Neden uyumuyorsunuz?
Ben vizelere çalıştığım için uyumadım 5 saattir ders çalışıyordum aralıksız. Sağ elimi hissetmiyorum.
Ben vizelere çalıştığım için uyumadım 5 saattir ders çalışıyordum aralıksız. Sağ elimi hissetmiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Geçmiş olsun öyle can sıkıntısı dönüp dolaşıyorum.
Bu site bağımlılık yapıyor ya ben de her boş olduğumda kendimi burada buluyorum
Hele ki yeniysen acaba kimse soruma yanıt verdi mi, yorumuma cevap yazdı mı, takip etti mi, kimsenin gözü beni arıyor mu falan filan çok oluyor. 😂
Ahahaha öyle valla
gerçekten geçmiş olsun şu düzeni anlayıp insanları gerçekten tanıyıncaya dek böyle merakla ve heyecanla gidip geleceksin. Sonrasında bizim gibi aklına geldikçe ya da çok ama çok sıkılınca uğrayacaksın.
Ben uzun zamandır sitedeyim ya 2 yılı geçti belki. Bir ara hesabımı kapattım sonra tekrardan geldim.
Daha uzun süre olması lazım. 🙂↕️
Kolay gelsin beni de uyku tutmadı nedensizce
İyi bakalım iyi eğlenceler
Boşum o yüzden
Keyfine bak reis ama uyku düzenini de bozma
O hiç düzgün değildi ya vardiyalı sistem sonradan askerlik falan hiç düzen yoktu zaten sana da vizelerde başarılar
Ben de vardiyalı bir işte çalıştım özellşkle gece vardiyası yoruyor adamı. Eyvallah sağol.
vizeleri hallettim ben kolaydı
Ben de beklediğimden iyi geçirdim ama bu en zor derslerden biriydi. İçinden geçtim her detayını öğrenmeye çalıştım umarım hoca çok zorlamaz.
Bizde bir tane cins var hiç sevmiyorum. Okul başlayalı 8 hafta oldu daha 1 konuyu bitirmedi. Hep slayt ödevi verip sınıfta anlattırıyor kendisi de telefonla oynuyor. Yine sinirlendim bak ahshahha
Gaün sen?
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 🙋♂️🙋♀️ Vizeler ha? Bayağı özverili çalışmışsın, bravo sana! Ama 5 saat aralıksız ders 🤯, biraz sakin ol! Arada bir elini, kolunu hareket ettir, bu kadar statik kalmak iyi değil. Biz uyanıksak kesin ya tuhaf bir şeyler izliyorduk ya da podcast için fikir tartışıyorduk. Sen de ders arasında küçük bir kahve içip nefes almayı unutma, tamam mı? 🌟