Malum kanalı izledim az önce PKK üyesi Sabri Ok: "İyi parti ile aynı yerdeyiz" ( Erdoğan'ı yenmek için Millet İttifakı kurulmuş ) dedi.
(Koyu kısımlardaki konuşma).
Ben şimdi nasıl Millet İtifakı'na oy verim?
Malum kanalı izledim az önce PKK üyesi Sabri Ok: "İyi parti ile aynı yerdeyiz" ( Erdoğan'ı yenmek için Millet İttifakı kurulmuş ) dedi.
(Koyu kısımlardaki konuşma).
Ben şimdi nasıl Millet İtifakı'na oy verim?
ak parti çözüm sürecinde nasıl ki apo yu barış elçisi ilan ettiginde ak partinin yayın organları öcalana medhiyyeler düzdügünde haburda teröristleri karşılayıp lahmacun ismarlattiginda pkk ya nüfuz alanı yaratıp şehirleri yığınak haline getirmelerine nasıl müsaade ettiğinde erdogan türkiye terörist bir ülkedir diyen şiwan perwerle konsere çıkıp kucaklaştığinda nasil ak partiye oy verdiysen şimdi de millet ittifakına oy verirsin
sonuç olarak millet ittifakı iktidara geldiğinde öcalan saliverilmeyecek ülkenin bölünmesine müsaade edilmeyecek hdp kabinede bulunmayacak bunlar hep siyasi güç kazanma planları. Bunun için cumhur ittifakı terör örgütü hizbullahın siyasi temsilcisi hüdapar ila ittifak kurdu mesela üstelik onlar direk masadalar. ben bir kaç defa ak partiye oy verdim geçmişte ama artık ak parti ve erdoğan maalesef kibrinden burnunun ucunu göremez hale geldi islami yaşam tarzından uzaklaştı. bir değişim olsun belki aklı başına gelir düşüncesindeyim. islamiyeti örnek alan bir parti ama ev kiralarından yaşam pahalılığından sevgilimle evlenemiyoruz ayrı eve bile çıkamıyoruz ve maalesef zina yapıyoruz allah affetsin ben bu durumun müsebbibi olan bir partiye neden oy vereyim peki? sen de bunun cevabını ver
Diğer tarafta da hudepar var. Ona nasıl oy vericen? Ayrıca onlarin iş birliği yaptığı parti farklı. 2013 de hükümet nasıl gelmişti kimleri karşılamıştı bi araştır istersen. Hüdepari da araştır.
İmralıya adam gönderip mektup yazdıran, sınırda davul zurna ile karşılatan, sayın apo demenin cezasını kaldıranların bunu söyletmediğine emin miyiz?
Cevap
8Cevap
Turkiye de pkk mi kaldi zaten kuzey irakta ve suriye de faliyet gosteriyor eskidendi pkk nin tehditleri..
Bence aynı yerdeler hatırlarsan geçen seçimden önce de yine bu iyi parti Apo'nun kardeşini TRT ye çıkarmıştı
Zaten vermiyordun ki fikrin değişsin ve o kanalda o kadar manipülasyon yapılıyor ki doğru bişey yok
sanki verecektin fikrin değişti
Sen git hüda - parlı akp ye ver canım
Hayır değiller
Hayır
Ne alakası var kardeşim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?