Güncellemeler
+1 yıl
Hiç bir yere gidemyorum ki onu bile yapamiyorum akşam iftara misafirimiz var iftardan sonra gidicem. ozaman da kocam gondermicek yani yine gitmemiş olucam bu kafayla gel iftar hazırla misafir agirla gözlerim de sis sis ağlamaktan iptal de edebileceğim br davet te degil. kactir ya iptal oluyor ya bişe çıkıyor ya onlar müsait olmuyor bu seferde asla iptal etme sansimda yoo oyuDen benimkine şey yazicam akşam misafirimiz var yemek yenilldikten sonra yüzünü bile görmek istemedigim için gidicem akşam
Güncellemeler
+1 yıl
İftara en yapsam bari onu soyleyin şöyle hazir biri soylesinde yapayım çok zor bişe olmasın hafifte olmasin ağır misafirler var cunki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kalk yemek yap sen önce misafirler aç kalıcak 🙂
Ahahha çok doğru sonrasına sonra bakacaz yemeklerimi yaptim her şey hazır sofrayı kurucam. simdi beyfendide nedense bugün geç kaldı inşallah hic gelmez
Eğer olmuyorsa zorlama hayat kısa düzelir buda geçer falan hepsi hikaye herkes haddini bilecek kimse kimseyi çekmek zorunda değil. Afiyet olsun 🙂
Barıştık bitti gitti bakalım bir daha tekrarı ne zaman yaşanır kavga sonrası barismakta çok güzel bir duygu oluyor
🙂 Evet kavga sonrası barışmak bilirim 😊
Umarım kavga olsada bukadar derin yaralar açmaz
kocanı seviyor musun?
Seviyorum ama bu hal ve tavırları soğutuyor böyle umrumda olmuyor sevgim filan bazen
onu seviyor musun?
Evet
bence güzel bir sofra hazırla ve evin herhangi bir yerine saklan.. kısa bir veda notu yaz. o okuyunca da 5 dakika sonra falan çıkarsın..
Onuda yaptım ben zamanında aklı gitti onu terk edip gittim diye duvarları yumrukladı sonra beni görünce mücevher bulmuş gibi sevindi ama sonuç bir zamab sonra özüne dönüp yine aynısıni yapıyor
Anlıyorum fakat 2. şansı hakkediyor olmalı bu evlilik
Onu o düşünmesi gerekmiyordu bana git. dedi ve ben gidicem biliyorum öyle istediği için demedi gitmemi istemiyor zaten ben gidince peşimden gelip cidiyemi aldın diyecek ama bu lafı ağzına sakız edercesine kullanmasını istemiyorum ben babanin evine git babanın evine git
bi süre uzak kalın o halde
Bencede
Git biraz nefes alırsın düşünürsün
Doğru diyorsun oda bensiz kalsinda görsün dünya kaç bucakmis bensiz bir gün bile duramaz ama işte got bobonon evono denemekten de asla kacinmaz
Kendin olmayı öğren bir an önce
Gitme onu kov sjus
Daha mantıklı 🤣bunu bende düşündüm ama sonradan bir kere gidecen dedim artık bu arada ailemle aynı şehirde yaşayan benim oturdum düşündüm ailem ik sokak ilerde oturuyor babamın evine iki sokak ileri gidicem eşimin ailesi çok ddaha uxakta yasiyor yani cidden bosanirsak filan onun burada durmasının bir alemi yok gidicek olan o ama o an düşünemedim işte
Gitme boş ver otur evinde bir şey derse kovarsın.
Ama sürekli söylüyor bu ara bende bu kadar kolay soyleyebilmesini kaldiramiyorum gitmem sanıyor heralde bı gideyimde görsün diyorum
Evde durmayacaksan neden evlendin
Ya şimdi öyle gezme filan değil yanlış anlaşılmasın çocuklarımla gündüz öyle kız kardesime filan gidiyorum öğünde annem elinden ameliyat olucakti onun yanına gidicektim ama kavga ettik işte kendisi de bu arada iftardan sonra hep arkadaşlarıyla bulusuyir tatlı yemeğe filan gidiyor ben evde tatlı yaptigim halde bir gunde gel karım beraber gidelim demez
O yapiyorsa sana yapma demeye hakkı yok
Yapıyor tabiki o akşam geziyor ben gündüz bile çıkamıyorum evde otur diyor bana bende ona köylü kızı almadın ssn dedim çalışmama bile izin vermedi tamam dedim çalışmadım ama istiyorki evden dışarı adım bile atmayayim istiyor
Gezer tozar ilgi göstermez akşam da yatakta senden en iyisini bekler
Haksız mıyım
Yatakla ilgili hiç bir sorunumuz yok ikimizde çok memnunuz bende oda duskunuz zaten ilgisiz de dersen hakkinj yerim ilgisiz degil ama böyle bazı şeyleri dusunemiyor mesela arkadaşlarıyla takilcagina evde bbenimle film izlesin bak ben bunu desem gel akşam film izleyelim desem yok demes bana ama ben iatiyorumki ya neden hep benim aklıma geliyorsa ben soyluyirum sen düşün sen iste bjr kerede
Yavrum yatakta sorun olmayabilir ondan bahsetmiyorum. Eleman seni düşünmüyor dışarıda keyfince takılıyor sonra eve gelince seninle istediği zaman sevişiyor. Çünkü karşısında onun her dediğini yapan pısırık bir kadın var.
Pisirik değilim ben daha çok başının etini yediğim için kaçıyor benden
Sana katlanamıyorsa zikmesin o zaman ne veriyorsun
Sadece o istedigi için birlikte olmuyoruz sonuçta bende istiyorum da oluyoruz hem kavga edip yatakları ayırmak gibi bir huyum yok benim öyle şeyi hiç sevmem erkeğini boylw cezanlandirana iyi gözle bakmam ben
O zaman sen başına gelenleri hakediyorsun bebeğim hiç sızlanma
He ne yani yatakları ayırıp trip atsam hakkımı olacaktım doğrumu olacaktım sacma
Sanki ozaman öyle yapmayacakmi öyle demeyecekmiydi
Evet senin en büyük silahın kadınlığın ama sende de o irade yok
İlişkin oldu mu
İradeyle ilgili degilki dogru bulduğum bişe degiil itici bişe ben erkek olsam eşimle tartissam ve eşim bana öyle yapsa bende gider başka kadınla yaparım yani öne oyle çok itici soğuk bir davranış oyuzden ben empati kurdugun için öyle bişe yapmam iradesizlikten değil yeri geliyor regli oluyiruz bişe oluyoeuz yani ozaman bekliyorsam 7 10 gun tartisincada beklerim mevzu o deiglki ama
Bunun için başka kadınla yapacaksa yapsın zaten kadınlarda onu bekliyordu vermek için 😂
Bunun için dediğin şey basit bişey degil evlilgin 100/85 ini kapsayan bişey sen hem diyorsunki evde durmayacaksan neden evlendin ama şimdide seks yapmayacaksak neden evlendim kadıni olmayacaksam neden evlendim
Sana ilgi göstermeyecekse resmen seks hizmetini görüyorsun demektir
O benim seks hizmetimi görüyor
Yeterince tatmin olamazsın bebeğim
Müneccim misin nerden böyle eminsin evimin içine gelip gordunmu
Hissettim zaman geçtikçe artık aynı erkekle o eski doyuma ulaşamazsın
Siizn gibilerle karsilastikca iyi ki kocam diyorum yani cidden pislik siniz
Kocan sana ilgi göstermeden düzmeye devam etsin o zaman
Git ve sakin dönme
Al işte bı tane daha
Kendi kıymetini bilmeyenin , kimse değerini bilmez, aklın varsa, kendine saygın varsa, git ve dönme
Allah sana akıl versin
Amiin
Yanlış yapiyin
Doğrusu nedir
Doğrusu onu beklemek eve gelince karşına alıp şimdi soylemek istediklerini yüzüme söyle deyip agzindan duymak ha aynısını söylerse de gerekeni yapmak
Way çok doğru bişe olur bence
Bencede öyle yapayım ben rahatladım şimdi ama yinede rahat değilim bana git dedi ve ben evde duracağım içim böyle huzursuz gibi oluyor biran önce çıkıp gitmek istiyorum evden
Bence öyle tabi senin bilecegin bir şey
Niye çıkıp gitmesi gereken birisi varsa oda kendisi senin gittiğin ya da gideceğin yerin belli bir yer aile evi ama kendisi kimbilir nerelere gidiyor
Defolup gitsin
Bunu onun yüzüne eğer ki sana git derse direk yüzüne dersin
Demicek öyle bişe sinirle soyledim ciddiyemi aldın diyecek biliyorum ilk defa demiyor bunu ama böyle rahatlıkla böyle demesi kanıma dokunuyor çocuk oyuncağımı bu zaten buyuzden gitmek istiyorum evden gitmem sanıyor heralde çok rahat soyluyor bı gideyimde gorsun istiyorum
O zaman ona güzel bir ders vermenin zamani gelmiş yapacak bir şey yok
Sakin olun bence
Nasıl sakın olayım bana babanin evine git dedi bende gideceğimi soylwdim
Kadının evi terk etmesi kanuni açıdan ciddi bir kusur. Boşanma davasında aleyhine bir durum oluşturur. Yarıca telefonda konuşmak ile yüz yüze konuşmak çok farklı. İletişim kanallarını açık tutmak gerekir
Dün akşam otur konusalim dedi ben de hayir uyucan ben dedim cunki yüz yzus konusjnca beni ikna ediyor hep ama icrat yok yine aynı şeyleri yapıyor sorsan pişman üzgün ama aynı hatayi yine yapıyor bende biktigin icin akşam konusmak bile istemedim gündüzde kendimi aglarken bulunca ona bir kaç bişe yazdım kendimi duygularımı ifade ettim sonra manyakmisin dedi etti bana sonra olay kavgaya donustu
Sorun me tam olarak anlatmak ister misin. Yaz istersen bana
Sorun düşüncesiz olması
Neleri düşünemiyor mesela?
İlk kavgalarınızmı
Hayır 8 yıllık evliyiz
Çocuk var mı peki
Evet var
Çocuk işi bozuyor saygı kalmamış sevgi zaten bitiyor bu çok negatif bir durum
Cocukmu yapmayalım yani ne demek istiyorsun cocugunmu esinmi deseler ben çocuğum derim sen ne konusuyorsun ya
Yanlış anlıyorsun ayrılma işi sıkıntı anlamında
Gidersen git