Evlenmek için düzgün erkek mi bulmak zor düzgün kadın bulmak mı zor?
Düzgün erkek...
Düzgün kadın...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsanların büyük oranda kötü olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Genellikle özümüzdeki iyilik hamurundan tam olarak kopmuyoruz. Ancak soru bu şekilde sorulunca, "düzgün erkek" olarak işaretledim. Gözlemlerim bana birazcık da olsa düzgün erkeklerle karşılaşma ihtimalinin daha düşük olduğunu söylüyor.
Yine bir evlilik konusu. Kadınlar nafaka almak ve erkekleri kullanmak için evleniyor. Erkekler bu şartlar altında asla evlenmemeli. Muhtemelen nafaka almak için evlenmek isteyen bir kızsındır. Senin gibi düşünen ve nafaka almak için can atan binlerce kız var ve her gün evlilik konusu açıyorlar.
nafakaya göz dikenin madafaka yapmak lazım :D
Herkes aynı değil
@aysin19051905 Onu biz bilemeyiz. Riske girmeye de gerek yok. Erkekler asla evlenmemeli. Nokta.
Erkek dediğin iffetli olmalı her kadına k. sar muamelesi yapip gelen gidene asılıp yatmakla adam olmuyorsunuz
Tek taraflı konuşmuşsun, elbet karekter siz erkekler çok,
Fakat kaşarıkta çığır açmış bayanlarda mevcut, eşit davranmanız beklerdim.
@baybalik411 Niye üstüne alındın
Yooo çok şükür, yaram yok gocunayım.
Siz tek tafaflı görüş sunmuşsunuz ben ekleme yaptım, ama görüşünüzün kapsamında adam olamayan çok kişi var haklısınız. Saygılar...
Herkes suçu karşısında kinde aramazsan ikiside zor değil
Cevap
39Cevap
Kendim gibi birini bulmaya odaklandigim icin bulamiyorum aslinda cok var disarida hani soyle bir durum vardir sevdigin tek sana cok iyidir baskasina kotu kimse 4-4 luk iyilikte degildir bu sebepten kendim gibi birini bulursam acimam evlenirim ya da kirk takla acarim evlenmek icin 🙄
düzgün insan bulmak zor. sadece bu zamanda değil her zamanda. geçen gördük haberlerde. adam 30 yıl sonra 3 çoçuğun da ondan olmadığını öğrendi.
Düzgün insan bulmak zor değil. Çok güzel insanlar tanıyorum. Borcum olmasa evlenirdim...
Bu işin erkeği kadını yok. Günümüzde ikisini de bulmak zorlaştı. Düzgünler de düzgünler yerine fırlamaların peşinden gittiği için pek karşılaşamıyorlar.
Düzgün iş düzgün insan bulmak zor zaten bir de bulduğunun seni beğenmesi felann... ohoo hepten zor işler işte
Bu devirde düzgün kadın erkek diye bakmıcan bu devirde insan var mı yok mu. Çok az. Lakin bu devirde evlenmiceksin
sorunuzun yanıtı sorunuzun ıcınde gızlı.. cınsıyet degıl once ınsan olunmalı.. gercekten evlenecek ınsan bulmak çok çok zor..
İki tarafında dürüst ve yaramaz insanlar la karışık olduğunu biliyoruz Allah iyilerle karşılaştırsın.
evlilik yüce ALLAH ın bir emri , evlilik anne karnında kaderimize yazılan ilk unsurlardan yeterki niyetin halis olsun , sen yeterki sapı çöpü deme
Düzgün INSAN bulmak zor..
Kadin erkek diye bisey yok..
Böyle bir oylama açarsan tabii ki de Kadınlar "Erkek" Erkekler ise "Kadın" diyecektir :D
evlenmek için insan bulunur ama şartları oluşturmak zor samimiysen evlilik için manfatsiz olmak gerekir
ikisini de bulmak kolay bence, siz fazla abartıyorsunuz
Keşke beni sünnetsiz halim ile kabul eden bir sevgilim ya da eşim olsaydı asla ama asla hata yapmazdım
Şu bu diye aşırı seçicilik yaparsanız ilerde evde kalırsınız
Kadını erkeği yok bu işin, düzgün insan olmak önemli
ameller niyetlere göredir. herkes kalbine göre eş bulur sen niyetini Allah rızası ile tamamlarsan niyet hayır olursa akıbet de hayır olur
patlamamis kiz bulmak cok zor.. malesef
Herkes karşı cinsiyete suç atıyor 😅
düzgün kadın bulmak zor. ispatlayabilirim bile
Nasıl ispatlıcan?
Erkek nasil bulunmuyorsa kadinda bulunmaz
Çocuğu düzgün yapmak zor.
Evet zor
#AteşiBileSöndürürüm
düzgün erkekte düzgün kadında bulmak zor...
118 yaşına kadar bulamadıysan evet zor
düzgün kadın seçen kızla evlenebilirim aslkdjkljda
Sen düzgün ol. Düzgün olanı da gelir seni bulur
İkisinin de düzgünü nadir kaldı malesef
İkisi de çok zor maalesef
insan bulmak kolay insan tanımak zor
İkiside zor
2019 da bulursun artık
Zor teyze
Ama imkansız değil
Cinsiyeti yok bunun
Para bulmak zor evlilik =para