Arkadaşlar napayım?

Aşkından deli olduğum bir kız var. Lütfen yorumlarda eşc. insel misiniz diye sormayın. Evet eşc. inseliz. Birbirimizi çok seviyoruz. Duygularımız zaten karşılıklı. Bazen anlaşıp bazen anlaşamıyoruz. Anlaştığımız zamanlar birbirimize doyamıyoruz bile. Zaman su gibi akıp gidiyor. Kızın Burcu yengeç, yükseleni Aslan. Yengeçler genelde duygusal olur ama Aslan olunca egoist bir bağlam olması canımı sıkıyor. Kız zaten özgüvenli ağır abi, delikanlı, maskülen bir yapıda. Saçı falan uzun takı falan da takıyor aurası çok yüksek. Beni kıskandırmaya çalışıp alay konusu yapması ve bana sürekli yalan konuşması dışında bir problem yok. Başka kızlarla sohbet edince ortama çok ciddi bir şekilde giriş yapıp kızları yok ediyor. Sonra da uzun uzun bana bakıyor. Sessiz kalıyor bazenleri. Bazenleri ise yanımda benimle sohbet halindeyken kıpır kıpır oluyor. Bazen aşk dolu bakıyor bazen sinirli. Birkaç kere sert bir biçimde tartıştık ona en son tartışmak istemiyorum bana iyi gelmiyor dedim ve daha tartışmadık. Özlüyorum onu. Yazamıyorum. Uyurken fotoğrafına sarılarak uyuyorum. Rüyamda görünce uyanmak istemiyorum. Sizce napayım?

Güncellemeler
1 yıl
Kızın tipini merak edenler Gia Derzanın ikizi
Arkadaşlar napayım?