Aile & Toplum konusunda 918 cevap paylaştı. Açıkçası anlattığın kadarıyla her erkeğin hayalindeki kızsın.. ama gel gör ki karşına düzgün biri çıksa muhtemelen beğenmezsin.. veya tersini düşünecek olursak erkekler bir noktada sonra korkup ben bu kıza yetemem korkusuyla alıp başlarını gidecekler.. maalesef ki karşı cinste ne kadar işe yaramaz serseri karakterde biri olursa o kadar çok sevecek ve sonunda öyle biriyle evleneceksin. Aynı şey erkekler için de geçerli hep hanım hamımcık kızları üzüp sonra da en cadı kadınları seçip onlarla evleniyorlar.. sanırım dünyanın düzeni bu 😔
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler daha ne istiyor deme bence, çünkü hani bir laf vardır. Karnım doydu ama gözüm doymadı. İnsanın gözü doymazsa istersen hava uç başkalarına bakar. Seçeceğin kişiyi iyi belirlemelisin. Ne kendinden çok yüksek karakterli ya da aşağı birisi olmasın. Örnek veriyorum mesela anlaşılması için. Bir erkek düşün fit bakımlı ve yakışıklı. Bir de eşi var gençken doğal olarak fit miş ama salmış kendini. Bakmıyor kendine vesairee.. Bu durumda bu adam çok yüksek ihtimal kendi gibi kadınlara bakmak isteyip onları arzulamaya başlayacak. Herkes böyledir demiyorum sadece bir örnek bu. Yani sen 4 4 lük olsanda bu sefer eğer hiç bir nedeni yoksa sırf başka kadınla olmak nasıl bir duygu merak ettim der. Yani anlayacağın kişilik meselesi. Aldatmam diyenede güvenme, aldatırım ben evlenemem diyenede inanma. Herkes her yöne evrilebiliyor hayatta..
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız.
- +1 yıl
Teşekkürler.
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBence karşılıklı olarak bir doyumsuzluk var insanlarda, bir sabırsızlık ve belki de bir şükürsüzlük. Bunun sonucunda da bir bereketsizlik, bir nursuzluk ve de bir murtsuzluk oluşuyor. Buna ek olarak da hayatın hızlı akıyormuş gibi eklenen hissiyatı, insanların bir şeylere geç kalıyormuş gibi hissetmelerine ve böylece de anı yaşamaktan çok hep daha sonrasını daha ilerisini düşünmesine neden oluyor. Ve bu durum da sürekli bir şüphe/tehdit altında yaşıyormuş hissi veriyor insanlara. Buna benzer bir çok değişken/argüman günümüz hayat şekliyle de birleştiğinde bu yaşanan durum, bunlardan sadece birinin sonucu oluyor diye düşünüyorum
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılSelamlar canım
evliliklerde böyle olma sebebi insanların artık aynı eve girince karşı tarafa ilgi göstermeyeceğini düşünmesi. Halbuki evlendikten sonra daha çok ilgi, sevgi, saygı gösterilmeli aksi takdirde böyle sorunlar oluyor işte. Bir de başı insanlar evlendikten sonra evliliğin ne demek olduğunu anlamıyor bilmiyor idrak edemiyor. Evlendikten sonra en az 6 ay sürekli başbaşa kalıp, anne babaya kalmalı gitmekten sakınmaları lazım. sürekli gezmek yerine evde vakit geçirmek evliliğe alışmalarına yardımcı olur. Evlilik alışılırsa ona göre davranılır bence.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılErkekler ne istiyoruz sizden biraz sevgi ve güven istiyoruz bunun dışın da hiçbir şey istemiyoruz sevin abi bizi sadece sevgi istiyoruz ne kadar zor olabilir ki birini sevmek onun kaşını gözünü sevmek de değil he birini sevmek onun orada oldğunu bilmektir birini sevmek daima orada oldğunu görmektir biz bunu istiyoruz Ne güzel adamlar var;
seven,
özleyen,
bekleyen,
ihanet nedir bilmeyen,
aşık olabilen
Ve bir de kadınlar var,
Böyle adamlara hiç denk gelmeyen. Mesela böyle denk gelmeyen kadınlar olun istemiyoruz ve bu arada seninle tanışmak istiyorum bana bir şans fırsat veririsen seni dünyanın en mutlu kadını ederim ☺☺☺00 YorumlaKadınlar efendiye burun kıvırır, o dediğin tarzda adamları severler. Sonra erkekler neden bu kadar odun denir. Erkek odun olmazsa kadın sevmez. Erkek kadını şüpheye dusurmezse sevilmez.
Kadınlara yazan eden çok fazla adam var zaten. He çok ilgi göstermedin diye giden kızı da boş ver edeceksin. Seni kullanamadı çünkü, seni de diğerleri gibi abaza zannetti ve seni manipüle edemedi o yüzden başka erkeklere geçti.
Her zaman kadına çok fazla sevgi vermeyen kazanır. Kadına ara ara toksik davranacaksın ki kadın bağlansın. Diğer türlü kadın sıkılır, seni ezik görür.
Kadın cinayetlerinin çoğu kadınların seçimleri yüzünden olur. O yüzden ben kadınlara saygı duymuyorum. Umrumda bile değil yani.
00 Yorumla
+1 yılErkekler daha ne istiyor demekten ziyade ben hangi konuda eksiğim olduğunu bulamıyorum bu sebeple olumlu özelliklerimi saydım, şimdi oturmuş övgü bekliyorum ki azıcık da olsun özgüven gelsin demelisin. Başka türlü bu saydıklarının çoğunu suratına bakınca anlamaz kimse. Hele erkek türü hiç anlamaz. Ancak seni gerçekten tanıyanlar bilebilir karakteristik özelliklerini. Tanıma aşamasına gelene kadar da maalesef dış görünüş faktörü devreye giriyor. Yani sen tip olarak karşındakine hitap etmiyosan zaten o seni tanımaya çaba sarfetmiyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılBu soruyu sorunca öz güven mi kazanmış oldum yani? Şaka gibi. Gerektiği kadar öz güvene sahip biriyim.
Zaten insanlar tanıdıktan sonra sevgili oluyor, evleniyor ve ben de bu aşamalar için sordum bu soruyu.
+1 yılSen o gördüğün kadınları aynı evin içinde görüyor musun? Hayır o yüzden dışardan görerek konuşma kim bilir evde adamı nasıl bezdiriyor ki kavga edip mutsuz oluyolar. He bide şu var siz kadınların sorunu iyi olanıniz bile gidip düzgün bi adamı sevmez nerde bi dangalak ona tutulur sonra da böyle gelip bu erkekler ne istiyo diye atıp tutar.
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapman doğru olmamış. Senin anlattığın olayda bu şart meziyetlere anlayışa sahip birinin doğru insana ya da karşılıklı duygulara sahip olduğu insana denk gelmemesi var. Böyle olan kızlar üzülüyor ya da erkekler üzülüyor değil. Size gerçekten değer veren biz olacağınız insanla daha tabismamissiniz durumu bu...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ozellikler gercekten iyimi zannediyorsunuz. Ha insanlik adina cevreye tabiki iyidir ama bir erkegin ilgisini çekmez. Okudukca ben bile sıkıldım:)) Erkekler cogu biraz heyecan arar bence. Fazla uyumlu olmak da pek iyi degildir onlar icin ama karakter yapacak birsey yok. Herkes farkli
01 Yorumla
Soran+1 yılHobilerimi veya ilgi alanlarımı paylaşmadım. Nelerden hoşlandığımı da söylemedim. Genel olarak kişilik özelliklerimden bahsettim. İlgi çekmeyecek kadar sıkıcı biri değilim.
Aile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı. Erkekler kadından 10 yıl geriden gelir senin ğibi düşünemez senln gibi olgun bakmaz olaya kıymet bileni kendi yaş aralığında bulamazsın Allah hayırlı kişilerle tanışştırsın
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence olay bizim istediğimizi o bizi istemiyor, bizi isteyeni de biz istemiyoruz. Ne yapmalı? Hiç bir fikrim yok :( bir fikir verecek olursam, çok denemeli, uyuştuğunu almalı insan. Ama insanların değişmesi, evlendikten sonra değişmesi kaderin oyunu artık
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum artık.
+1 yılEvlilikte iki tarafında anlayışlı ve affedici olması gerekir. Arada saygı ve sevgi kalmaz ise o ilişki yürümez. Birde çoğu kadın serseri tipli erkekleri tercih ediyor maço diye. O serseri tiplerde eşlerine de serserilik yapıyor değer vermiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum size.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar dürüst erkekleri değil, kendilerine iyi gelen yalanları söyleyen yalancı erkekleri seviyor, elde edince de erkek gerçek yüzünü gösteriyor,
23 Yorumla
Soran+1 yılŞahsen öyle biri değilim.
- +1 yıl
Nerden uyduruyonuz ya bunlari öyle kişileri tercih eden kizlar genelde beyni olmayan varoş tipli olan kizlar oluyor ztn sonra da ağliyorlar , boş yapmayin herkes dengiyle ztn yani
Yazdıklarından iyi niyetli ve gerçekten hanımefendi biri olduğunu anlıyorum. Sizin gibi olan insanların değeri bilinmiyor maalesef. Bilenler ise sayılı. İnşaallah biken biriyle karşılaşırsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah, siz de aynı şekilde. Teşekkür ederim.
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sevgili bulmak eş olmak mantıktır. Muhafazakar biri ile agnostik anlaşabilir
mi? Bizde kadın kendini tanımadan evlenir sorun budur12 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşamaz galiba.
+1 yılgenleri bozuk olana ne yapsan yaranamazsın ve en büyük hata da sürekli fedakar olmak eş eş olarak davranmalı anne gibi değil
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz birazcık.
+1 yılYa iki insan da iyi olsa bile zaman zaman yapıları uyuşmayabiliyor. Her konuda aynı düşünülmüyor. Erkekler biraz şeydir aşko. Çok takılma.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun
Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Karşında ki kişi sana göre şekillenmiyor o yüzden. Eşlerinin hoş olması karşı tarafın karakteri bozuksa etkilemiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım evli değilsindir de Bu duruma maruz kalmıyorsun dur dediğin gibiyse sen türünün son örneği olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılKeşke hayatıma senin gibi bi kadın girse ilk olsa ve tek son olsa yıllardır kendim gibi birini bekledim temiz kaldım hiç karakterimi bozmadım
00 Yorumla
+1 yılİşte neyi çok yadirgar yargılarsan hayat sana onu yaşatır. Sınav böyle kendi kendine sizin düşünce gücünüzle sizi bulur
00 Yorumla
+1 yılErkeğin cinsine göre hak ettiği gibi davranmak lazım
inşAllah yapabilir herkes
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılHep kızlar üzülü,. efendim?
Deccal we yecüc mecüc sizden oluşuyor be. Âhir zaman pandorası sizden. Cehennem dereleri sizle dolu.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne anlatıyorsun sen kardeşim 😄
- +1 yıl
@777user777 60 seneye görürsün ;)
DAYI demeliydin ayrıca EWLÂT
Erkekler çok şey istamez kadınlar kötü erkekleri sever sorun orada zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBe anlatıyorsun koskoca yazıda ya sadece kendini övmüşsün. Demek ki senin gibi olmamak gerekiyormuş. Erkekler böylelerini istemez
119 Yorumla
Soran+1 yılÖvmek için yazmadım ki, bu özelliklere sahibim ve arkadaşlarım da güzel kızlar ve kişilik olarak benziyoruz. Evliliğinde mutsuz olduğunu bildiğim arkadaşlarımdan yola çıkarak böyle yazdım.
Soran+1 yılBurada yazı yazarak soru sorduğumuz için belirtmek istedim sadece.
Cevap sahibi+1 yılKaç satırdır kendini övmeni dinledim. Medem bu kadar iyi olduğunu düşünüyorsun cennete git
Cevap sahibi+1 yılErkekler böyle kadınlardan hoşlanmıyor. Nerde zor nerde imkansız ve sorun çıkaran kadından hoşlanıyor sen bu davranışlarla erkeğin annesi olursun
Soran+1 yılYazdıklarımdan cennete gitmeyi çıkarmanız da garip. Yorum için teşekkür ederim ama.
Cevap sahibi+1 yılBu kadar iyi ve mükemmel kimse yoktur sen kendini kandırıyorsun böyle birini zaten kimse istemez. Çok sıkıcı ve monoton gelir
Cevap sahibi+1 yılBir şeyden ne kadar yoğun bahsediyorsan o şeyden noksansındır ben bunlara sahip olduğunu düşünmüyorum. Diyeceklerim bu kadar
Soran+1 yılTamam da hanımefendi burada sadece genel konulardan bahsettim. Sıkıcı ve monoton olduğumu nerden çıkardınız? Hobilerim ve yapmayı sevdiğim şeylerden bahsetmedim ya da her şeyi anlatmadım. Bu kadar sert eleştireceğiniz ne var anlayamıyorum. Yazdıklarım da sadece seveceğim adama vereceğim değer çıkıyor bence. Herkes kişilik özelliklerini yazabilir çünkü.
Cevap sahibi+1 yılYorumunu bu şekilde
Cevap sahibi+1 yılM*
Soran+1 yılNe kadar yoğun bahsetmişim hanımefendi? Birkaç paragraf yazmışım sadece ve ısrarla yazdığım bir özelliğim yok. Sadece anlatıp soru sordum. Lütfen bu kadar ön yargılı olmayın benim hakkımda. Yazdıklarınızdan her saniye kendimi övüyormuşum gibi bir algı oluşuyor ama öyle değil sadece bir soru. Yine de düşünceniz ve yorumunuz için teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılValla sadece seni ve özelliklerini dinledim bu yönlerini kendine sakla
Soran+1 yılBenim gibi olan arkadaşlarımdan örnek verdiğim için okuyor olmuş olabilir misiniz acaba? Sorudan bağımsız kendimden bahsetmişim gibi yazıyorsunuz da, belirtmek istedim. Sorunun konusu bu özellikler zaten.
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlarından bahset o zaman
Soran+1 yılBahsettim zaten? Benim gibi dedim ve ayrıca birinci tekil kişi olarak yorumumu yazmayı uygun gördüm. Sorun nedir tam olarak?
Cevap sahibi+1 yılSen kendini överek kendin üstünden milleti anlatmışsın direkt olarak onlardan neden bahsetmiyorsun mesela? Neyse daha fazla konuşmayacağım anladığın yok
Soran+1 yılDirekt olarak onlardan bahsetmedim çünkü evde eşlerine karşı nasıl davranıyorlar bilmiyorum. İyi, hoş, güzel ve eşlerini sevdiklerini biliyorum. Tamamen davranışlarını nasıl bilebilirim? Ben nasıl davranırım ondan bahsederek sordum sorumu. Ki burada abartacağınız bir şey yok. Ben sizi anlıyorum ama siz beni anlamıyorsunuz maalesef.
Cevap sahibi+1 yılAynen
Soran+1 yılEvet, aynen.
+1 yılBu da bizim imtihanımız olsa gerek.. 🥲 Nerde haketmeyen karakteriz var onlar seviliyor niyeyse..
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişi 👤🚶 doğru zaman 🕒⏰⌚ doğru yer 🚩 sabret
00 Yorumla
+1 yılBu kız çok ponçik. Üzmeyin hanım kızı; eşek sıpaları 😜
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarakter meselesi bu. Seni seven ve hakeden adama , ayni sekilde hakettigin adama kavuş insallah.
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz de kavuşursunuz inşallah.
+1 yılBakin sunu neden on plana koyarsiniz anlamadim bakimli ozenli guzelli bunlar degil bizim aradigimzi otur temizlik dahi yapma ama kendini satma pazarlama kendibi satma kendini bil yeter kendini kime pazarliyosun ya
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi kimseye pazarlamıyorum beyefendi, bu nasıl bir düşünce? Eleştirmek haddime değil ama hergün ne insanlarla karşılaşıyoruz, çevrenize dikkat edin isterseniz. Temizlikten tutun hiçbir şekilde kendine özen göstermeyen, gösteremeyen çok insan var cinsiyet farketmeksizin.
+1 yılEvlilik pişmanlıktır. Kimse bir ömür bulgur aşı yiyemez.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBence tek taraftan bakılmamalı bak bende senin erkek tarafınım ama azen her istenileni yapanıyorum sonunda ne oluyor biliyormusun bir kerede bişeyi yap oluyor herşeyin fazlası hep zarar.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha önce hiç üzülmedim hatta 38 sevgilim oldu
Ama sen böyle yazınca onları öld*rmek istedim11 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun, sakin ol 😅
Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. İyi olanlar hep kaybediyor knk. Genelde bende uyumlu bir tipim kızlar farklı arayışlarda daha çok beğendiklerim o şekilde çıkıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen tahmin edebilirim de ne gerek var şimdi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiçbir erkek çok iyi bir kızı sürekli düşünmez hepsinin unutulmazı genellikle onları kullananları kötü davrananları ve ağızlarına s*çanları hatırlarlar unutulmazı onlardır
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Sen hayalinden bahsetmişsin oysaki gerçekler başka olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet, bu kısmı görmezden gelmişim.
+1 yılSenin değerini ben bilirim özverili kadinsin ama herkes evliliğin sorumlulugunu kaldiramaz o yuzden karsindaki adami iyi secmek lazim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence olay tamamen doğru kişiyi bulmakta ve bizim için yalnız 1 doğru kişi var onun dışında bayatımıza dahil olanlar yanlış kişi oldukları için olmuyor olduramıyoruz
00 Yorumla
+1 yılNeden biz arıyoruz da böyle bir çıkmıyor karşımıza nasip mi nedir anlamadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılerkekler senin gibi bi kız bulduğunu sanıp biriyle ilişkiye giriyor. sonu hüsran olunca da diğerlerine de uzak bakıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılsenin gibi birini isterim ben başka ne istiyim
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah daha iyisini versin o zaman size.
- +1 yıl
Amin inşallah cümlemize
Seks dışında her şeyden bahsetmişsin.
10 Yorumlaverceksen ver vermiceksen bas git :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılDizi ve filmlerde aldatma normallestirildi
00 Yorumla
+1 yılAllahtan belalarını istiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe istiyorlar biliyormusun..
Anlayış!!! Bizim kadınlarda o yok.01 Yorumla- +1 yıl
Vallahi helal olsun sana karısıyla kavga eden erkeklerin genelinin sıkıntısı bu. Okdr boş beleş şeyler iicn kavga etmeye yer arıyor ki kadınlar yazık yani
Tek suçlusu zaten biziz mk
00 Yorumla
+1 yılellerin cennet görsün..
seni üzen nedir01 Yorumla- +1 yıl
kaşbini kıran kmdir
+1 yılFiziğin iyi değildir o zaman
036 Yorumla- +1 yıl
ya da aldığı erkek bozuktur
- +1 yıl
Manavdan mı erkek aliyo
- +1 yıl
erkeklerinde değil zaten
- +1 yıl
Arkadaşlar beni linçlemeyin lütfen ben erkeklerin algısına dem vurmak için bu yorumu yaptım benim kanaatim bu değil bu kadar kusursuz bir kızın tek derdinin erkekler bakımından fiziği olabilir
Sakin olun lütfennn - +1 yıl
ne alaka ya size bu kadarı fazla bile
- +1 yıl
Ne kadarı bile fazla
- +1 yıl
kızın anlattığı özellikler diyorum siz erkeklere fazla bile gerek yok hak etmiyosunuz
- +1 yıl
Ne biliyosun reis belki ben de o kadar donanımlıyım ne bu genelleştirici yaklaşım alla alla
- +1 yıl
kimse kendini kötü görmüyor zaten
- +1 yıl
ama bu erkek olduğun gerçeğini değiştirmiyo😉
- +1 yıl
Jxbfkxxjfnjs yav erkeğim diye ne bu güvensizlik ya ben kadınlara bişi diyo muyum
- +1 yıl
konu niye bize döndü ya
- +1 yıl
Ya ben de onu diyorum ya cinsiyet ayrımcılığı yapılıyor insanın şahsiyeti önemsizleştiriliyor cinsiyet ön plana alınıyor ya baskı ve mobbing uygulanıyor bana şu an
- +1 yıl
senin türün aldatmaya şiddete meğilli varlıklar sevmiyorum sevmicemde
- +1 yıl
üstüne alınma sende
- +1 yıl
bilimsel gerçek
- +1 yıl
yarası olan gocunuyo biz sana demiyoruz ki
- +1 yıl
Afedersiniz ama bunu söylemem lazım benim türüm seni bi sksin de gör
- +1 yıl
ndndjfjrffjrjrjrt gelsin denesin sıkıyosa
- +1 yıl
Adres ver cjfnkxnfkd
- +1 yıl
sahtesi yok sanki
- +1 yıl
sen fazla kaşınıyosun galiba
- +1 yıl
Kaşınıyorum gel de kaşı
- +1 yıl
ne uğraşcam senle sahibin uğraşsın
- +1 yıl
Sahibim mi o kim yav
- +1 yıl
nerden biliyim ben
- +1 yıl
Ben de bilmiyom kim bilecek
- +1 yıl
git bak bakim ben salonda mıyım?
- +1 yıl
Ben salondayim zaten sen nerdesin?
- +1 yıl
knk sen sqlakmisn
- +1 yıl
Hayır sen
- +1 yıl
yok bende değilim
- +1 yıl
tipik erkek
- +1 yıl
hayır ne münasebet
- +1 yıl
Canım sıkıldı diyorum yaaa
- +1 yıl
sıkı can iyidir çıkmaz hadii ben kaçtımmmm
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu evlilik mevzusu dipsiz kuyu içinden çıkamazsın
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ya
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelasını arayabilir böyle kızı üzen
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılNice gül gibi kızları heba ettiler Bi bilsen
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle...
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız kendini mi satmaya çalışıyorsun hayırdır
01 Yorumla
Soran+1 yılKendime böyle bir saygısızlık yapmam. Bu nasıl bir düşünce, garipmiş.
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe okuyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılDiş hekimliği
- +1 yıl
Hangi üni
Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. bende aynj
02 Yorumla
Soran+1 yıl❤
+1 yılBilsek
10 Yorumlaerkekler doyumsuzlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılÇok para istiyox
00 Yorumla
+1 yılNe diyon
00 YorumlaRuh hastası birey
00 Yorumla
+1 yılŞey, tanışalım mıı?
00 Yorumla
+1 yılBende böyle birini arıyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?