Türkiye son 20 yıldır hep kaybediyordu zaten. Ülkenin bu durumu başka Avrupa ülkesinde olsa, 100 kere hükümet değişmişti. Cahil gördüm de, senin gibisini ilk kez görüyorum. Sağol KS, ilkleri gösterdiğin için.
Abdülhamit in torunlarıyız biz rahatsız olan gider biz hep buradayız. Amerikaya gidip b*k temizlerim daha iyi maaş alırım diyen sizlersiniz. Ülkeyi bile satarsınız lan siz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Türkiye kaybetti 20 yıl geriye gideceği için keyif çayı içen başka bir toplum olamaz zaten afiyet olsun cahil insan
Türkiye son 20 yıldır hep kaybediyordu zaten. Ülkenin bu durumu başka Avrupa ülkesinde olsa, 100 kere hükümet değişmişti. Cahil gördüm de, senin gibisini ilk kez görüyorum. Sağol KS, ilkleri gösterdiğin için.
Biz 20 yıldır hep kazandık din düşmanlığınız yüzünden bi köşede kaybetmeyi isteyen hep siz olduğunuz aynen devam edin
Biz kaybetmeyi hiçbir zaman istemiyorduk. Sadece seçmenin akıllanmasını istiyorduk. Çok şükür ki akıllandılar. Darısı senin de başına.
Zamanı geldiğinde kökten gideceksiniz
Siz sefasını sürdünüz sıra bizde artık devran dönüyor yavaş yavaş
Abdülhamit in torunlarıyız biz rahatsız olan gider biz hep buradayız. Amerikaya gidip b*k temizlerim daha iyi maaş alırım diyen sizlersiniz. Ülkeyi bile satarsınız lan siz
Ülkenin kartları berbat herkes geçimi düşünüyor napıcaz asgari ücret alıp Şükürmü edelim tabi gıdecez
Abdülhamit ile aynı soydan bile olmayıp, onun torunu olduğunu sanan kronik vaka seni. :D
Haberin olsun, Ülke'de var olan her şey Araplara satıldı zaten, satılacak bir şey kalmadı. Bunu da desteklediğin parti yaptı.
Hadi şimdi bu bilgiyle git ötede ağla.
Gideceğinizi bizde biliyoruz siz gidin bu vatanın çocukları bu vatanda kalacak sizi gidi ermeni tohumları
Cahille muhabbeti keseceksin aga bunlar daha bunların iyi günleri Daha çok aglıyacaklar
@br6868 Daha fazla kemik atma hocam, zaten ağlıyor arap artığı.
Ağlamak siz gibilere yakışır coninin * bok kokusu sizin beyninizi bulandırmış beter olun az bile size
Coninin p*çleri
Ühüüüü ağla ağla. Bak bu da kameraya yansıyan foton ;
https://hizliresim.com/e7vqywz
20 yıldır mendil yetiştiremiyoz size la bir günde siz sevinin rezilsiniz
Linki tıkladın mı? Keylogger vardı la, bu kadar *ptalsın işte. :D
Ulan senin attigin şeye tıklar miyim ben insan yerine koyuyor muyum seni bir sor bakayım. Kendini insandan sayman yok mu ahshhsa
Gözüküyor bi de *ptal ayağına yatıyor, soruyu soran arkadaş şu *ptalı al buradan boşa vaktimizi çalıyor böcek. :D
Coni seni bekliyor hadi bekletme
Ne diyoruz makarana yiyen bozkurtmu olur lan gidin makarna yiyin
PUHAHAHAJAJSS yanık kremi için nöbetçi eczane arıyorlar onlar
Ak partili değilim çok şükür 😅
İlk defa bugün keyiflendim
Hangisinden bahsediyorsun anlamadım 😀
"💡" ve 31 Mart ..
Afiyet olsun.
Cenaze konuşmaları yapacaklar birazdan