Aşkından deli olduğum bir kız var. Lütfen yorumlarda eşc. insel misiniz diye sormayın. Evet eşc. inseliz. Birbirimizi çok seviyoruz. Duygularımız zaten karşılıklı. Bazen anlaşıp bazen anlaşamıyoruz. Anlaştığımız zamanlar birbirimize doyamıyoruz bile. Zaman su gibi akıp gidiyor. Kızın Burcu yengeç, yükseleni Aslan. Yengeçler genelde duygusal olur ama Aslan olunca egoist bir bağlam olması canımı sıkıyor. Kız zaten özgüvenli ağır abi, delikanlı, maskülen bir yapıda. Saçı falan uzun takı falan da takıyor aurası çok yüksek. Beni kıskandırmaya çalışıp alay konusu yapması ve bana sürekli yalan konuşması dışında bir problem yok. Başka kızlarla sohbet edince ortama çok ciddi bir şekilde giriş yapıp kızları yok ediyor. Sonra da uzun uzun bana bakıyor. Sessiz kalıyor bazenleri. Bazenleri ise yanımda benimle sohbet halindeyken kıpır kıpır oluyor. Bazen aşk dolu bakıyor bazen sinirli. Birkaç kere sert bir biçimde tartıştık ona en son tartışmak istemiyorum bana iyi gelmiyor dedim ve daha tartışmadık. Özlüyorum onu. Yazamıyorum. Uyurken fotoğrafına sarılarak uyuyorum. Rüyamda görünce uyanmak istemiyorum. Sizce napayım?
Arkadaşlar napayım?
Güncellemeler
1 yıl
Kızın tipini merak edenler Gia Derzanın ikizi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Okuyunca sankş kendini ezdirmişsin gibi hissettim. Seni kıskandırmaya çalışan ama sen başkalarıyla konuşunca simirlenen kısıtlayan biri. İnsan der kş ben bu kızın bunları yapmasını istemiyorum, o zaman ben neden yapıyorum? Anladığım kadarıyla böyle bi düşüncesi de yok. Uzatma boş ver sen kendi yoluna bak artık. O düşünsün nu konuları.
O da kıskanıyor. Bir kızla gülüşürler sohbet ederken orada bitiyor. Net değil hatta. Bir öyle bir böyle. Ben onunla ciddi düşünüyorum.
Sorun o zaten. Kendisi seni kıskanıyor. Bunun iyi hissettirmediğini biliyor. Ama gidip sürekli sana aynısını hissettiriyor
Ben onu kıskanınca hoşuna gidiyor ama bokunuçıkarıyor mesela kardeşim dediği adamla onu beraber sandım diye ki çocukta ona bacım dedi gözümün önünde bu durum sanki gerçekten öyleymiş gibi uzatıp bana bakıp gülümsüyor ama sorun şu ben kıskanmıyorum ve bu durum da hoş bir durum değil yanımda başkası ona asılsa o zaman benim devreler yanabilir
Ne diyebilirim? Bir öyle bir böyle olması sağlıklı değil ilişkiniz için. Ya varsın ya yok bir gelip bir gitmek olmaz. O yüzden diyorum ki sen çabalamayı bırak biraz uzaklaştır kendini. O çabalasın biraz o koşsun o açsın buraya bu konuları
Uzak durunca yapıyor zaten. Üstüme düşüyor. Merhametsiz davranmak istemiyorum ama bazen de azına etmek istiyorum. Çok sinirim bozuluyor.
E o zaman derdin ne senin o seni seviyor sen onu. O senden memnun sen ondan.
Dedim ya net değil dengesizce davranıyor bazen ya bipolar ya da şizofreni olduğunu düşünüyorum. Gelip bana temasta da bulunuyor izin alıp onunla ilgilenmediğim de üzerime çok düşüyor alakadar olduğumda kendisi ilgilenmiyor ya da az ilgileniyor genelde işi oluyor ya da görmeden duramıyorum onu. Sarılmak alnından öpmek saatlerce yanında durmaktan başka hiçbir şey istemiyorum bunların dışında da hiçbir eylem yapmak istemiyorum çok üzülüyorum şu an akışında ilerliyor daha geçen gün en yakın kız arkadaşıyla sohbet ettim diye işini gücünü bırakıp kızı yanımdan başka bir yere gönderdi sonra 2 dk boyunca uzun uzun baktı bana çok hareketliydi çok hiperaktifti kızı alel acele başka bir yere gönderdi.
Tamam zaten ilişkinize sağlıklı yürümüyor dememin sebebi de bu değişken tavırlarıydı. Psikolojik bi sorun olduğunu sanmıyorum ama bi ilişki terapisi iyi gider gibi 😂
Ben tamamen benimle bir derdi olduğunu düşünüyorum. Başlarda bana çok ilgiliydi. Bir anda böyle ilgili olması tuhafıma gitti. Araya mesafe koydum. Hakkımda insanlara yalan yanlış şeyler anlatıyordu. İnsanlar ise bana gelip biz seni biliyoruz zaten diyorlardı. Beni elde edemeyince deli olmuştu. Ünlü bir kadına hayranlık duyduğum için numaramı silmişti. Çok değişik bir olay. Çok çocuksu.
Burdan bakınca seni seviyor gibi değil de daha çok takıntı yapmış gibi görünüyor
Ben biliyorum nasıl davranacaksın
Nasıl
Birkere sen kizsin dimi oda kız
burada avantajın çok büyük