Bu sabah bu bıdık kapıma geldi aldım içeri yedirdim içirdim şimdi keyif yapıyor fakat pire var sabah beri 5 tane öldürdüm ne yapsam bilmiyorum annesi arar mı
Küçücük ama bu. Annesi bazen yemek aramak için gidiyor, bazen de daha güvenli bir yer aramak için. Bence aldığın yere bırak yavru kediyi. Çünkü annesi bulamazsa çok üzülür ve yavru annesiz ölebilir. Bu hatayı daha önce yaptığım için biliyorum. Aynısını iki kez yaşadım ☯
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gitti zaten bahçeye tuvaletini yapmasi için çıkardım gitti
bir litre kadar suya biraz sirke koy onu sık biraz da olsa döker. ama sonra kurut mutlaka. bir aldığın yere götür kediyi bakalım yanınıza gelen olacak mı veterinere götürerek parazit aşılarını yaptır en azından
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sabah eşim işe giderken kapımızda bulmuş kapıyı çaldı baktım kucağında kedi 😊Bi keyif yapsın akşam üzeri indiririm şu an uzanmış keyif yapıyor 😊
kendine alıştırma, musallat olur. sal dışarı, o annesini bulur. hem anne kediler yavrularını kokusundan tanır. evin kokusu kediye sinerse anne kedi yavrusunu tanıyamayabilir, fazla yanında tutma.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende düşünüyorumda iyimi yapıyom kötümü bilemiyorum kapıya salıp bakayım dedim banami gelecek dışarı mı çıkacak kendi karar versin diye düşündüm
Eğer vücudunda hala varsa çoğalmaya devam edecektir sık, sık kontrol edin ♥ Sizde hiç endişelenmeyin kedi piresinin size asla bi zararı olmaz. Benim de yavru kedim pirelenmişti 1 hafta kendim temizlemiştim tek tek bit ayıklar gibi 😀