Yeni Yıl Yılbaşı partime geliyor musunuz? Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Güncellemeler5 ay Dağıtıyoruz zalımlaaaar Yılbaşı partime geliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 5 ay Yeni Yıl konusunda 2b cevap paylaştı. Çiçeksiz bir parti düşünülemez zaten 1 0 Yorumla
Neşelivefütursuz Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 5 ay önceden başka yere sözü olmasa idi gelirdim canım bi dahaki seneye artık;) 1 1 Yorumla Rüyayenidengeldi 5 ay Ooo sen de partiliyorsun demek ben gibi Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 5 ay Üzgünüm randevum var ama yeni yılın ilk saatlerinde katılabilirim belki. Tabii partiniz devam edecekse ve o saatte misafir kabul ederseniz. 😇 1 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 5 ay Yeni Yıl konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet ben geliyorum 😄 1 0 Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yılbaşına kitaplarım ile gireceğim yine plan yaptık 0 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Yılbaşında uyumayı tercih ederim 1 4 Yorumla Rüyayenidengeldi 5 ay Gel bizde uyu Yorumla Mukan34 5 ay Yatağım beni özler ozaman Yorumla Rüyayenidengeldi 5 ay Onu da getir Yorumla Mukan34 5 ay Ozaman olur Yorumla
1başak1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Geliyorum ne getırıyım gelirken 1 2 Yorumla Rüyayenidengeldi 5 ay Sen gel yeter canım, dans müzik yiyecek gırla olacak Yorumla AleksBulut 5 ay O zaman ben de gelirim 😅 Yorumla
CANÖzkan1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Nerede ne zaman 1 5 Yorumla Rüyayenidengeldi 5 ay Yılbaşı işte, Kadıköyde Yorumla Rüyayenidengeldi 5 ay En güzel mekan evimdir, zira evim nice mekandan daha geniş ve rahattır zalımcan Yorumla CANÖzkan1 5 ay E o zaman konum at gelelim cano Yorumla Rüyayenidengeldi 5 ay Rakısız almıyoruz ama Yorumla CANÖzkan1 5 ay Hangi boy lazım sana yavrum Yorumla
Sleepzilla Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 5 ay Geliyorum 🙊 1 2 Yorumla Rüyayenidengeldi 5 ay Sana özel bir yer ayıracağım söz gelirsen Yorumla Sleepzilla 5 ay Yaa teşekkür ederim 🙊 Yorumla
Mehmet198401 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 5 ay Maalesef yilbasi programlari yapildi ki 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 5 ay Annem izin vermedi 1 2 Yorumla Rüyayenidengeldi 5 ay Aaaa Teyzem de gelsin, biz takılırız kendisiyleTombala var, hindi var, Gitar var Yorumla Semihh98 5 ay Olur hindi varsa geliriz Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 5 ay Yeni Yıl konusunda 862 cevap paylaştı. gelirim 🎉 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Çiçeksiz bir parti düşünülemez zaten
önceden başka yere sözü olmasa idi gelirdim canım bi dahaki seneye artık;)
Ooo sen de partiliyorsun demek ben gibi
Üzgünüm randevum var ama yeni yılın ilk saatlerinde katılabilirim belki. Tabii partiniz devam edecekse ve o saatte misafir kabul ederseniz. 😇
Evet ben geliyorum 😄
Yılbaşına kitaplarım ile gireceğim yine plan yaptık
Yılbaşında uyumayı tercih ederim
Gel bizde uyu
Yatağım beni özler ozaman
Onu da getir
Ozaman olur
Geliyorum ne getırıyım gelirken
Sen gel yeter canım, dans müzik yiyecek gırla olacak
O zaman ben de gelirim 😅
Nerede ne zaman
Yılbaşı işte, Kadıköyde