Aciiiil arkadaşlar?

Arkadaşlar şimdi benim 2 tane arkadaşım var sınıftan 8 yıldır tanıyorum onları ama daha sınıfa 2 yıl önce gelen bir kız var o gelince sınıfın düzeni bozuldu herkes onu sevdi benimde o 2 arkadaşımla aram bozuldu şimdi ben daha bu yıl aramı düzeltmeye başladım basardım da Şu an aramız iyi her neyse biz bir gün törendeydik herkes aşağı inmişti sıradaydım işte yanımdada o 2 arkadaşımdan biri vardı birlikte sıra olmuştuk baya eğleniyordum sohbet ediyordum arkadaşımla taki o kız gelene kadar o kız yanımıza geldi arkadaşıma şey dedi biz senle bu aralar yakın değiliz gel yanıma dedi arkadaşımı aldı götürdü ben varya o kadar sinir oldum kiii ondan sonraki gün biz normalde beraber temefüse çıkıyorduk arkadaşımla ertesi gün o kız benim arkadaşlarımı aldı temefüse götürdü bensiz sizce bu kızın amacı kötü mü iyi mi beni kimse anlamıyo lütfen siz anlayın kime anlatsam kafanda kuruyorsun diyorlar ama öyle değil. Birde beni itiyor bilerek bir şey demiyorum. arkadaslarımın yanındayken geliyo beni itiyo kendi geçiyor oraya ama yüzüme gülüyor gayet bende onu iyi sanıyorum ne yazıkki birde geçen sınıfça buluşma yapıcaktık saat 3te o kıskanç kız beni aradı senle beraber gidelimmi dedi buluşmaya ben sana yazınca aşağı in dedi bende tamam dedim saat tam 2.50ydi ondan sonra ben ona yazdım 2.55te hadi hazırmısın gidelim diye mesaj gitmedi ondan sonra beni aradı arkadaşım o kız geldi sen neredesin diye ben ilk inanamadım aşırı üzüldüm beni bilerek götürmemek için yaptı bende daha sinirlendim gitmedim buluşmaya
Aciiiil arkadaşlar?