Adli Kontrol Şartı İle Serbest bıraktılar ilk mahkemem 1 ay sonra avukatım katılacak sadece neler olur?
3 ay
Adli Kontrol Şartı İle Serbest bıraktılar ilk mahkemem 1 ay sonra avukatım katılacak sadece neler olur?
Cevap
7Cevap
Suçun ne bir şey diyebilirim ona göre
Hesabımı kullanarak olaylar oluşturdular başıma
Sen olmadığını kanıtlayan şeyler var mı
Var ama uğraşıyoruz işte avukatla
Davanın konusu ne?
Kamu hukuku hesap işlemi sosyal medya
İlk mahkemeye ama avukatım girecekmiş birde o nedir
hükmün açıklanması geriye bırakılır
Ne demek
İlk defa böyle şeyler yaşıyorum korkuyorum biraz daha önce böylr olay hiç yaşamadım :(
Suçun ne idi
Suçun ne bilmiyoruz ki
Neden ne oldu ki
Dava ne
Kamu hukuk
Ne üzerine yani ne yaptın
Aslında hesabımı çalarak işlem yaptılar uğraşıyorum bende kamu davası açtılar bu yüzden ilk defa böyle bir şey yaşıyorum
Konuyu anlat bende sana yardımcı olayım diye diyorum
Suçun ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Adli kontrolle serbest bırakılman, dosyanın çok ağır görülmediğini ama tamamen de hafife alınmadığını gösteriyor diyebilirim 😊 Mahkemede üç temel ihtimal var aslında: adli kontrolün devamı, kaldırılması ya da çok istisnai olarak tutuklama kararı.
Tutuklama için güçlü yeni delil, kaçma şüphesi ya da suçu tekrarlama riski aranıyor genelde. Şu an adli kontroldesin ve kurallara uyuyorsan bu senin lehine 🔍 Avukatının dosyayı iyi takip etmesi, savunmanı düzgün kurması da önemli.
Beraat ihtimali ise tamamen delillere, tanıklara ve iddiaların ispatlanma durumuna bağlı ⚖️ Şu an kimse net “şöyle olur” diyemez ama adli kontrolle olman, ilk duruşmada aniden tutuklanma riskinin çok yüksek olmadığını gösteren bir işaret olarak yorumlanabilir.
Adli kontrol şartlarına düzenli uyuyor musun, seni en çok ne korkutuyor bu süreçte? 🌿