Kişilik & Karakter 1 ay Güzel kızların üzülmesi neden erkekler yüzünden oluyor? Beyzaksl Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Güzel kızların üzülmesi neden erkekler yüzünden oluyor? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
çirkinkalplinsan Takip Et Yoda Yaş: 105 , eig 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b görüş paylaştı. Çünkü güzel kızlar nasıl desem.. genelde apt*lca erkekler seçiyorlar. Ve hazır fırsat eline geçmişken erkekler de üzüyor. Hiç insan, hep huzur ¢ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Bilge Yaş: 21 , eig 98% 1 ay 40 yıldır aynı konu üzülmek üzülmek üzülmek cevabınızı bildiğiniz soruları sormak sizi tatmın mi ediyor yoksa egolarınızı mı tatmin ediyor anlamış değilim ama bana sorarsan SAÇMALIK Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 38,8b görüş paylaştı. Kızlar kendileri istiyor üzülmeyi. kötü erkekleri sevmesinler serseri peşinden koşmasınlar. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
YourCall Takip Et Bilge Yaş: 28 , eig 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 358 görüş paylaştı. Güzel kadınlar erkekler tarafından üzülemez mi? Öyle bir günceleme mi geldi? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Nüktedar20 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% 1 ay bunu onlar istiyo, yoksa bizim bi şey yaptığımız yok.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ASTRiX_ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 91% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 455 görüş paylaştı. Biri bana bu tezin pardon şakanın temelini açıklayabilir mi? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ekselanshazretleri Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 ay Çünkü nerde halden anlamayan ahlak yoksunu erkek var eliyle koymuş gibi buluyor güzel kızlar o yüzden Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Zambi Takip Et Yoda Yaş: 33 1 ay Acik ve net ; durust bir erkek ile konusmazsiniz bile, nerde var serefsuz kopuk varsa taparsiniz. sonra bu soruyu sorarsiniz boyle. neden acaba? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör biranonimimişte 1 ay Evet aşığım şerefeiz erkeğe ahahhahah Yorumla Zambi 1 ay Ne guzel iste Yorumla IamtheHunter 1 ay Ağla ozm Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 716 görüş paylaştı. Değil bir erkek artık beni hiç kimse üzemez Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
emree90 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eig 67% 1 ay Haberim yok ben evde tv seyrediyom Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Guru Yaş: 38 , eig 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1b görüş paylaştı. ilgisizlikten mi açaba Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
IamtheHunter Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% 1 ay Normal değil mi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
-gizz-em Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 ay Çunku cok cabuk guvenıyoruz🤦🏻♀️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
10Görüş
Çünkü güzel kızlar nasıl desem.. genelde apt*lca erkekler seçiyorlar. Ve hazır fırsat eline geçmişken erkekler de üzüyor. Hiç insan, hep huzur ¢
40 yıldır aynı konu üzülmek üzülmek üzülmek cevabınızı bildiğiniz soruları sormak sizi tatmın mi ediyor yoksa egolarınızı mı tatmin ediyor anlamış değilim ama bana sorarsan SAÇMALIK
Kızlar kendileri istiyor üzülmeyi. kötü erkekleri sevmesinler serseri peşinden koşmasınlar.
Güzel kadınlar erkekler tarafından üzülemez mi? Öyle bir günceleme mi geldi?
bunu onlar istiyo, yoksa bizim bi şey yaptığımız yok..
Biri bana bu tezin pardon şakanın temelini açıklayabilir mi?
Çünkü nerde halden anlamayan ahlak yoksunu erkek var eliyle koymuş gibi buluyor güzel kızlar o yüzden
Acik ve net ; durust bir erkek ile konusmazsiniz bile, nerde var serefsuz kopuk varsa taparsiniz. sonra bu soruyu sorarsiniz boyle. neden acaba?
Evet aşığım şerefeiz erkeğe ahahhahah
Ne guzel iste
Ağla ozm
Değil bir erkek artık beni hiç kimse üzemez
Haberim yok ben evde tv seyrediyom
ilgisizlikten mi açaba
Normal değil mi
Çunku cok cabuk guvenıyoruz🤦🏻♀️