arkadaşlar geçenlerde burada öğrenciyim nasıl para kazabilirim diye soru sormuştum oradan biri beni buldu ve iş teklifi etti bende instagram hesabımı verdim ve konuştuk. haftalik 2-4 bin arasında ödeme yapacağını söyledi ama bu iş 10 gün sonra başlıcağını söyledi ve bende inandım. daha sonra karısıyla arasının kötü olduğunu boşanacaklarını evde raporlu olduğu için canının çok sıkıldığını arada normal bi şekilde görüntülü ve sesli konuşmak istediğini söyledi bende vereceği işten vazgeçmesin diye kabul ettim. üniversite öğrencisiyim hocamızın kendi yazdığı bi kitap vardı 2 bin lira o kitaptanda sınavda soru çıkıcaktı bendede o para olmadığı için konuştuğum adama söyledim. o dediği çeviri işi başladıktan sonra vericeğin paradan 2 bin lira kesersin dedim oda kabul etmedi görüntülü konuşup soyunursan kitabın parasını atarım dedi. parayı isteyebileceğim başka kimse olmadığı için mecbur kabul ettim görüntülü konuştuk ve dediklerini yaptım ama parayı atmadı normalde bugün atması lazımdı ama hesabını kapatmış salı gününde sınavım var yani çok zor durumda bıraktı beni benim düştüğüm duruma sizde düşmeyin istiyorum. banada ders oldu bidaha asla böyle bişey yapmam
Lütfen dikkatlice okurmusunuz benim gibi buradaki kötü niyetli insanlara kanmayın?
acik acik yaziyorum ben 14 15 yasindaydim burada biriyle tanismistim ayni bu sekilde paraya ihtiyaci vardi benim yoktu biz onla normal konusuyorduk sonra bir baska hesap acip 2 3 fotomu elde etti. fotolar temizdi ama normal konustugu hesapta da bilgilerim vardi ikisi birlesince tehdidinden korktum. bu beni ailemle rehdit etti bedenimi satti. en sonunda 15 16 yaslarinda ne olursa olsun istiyorsan bizim buraya gel ben senle olsem bulusmam. bulusursak da ikimizden biri olur dedim. bu ben istemeden benim gorsellerjmi satiyordu. en sonunda ben de tehdit etmeye basladimbilgilerine ulastjm calistigi okula. valla nasi inandim ona bilmiyorum ama eljmin ayagimin titremekten mesaj atamadigim gunleri biliyorum. sonra ben de tehdit ettim artik biktim cunku. 2 2.5 yildir cok rahatim gelse belasini. s. k. rm su an. En cok da kucuk olmami kullandi ya belki 20 yil hapis yatardi ama ailem okutmaz beni diye katlandim. su an unuttum guzel bi hayatim var ama erkeklere olan bakis acimi kendime olan bakis acimi cok degistirdi. arada hatirlayip aglarim, gunahlarjma, acizligime.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sosyal medyadan tanıştığın birine nasıl güvenebilirsin ki ne çıkacağı belli olmaz zor durumda kaldığın için çaresizlikten dolayı yapmışsın anlıyorum ama üniversite öğrencisi olduğuna göre gençsin yapabileceğin bir sürü iş imkanı var savcılığa suç duyurusunda bulun işlem başlatsınlar bir dahada böyle birşeye kalkışma
Ne olursa olsun kimse senden önemli değil kariyermiş dersmiş falan bedenini para için gösterme sen daha önemlisin parada dünyalık hepsi dünyalık bütün öbür tarafıda sen her zaman doğru olanı yapmaya bak piyasa zaten o ç kaynıyor güvenme kimseye kendi başına çabala kimseden bişey isteme
Cinsellik konusunda kimseye güvenme bir daha. Bedenini de kimseye gösterme. Kitabın fotokopisi falan bulunur birinden istersin çekersin ama bedenini bu işler için kullanma. Geçmiş olsun
part time iş bulabilirsin bahane arama. başına çok iş gelir böyle güvenme kimseye. eğer adam seni rahatsızz ediyorsa polise şikayet et hemen bulurlar onu
Hm medipolde dersten kalınca bursun kesilmez korkma bend orada okudum önceden.. peki akşam barkod okuma işine gelir misin sabaha ücretini çıkışta veriyorlar ben gidiyorum sürekli istersen senide götürürüm çalışırsın 2 gün?
Burdan birine güvenmesoeun yok... istersen Trendyol deposunda da iş var 12 saat calisiyoesun 1400 TL alıyorsun yine çıkışta paranı veriyorlar cidden kötü bişey değil niyetim.. zaten kendin servisle gidip servisle dönersin trendyol deposuna
Ben sadece seni otobüse bindirip depoya goturcem yani istersen adamın numarasini verim sen konuş.. gündüz de iş var gecede istediğin zaman çalışırsın ve nude vs atmanada gerek kalmaz kimseye