Afganistan Pakistan ve Arap ülkelerinde olan bir kültürmüş…

Afganistan Pakistan ve Arap ülkelerinde olan bir kültürmüş…

Pardon sen git de geri kalmış Hristiyan ve diğer inançlara ait ülkelere bak mesela hindistan, Meksika Arjantin ve dahası, ayrıca daha kaç asır öncesine kadar Avrupa'da kadınları yakıyorlar dı, çocukları köle diye satıyorlardı sırf fuhuş yapmıyor diye insanlara geri kalmış demek ancak cahil yobaz insanların düşünce yapısıdır herkesi kendiniz gibi hayat kadını sanmayın hanfendi
Ne olduğunu bilmiyorum ama bence normal değil gibi gerçi ben de arkadaşımla tutuyordum ama o çok iyi arkadaş olduğumuz için ayrılmamak içindi belki öyledir
Cevap
3Cevap
Ne alaka mk. Buny bari bir Türk söylemesin.2002 dünya kupasında bile Türkleri el ele görürseniz gay zannetmeyin onlarda arkadaşlık, dostluk gostergesi demişlerdi
Sokaklarda yok burada bizde onlara benziyoruz aslında ama ben görmedim
Ben tesetturun ve burkanin gay iliskileri gizlemek icin kadinlara dayatildigini dusunuyorum😬
Mesela kara carsaf yani burka giyiyosun sadece gozler acik. Kadin mi erkek mi masil bilceksin 😅
Düşünmene gerek yok bizzat öyle zaten.
keske cocukken falan anlasaymisim yani su an kendimi cahil hissettim🤦🏻♀️
Şu dünyaya bak. Nerede islam var orada cehalet sefalet rezalet zorbalık gaddarlık zulüm ve pislik var.
Cografya kaderdir, lol.
Evet ama bu kadere boyun eğmek zorunda değiliz burası laik demokratik türkiye cumhuriyeti
Tabi ki, lafin gelisi oyle soyledim🙂
Akil ve vicdan en buyuk dindir bana gore. Zaten o yuzden insani hor goren dinlerden hic hoslanmiyorum. Hele kadini asagilayan ve cocuklari istismar eden dinlerden hic..
Sen yaşıtlarına göre baya baya zeki ve uyanıksın. Helal olsun valla
Tesekkurler hatirladigim kadariyla 4 yasindan beri hater'im dinler konusunda :D yani kimse ateizm falan oyle seyler empoze etmedi.. tamamen orijinal😬
Aferin ama ateist de olma sakın
Yok atezimden hoslanmiorm zaten cunku dinlerin karsiti bir olgu bana gore
Abi hatuna sondaj vursan petrol gibi zeka fışkıracak. Hatundaki zeka rezervi bizim ülkenin gelecek 50 yıllık ihtiyacını karşılayacak düzeyde...
Maşallah maşallah... Nazar değmesin aman diyim 🧿
Hehe beklemiyodum, tesekkurler😅🙂
👍
hepsinde bi gizli gaylik var
Kafayı yemişler
İğrenç 😦
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?