Cevaplar sizin yansımanız olacak
Neden kızlar kendilerini mutsuz edecek erkeklerden hoşlanır?

Soru şöyle olmalıydı Neden erkekler kızların kölesi olmaya çalışır?
Kadınlar 18 28 yaş arası umursamayan erkeklere ilgi duyar Afla dediklerimiz onlarla her haltı yerler :)
28+ ona bakacak erkeği ararlar
Cevap
6Cevap
Mutsuzdan ziyade elde edemediği için ona o an çekici gelir. Duygusal erkekler en çaredir ;)
Kendini mutsuz erkeklerden canı yananlar teselliyi, senin gibi düşünen erkeklerde arıyorlar. Son kale kızlara gerçekten değer veren adamlardır.
Değerimiz bir gün anlaşılacak ama o gün çok geç olacak :)
Kişiden kişiye değişir bu her kız ya da erkek aynı değildir genellikle zor sevdikleri için bu tarz haraketlerde bulunuyorlar.
Genelde öyle oluyor evet ama sizde de var bu. Paranızı yiyen ya da sizi süründüren kızların peşinden gidiyosunuz
Beni mutsuz edeceğini sanmıyordum çok mutlu ediyordu üzüldüğünde seni nasıl mutlu ederim diyordu derdimi dinlemek istiyordu ama sonra en çok o üzdü...
Bir daha birine güvenecegimi sanmıyorum ama güven olmadan da ilişkiye başlanmazz o yüzden kimse olmayacak sanırım dbshhshs
Yıllardır çözemedim cevabını hemcinslerimin çoğunda stockholm sendromu olduğuna eminim ama.
👍👍👍👍👏👏👏👏
neden mutsuz olmayi isteyelim ki sadece yanlis tercih
Kadınlar da mantık aranmaz usta bu lafımı unutmazsan ilerde birgün çok iyi anlayacaksın
İt kopuk sevilir genelde
Ulaşılmaz her zaman ilgi çeker
Gejlikten
En İyi Cevap