Kocamla kavga ettik baya atistik mesajlasmayla oldu kavgamız sonuc olarak?

Bana evde durmayacaksan bileyim dedi evde durmayacaksan babanın evine git dedi bu laf çok zoruma gitti bende eşyalarımı toplayip gideceğimi soyledim git dedi bana ve iftardan sonra konuşuruz dedi oruç oruç canımı sıkma dedi bende iftarda evde olmayacağım dedim en son yazdığımı da gormedi şimdi esyalarimi toplayıp evden gitmeyi bir daha geri gelmemeyi düşünüyorum ama içimden bir his yapma yanlış yapıyorsun diyor kararsizlasiyorum ne yapmaliyim

Güncellemeler
+1 yıl
Hiç bir yere gidemyorum ki onu bile yapamiyorum akşam iftara misafirimiz var iftardan sonra gidicem. ozaman da kocam gondermicek yani yine gitmemiş olucam bu kafayla gel iftar hazırla misafir agirla gözlerim de sis sis ağlamaktan iptal de edebileceğim br davet te degil. kactir ya iptal oluyor ya bişe çıkıyor ya onlar müsait olmuyor bu seferde asla iptal etme sansimda yoo oyuDen benimkine şey yazicam akşam misafirimiz var yemek yenilldikten sonra yüzünü bile görmek istemedigim için gidicem akşam
Güncellemeler
+1 yıl
İftara en yapsam bari onu soyleyin şöyle hazir biri soylesinde yapayım çok zor bişe olmasın hafifte olmasin ağır misafirler var cunki
Kocamla kavga ettik baya atistik mesajlasmayla oldu kavgamız sonuc olarak?