Bu devirde evlenmek zor mu? Evlenecek kisi bulmak bu devirde neden zor?

Sormak istedigim sey kadin erkek degisimi ozellikleri ya da konomi falan degil. Bu sistemin degismesi. Yani eskiden bekar kiz, erkek gorunce millet rahatsiz olur kendine bu kisileri evlendirmeyi, yuva kurmayi gorev edinirlerdi. Evlenmek sunnet, bu bekar kizimizin ya da oglumuzun basini baglayalim yuvalari duzenleri olsun diye.

Simdi kimse kimseye bulaşmıyor, falancanin oglu/kizi diye tavsiye bile etmiyor. Araci dahi olmak istemiyorlar. Galiba hani ciftin aralari iyi olmaz, omur boyu evliliklerinde bana beddua etmesinler, bizi o kadin/o amca bir araya getirdiydi getirmez olaydi diye omur boyu beddua almak istemiyorlar😅

Simdi tabi gencler kendileri de buluyor. Universiteden ya da internetten ama herkes yapamıyor bunu. Herkes bu kadar girisken degil ya da netten urun alir gibi biriyle tanismayi mantikli bulmayan da var. Bu isleri yapamayan da var. Bunlara bir amca teyze araciligi lazim ya da ilk görüşte aşk😅 ama kimse artik orali olmuyor. Kendisi de bulamıyor kendine kiz/erkek ayarlayamiyor.

Bekarlar sürüsü olarak geziyoruz sonuc olarak. Dugunde falan da eskisi gibi gordum begendim olayi yok. Itinayla katilsanda bir sey çıkmıyor. Begensen de sevgilisi falan çıkıyor. Yani dugun yok, gorucu yok, kendin yapamiyorsun bu bekarlar nasil birini bulup evlenecek?

Bu devirde evlenmek zor mu? Evlenecek kisi bulmak bu devirde neden zor?