İftara son 2-4 saat kala hep bozuyor. Az önce ilaç almaya gitti çocuğa susadim diyip orucunu bozdu gelip son 3 saat kaldi oysaki.. ya da sigara yüzünden dayanaöiyor ya da 2 kez sahuru kacirdik hiç tutmadi/ yani bi çocuk bile bunu yapma ya tiksiniyorum bu huyundan ne bu böyle ya oyuncak sanki
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dini konularda çok gevşek davranıyor ve bu hiç doğru bir şey değil.
Koskocaman adam yani ne diyelim ki
Aynen öyle koskoca adam ya inanilir gibi değil dilim damapima kurudu dedi içti su 3 saat kala birde
Bence ilk baştan beri tutmuyor yoksa bozmaz bence
Bilmiyorum orasini çözemedim işte
Eşin değilmi sabah işe giderken cinsel yaklaş ileri gitmeden
Niyeki kaç kez o yapti bende orucu bozmak için ama ben yaklaşmadim
Oruç tutan daha sabahin ilk saatinde orucunu bozmak istemez ama tutmayan rahat davranir
Bilmiyorum adama konuşuyorum ama umrunda değil ne ayak bu bilmiyorum münafik midir nedir
Sen tutuyor musun istersen tkp rt konuşuruz
önem vermiyor demek ki
Münafik gibi mal resmen sinirlerim bozuldu kaç oldu bu ya bozup duruyor dalga geciyoe sanki dinle mal birde yarı hafiz okadar dini bilgisi var birde
Oylelerini adam yerine koydunuz
Sorma ya sanki dalga geciyoe dinle
Keşke bırakıp gitsen, ondan meydana gelen, onunla yetişen çoluk çocuk da ziyan olacak
Birtanae çocuk var 1,5 yaşinda
Keşke çocuk olmadan gitseydim aynen
Hiç durma yine git, onun yanjnda buyumesinden iyidir emin ol, kaç yasindasin
Ben 28 yaşindayıö bu adam beni ztn hep kötü etkiliyor.. ben kapaliyim 2 sene önce orucumu bozdurdu cinsel yaklaşti veya işte hasta olim karnim ağrisin tutma ozaman tutmaman laizm der yalniş çok hemen kendimi toparladim ben ama ona aldanmiyorum
Ayrıca yarı hafiz çok dini bilgisi var ama icraat sifir
Ve ben kapaliyim senler öncesinde hata yaptim erkeğe saçlarımı boyattım eşim basti gördü ikna ettim brişey demedi neyse sonra tatile gittik tamami orada da bikini giyindim övme isssiz dandik ama erkekler cikti gördü beni baktim eşim kollamitor beni öyle oldu işte kanına bile dokunmadi beni çyle görmeleri
Daha geven seneye kadar benden çekinirdi oruç konusunda şimdi sallamiyoe bile beni takmiyor resmen
Sana inanmıyorum yaa, tkpp etsene benii
Valla bak dur istek atim
Yazdim
Hiç tutmasın madem niye niyet ediyor ki
İşte anlamadim gitti bu sene tamamen daldi gene diğer seneler benden çekiniyordu veya zorluyordu kendini
İnançlı birisi mi peki.
Yarı hafiz.. cok dini bilgisi var ama garip uygulamiyor
Misal ben kapaliyim bir kez Allah affetsin erkeğe yaptirdim saçlarımı onu bile gile bir şey demedi sonradan geldi bastı beni ama işte kızmadi ya da bir kez bikini ipe plajda idim erkekler gördü hiç sesini cikarmadi işte hata yaptim cahildim çok 1 kez oldu
Sen böyleysen kocanın yaptığı niye sinirini bozuyor? Çocuk oyuncağı mı tesettür aç kapa aç kapa. Tencere kapak bulmuşsunuz birinizi işte. Sende de Allah korkusu yok demekki. Allah hidayet versin
Yok aşkim seneler öncesi oldu böyle bir hata yaptim oda serbest davrandi kandim beni bozuyor givi … çok pişmanım srn.. sonrasinda ben Allah’a yöneldim ztn ona dedim namaza başliyaliö edelim beraber Allah’a yönelelim ama bu adam orucu bile tutmuyor
2 sene önce de ben bu yaşama kadar hiç orucumu bzomadim hep tuttum. Bu adam 2 sene önde de cinsel yaklaşti etti bozdurdu … veya işte hastayım yasa sahuru kacirdim hemen bana tutma der yani hep kötü etkiliyor beni ama ben direniyorum onunla beraber tüm yalnişlardan dönmek dinimizi yaşamak istiyorum ama patlak veriyo ondan yana
Kefaret gerektiriyor. Kotü bir durum. Alışması gerekiyor.
Normal değil sinirlerim tepemde ya münafik givi ne o ya
Tutmakta kararlı mı ki kendisi, şaka mı yoksa
Iyi yapiyor sizde bosuna tutuyorsunuz zaten
Hiç tutmasın daha iyi. 61 gün giriyo her seferinde
Toplamda belki 8 kez tutmuştur oruç
Gerisini bozdu ya da sahuru kacirdi diye tutmadi
Koskoca adama ne diyelim ki
borcunu ödeyebilecek mi acaba
Tutmasın o zaman dayanamiyorsa
Bizene
Ozmn niye tutuyor mk
Sana ne onun sorunu