsiniz. Mahkeme sonucu öğretmenlikten atılacağını biliyorsun değil mi?
@YataktakiHayvan eski sevgilisi dediğin kişi evli burada asıl hayat kadınlığı yapan “erkek” ve suçlu olanda o
Adam parasını bastırıp kadın çağırmış. Suçu aldatmak. Diğeri vergi de vermiyor.
Hah demek istediğim de buydu teşekkür ederim 💕
Hangi otelde acaba merak ettim şimdi. :D
@YataktakiHayvan sırf meraktan soruyorum evlilik dışı cinsellik yaşadın mı hiç?
5 Kıtada 3 farklı ırktan, yaklaşık 50 farklı milliyetten 100 den fazla kadınla ilişki yaşamış biri ile sohbet ediyorsunuz hanımefendi ;) Abartmıyorum.
@YataktakiHayvan peki neden bu kadına böyle hakaretlerde bulunuyorsun? Aynısının 1000000 katını sen de yapmışsın? Erkek yapar kadın yapamaz mı?
Ben gerçekçiyim. Bu ise film sahnelerinden kendine rol biçiyor. Ben de duvardan duvara çarpıyorum hayal aleminden çıkması için. ;)
Ya ergen bebe işine bak hadi ordan belanı
Ergen bebe mi? :D Hayalperest bebek :)
Kafanı yere sürte sürte öpücük görürsün o zaman hayalperestliği benim derdim bana yeter uğraştırma gece gece defol şuradan sana kemik atmıyorum
Sendeki dert ise kıyamet kopmuş, dünya cennete dönüşmüş demektir. Hem adamın kocasını ayart hem de karısına mesaj at.
Eşcinsel değilim ama sık sık otellerde bulunurum. İlla bir gün denk geliriz. Kim bilir. Belki karşılaşmışızıdır ;)
Nasıl bir iş gezisi bu? Patron otele kızları çağırınca sen mi gittin mesaiye?
Hımm tam üstüne bastım demek ki. Hangi otel. Biz de gelelim.
Haftaya Ankara Green Park otelde olacağım. Var mı orada çalışan arkadaşın?
Otel odalarında o gezmiyor sen geziyorsun.
Az önce her oteli bilirim diyen sendin :D
Senin izleyeceğin filmin taaa :D Manyak.. Her filmin senaryosuna kendini koyuyorsun :)
Almazsın doğru değil mi sonuç olarsk
Doğru ama benim elimde kanıt yok çünkü telefon numarasını vermemişti
Nerde kaldınız çıkar kayitlari
Kayıtlara ulaşmaya çalıştım kamera kaydı bozuk falan diye zırvaladılar adam işini sağlama almış
Bişey çıkmaz o isten
Ceza alsanda haketmissin niye adamla yatiosun
Ya sen anlamıyor musun bilmiyordum diyorum bilmiyordummmmmk
Ya yatmadan önce GBT sine niye bakmiosunuz arkadaşlar
Yeter ya işine bak gece gece
Ok
Hayır almazsın
İnsatgram üzerinden yazmıştım inkar mi edeyim
Hayır inkar etme karısının böyle bir durumda olmasına vicdanen rahat olmadığın için eşini uyarmak amaçlı yazmıştım dersin olur biter yapmasa idi sonuçta evli olduğundan haberin yoktu
Ya bir de üstelik yazdığım instagram hesabını karısına mesaj attıktan sonra kapatmıştım tamamen silmiştim ama nasıl olduysa açıldı. Yani o hesabı kullanan şu an da biri var veya tesadüf eseri bir başkası o isimle kullandı bilmiyorum 🤷🏻♀️ bu yüzden inkar edeyim mi dedim
Çalınmış da olabilir hesabım çünkü ben silmiştim
İnkar edebilirsin inkar duvarı yıkılmaz sonuç olarak o hesap hala aktif ve senin kontrolünde değil ıp adresinden baksalar bile senin olmadığını anlayacaklar
O hesaba yazdım hesabı direkt sildi ve dün de whatsabım ele geçirilip kapatıldı bunları mahkemeye sunacağım
Kesinlikle sunmalısın
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hiç bulaşmayacaktın
Ya ben evli olduğunu bilmiyordum
Madem yaptınız öyle bişey karısına demeseydin yani
Ya ben kandırıldım ve karısına söyledim bu mu suç ya
Seni nasıl kandırdı isteyerek yapmışsınız geçmişten gelen duyguyla
Alkollüydüm ve ona zaafım olduğunu geçmişte de çok sevdiğimi biliyordu
Oda alkollüydü tabi ama bence sende alkollü olmasan da geçmişten gelen duygu karışımı ile gene girerdin ilişkiye
Yok o değildi ya da hatırlamıyorum pek işte olan oldu sorun bu değil beni yüzsüz gşbş şikayet edip üstüne takıntılı demesi
Adam evli karısına bunu açıklayamicagina göre mecbur öyle bişey yapacaktı