Lütfen dikkatlice okurmusunuz benim gibi buradaki kötü niyetli insanlara kanmayın?

arkadaşlar geçenlerde burada öğrenciyim nasıl para kazabilirim diye soru sormuştum oradan biri beni buldu ve iş teklifi etti bende instagram hesabımı verdim ve konuştuk. haftalik 2-4 bin arasında ödeme yapacağını söyledi ama bu iş 10 gün sonra başlıcağını söyledi ve bende inandım. daha sonra karısıyla arasının kötü olduğunu boşanacaklarını evde raporlu olduğu için canının çok sıkıldığını arada normal bi şekilde görüntülü ve sesli konuşmak istediğini söyledi bende vereceği işten vazgeçmesin diye kabul ettim. üniversite öğrencisiyim hocamızın kendi yazdığı bi kitap vardı 2 bin lira o kitaptanda sınavda soru çıkıcaktı bendede o para olmadığı için konuştuğum adama söyledim. o dediği çeviri işi başladıktan sonra vericeğin paradan 2 bin lira kesersin dedim oda kabul etmedi görüntülü konuşup soyunursan kitabın parasını atarım dedi. parayı isteyebileceğim başka kimse olmadığı için mecbur kabul ettim görüntülü konuştuk ve dediklerini yaptım ama parayı atmadı normalde bugün atması lazımdı ama hesabını kapatmış salı gününde sınavım var yani çok zor durumda bıraktı beni benim düştüğüm duruma sizde düşmeyin istiyorum. banada ders oldu bidaha asla böyle bişey yapmam
Lütfen dikkatlice okurmusunuz benim gibi buradaki kötü niyetli insanlara kanmayın?