Bu eşitlik değil kadınsılsşıylrsunuz yakında yabancılara gitcez
Güncellemeler
1 yıl
Dediklerim niye bu kadar zorunuza gitti gerçek bu? Türk erkekleri düzgün değil Azerbaycan da Türk milleti fakat onlar bile diyor Türkler çok pis bir ırk erkekleri normal değil
Evet o nedenle tehditkar dış görünüşe sahip olan hanzo görünümlü olan esgal dış görünüşe sahip olan erkeklere gitmeyin , eli yüzü düzgün dış görünüşe sahip temiz yüzlü sempatik dış görünüşe sahip erkeklerin içinde ne canavar yatıyor ne adamlık yatıyor haberiniz yok
Valla ilerde bana öyle bişey yapamazlar kızları aldatmakta normalleştirdiler eğer bana öyle bişey yapsın valla ilerde adam tutturup dövdütürüm yatalak şekilde sıkıyo yapsın başka bir kıza dua edin bana rast gelmeyin ya da benim gibilere soracak olursan feminist asıl benim
Yo vallah öyle bir problemim olmadı ama haklısın şimdiki erkeklerin geneli kadınsı bunu onlara söyleyince hep kavga çıkıyor kardeşim ben gördüm bildimi söylüyorum o turist gay dediniz yabancılar bile daha erkeksi sizden kesin kanıtlı ve onaylanmış👌👌👌
Tmm😅 git evlen hiç yabancı erkek veya kadınla konuşmamışsın hiç belli oluyor çoğu yabancılar Türk kadınlarına vefakar diyor neden? Çünkü bir kavgada çocuğunu alıp gitmiyor ı dedi yabancı kızlar gibi bunu bizzat erkeklerinden duydum gidicek sen git mutlu olurum sadece ataerkil bir toplumuz bundan kaynaklı rahatlık batmış size karabüğe gidicem orada vardır erkek?
Sen öyle san? Bizim bir yerde bir adam kadına şiddet uyguluyordu hiç bir TC erkeği müdahale etmedi orada sarışın bi adam vardı direk atıldı dayak yemesine rağmen korkmadı herif turist yabancı sizden daha erkek
Sen beni görmeden ne konuşuyorsun iyi içerlemişsin Türk erkeklerine güvende Türk kadınlarını sevmiyorum o zaman mesela hepsi orijinal sarışın mavi gözlü bizimkiler çakma sarışın lens takıyorlar Kezban gibi duruyorlar
Git bunu feministlere söyle istedikleri bu değil miydi zaten onlar sorumluluk alcak eşit olcak diye bizi dertten tasadan kurtardılar bana agkayacagina git kendi hemcinslerine ağla kendiniz edip kendiniz buluyorsunuz bide bizi suçluyorsunuz ne aciz varlıklarsınız la siz
Ayrıca şunu da demek isterim bizdede az da olsa sarışın tenli gözlü beyaz tenli kızlar var ama o kızlar size bakmadığı için onları görmezsiniz doğal olarak
Feminist ne? İlk bir onu öğren güney Kore'de de feministlik var ama orada kadınlar üstün sizin gibi orada erkekler eşitlik kurmaya çslışmıyor kadınları üst tabakaya getirmeye çalışıyorlar hayat size güzel bi tane erkek kalmadı Türkiye'de illa makyaj yapmana gerek yok gayy olmak için😂 topunuzun onlardan farkı yok
@günes121212 ben femismitligin be olduğunu biliyorum ama Türk kezbanları bilmediği için kadın üstünlüğü sanıyor bunu zaten feministler daha terimin ne olmadığını bilmedikleri için bu haldesiniz bide gelmiş bana öğren diyor yazık la sana sleldk
Ya bunlar evde kalmış ve beş para etmeyen erkolar reelde bir şeye yaşamadıkları için kadınlara kızlara sarıyorlar daha kolay tabi oysa takma lütfen canım
Davranışların normal değil psikiyatrik muane lazım? Evde de kalmadım mutluyum huzurluyum☺☺☺ baş kaldırınca zorunuza gidiyor hadi söylesene kaç kezz verdin arekadan
"Muane" değil "muayene" sevgili cahil. Zoruna gitmiş anlaşılan dediklerim. Banane ruh hastası karı istediğine baş kaldır. Ben senin gibi milletle yatıp kalkmıyorum. O yüzden asılsız ithamlarda bulunma bari. Ben kimseye karşı bir şey hissetmiyorum diyorum ama laftan anlamayan embesilsin sadece.
Ahh cahil sensin bir kaç kelime bilerek kendini akıllı mı sanıyon top kaç tane böyle işe yaramaz insanlar var kimbilir bir kaç kelime bilerek kendini eğitimli sanan eğitimsiz top🤣😂😂
En azından senden akıllıyım bu yeterli. Vaktimi senin gibi cahil embesillere harcayamam sen milletle yatıp kalkmaya devam et başın göğe erer belki o... ruhlu seni. Bundan sonraki boş yorumlarına cevap vermeyeceğim. Çünkü umurumda değilsin zavallı şey seni. Aciz pis bir yaratıksın, laftan anlamayan embesilsin. Top da değişim ayrıca benim aşk ya da cinsellik gibi vasıfsız duygu dolu işlere ayıracak vaktim yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
kadınlaştılar evet
Kesinlikle evet şimdiki çoğu erkek ne sorumluluk alıyor ne de erkek gibi davranabiliyor allah sonumuzu hayır eylesin amin
Bilmem fazla dikkat etmedim, ben normalim, düz erkek.
Maskülen erkekler kadınsıymış gibi taklit yapıyor yoksa dışlanıyorlarmış
Erkekler olarak durulduk sadece ve değmeyecek olanlara efor sarfetmeyi bıraktık
Ama değecek kadınlara da değer göstermiyorsunuz oysa boş yorum kardeşim
Hayır hepimiz değil ama genelimiz kadın gibi davranıyor evet
Hepiniz öylesiniz demiyorum zaten ama dikkat ettiysen erkekten kadına geçen trans sayısıda arttı bakalım daha kaç nice gizlenen erkek tipli gayy var
Haklısın
Geneli dövme yapıyor sakalları var ama karakterleri kız gibi gelinliği size giydiricez yakında
Evet o nedenle tehditkar dış görünüşe sahip olan hanzo görünümlü olan esgal dış görünüşe sahip olan erkeklere gitmeyin , eli yüzü düzgün dış görünüşe sahip temiz yüzlü sempatik dış görünüşe sahip erkeklerin içinde ne canavar yatıyor ne adamlık yatıyor haberiniz yok
Valla ilerde bana öyle bişey yapamazlar kızları aldatmakta normalleştirdiler eğer bana öyle bişey yapsın valla ilerde adam tutturup dövdütürüm yatalak şekilde sıkıyo yapsın başka bir kıza dua edin bana rast gelmeyin ya da benim gibilere soracak olursan feminist asıl benim
Vallaha aldatmayı siz nirnallestirdiniz çünkü en rahat erkek secen kadın milletisiniz
Ben düzgün erken seçerim eğer yaparsa oda yürüyemeyecek iki bacağı olmaz o şekilde de bırakırım onu
Yokltuktan karnıma erkek oturttum hoşuma gitti cidden bende kadınsı oldum
İyi oldu bakin kadin olduk bizi sevmez oldunuz sizin sevilecek neyiniz varmis anlayin biraz
sana femboylar denk geliyor galiba
Yok femboy olmanıza gerek yok geneliniz onlar gibisiniz zaten?
Çok şükür prenses diye tabir edilen sınıfa girmiyorum
sen sanırım erkek goremıyorsun
Kimse göremiyor
bence yanlıs yerde arıyorsun o zaman sert severmısın
Davranışsal olarak diyorum kadın gibiler ama yanlış anlamıyın + 35 yaş nesil böyle
ben oyle degılım vallaha
Yemek yediğin de hesabı mı ödemediler?
Yo vallah öyle bir problemim olmadı ama haklısın şimdiki erkeklerin geneli kadınsı bunu onlara söyleyince hep kavga çıkıyor kardeşim ben gördüm bildimi söylüyorum o turist gay dediniz yabancılar bile daha erkeksi sizden kesin kanıtlı ve onaylanmış👌👌👌
Ne yaşadığını bilemem ki ama o turist kadınlar da kadınlığını bililer
Tmm😅 git evlen hiç yabancı erkek veya kadınla konuşmamışsın hiç belli oluyor çoğu yabancılar Türk kadınlarına vefakar diyor neden? Çünkü bir kavgada çocuğunu alıp gitmiyor ı dedi yabancı kızlar gibi bunu bizzat erkeklerinden duydum gidicek sen git mutlu olurum sadece ataerkil bir toplumuz bundan kaynaklı rahatlık batmış size karabüğe gidicem orada vardır erkek?
Yeni nesil biraz yumuşamış gibi bence de.
Yeni nesil erkek 🏳️🌈
Bilemiyorum buna yorum yapmayacağım.
Evet öyle olmaya başladılar
gidin tutmuyoruz aha da kapı orada.
maalesef evet
çok premses var
Gidin valla hepiniz gidin yabancilara da egolu kiz kalmasin
Tr kizlari da asiri egolu kendini prenses saniyor
Eski erkekleri tercih edin
çevreye ve yerine göre değişiyor
Değişmiyor hepsi öyle
muhatap aldığın çevrelerin kalitesizliğinden olmasın?
Hayır bir kaç tektür düzgün var hakkını yemiyim ama geneli bozuk
Yabancı erkekler daha kadınsı babyface
Yabancı erkekler en azından sorumluluk nedir biliyorlar küçük kız gibi davranmıyorlar
Kadınsı demiş soran kişi ben ona göre konuşuyorum mantıksız yorum yapma bana
Sen öyle san? Bizim bir yerde bir adam kadına şiddet uyguluyordu hiç bir TC erkeği müdahale etmedi orada sarışın bi adam vardı direk atıldı dayak yemesine rağmen korkmadı herif turist yabancı sizden daha erkek
Tc erkeğin çoğu top oldu canım ne bekliyorsun
Mantıksız yorum falan değil gerçekleri söylüyorum buda sizin zorunuza gitti belli ki
Sen beni görmeden ne konuşuyorsun iyi içerlemişsin Türk erkeklerine güvende Türk kadınlarını sevmiyorum o zaman mesela hepsi orijinal sarışın mavi gözlü bizimkiler çakma sarışın lens takıyorlar Kezban gibi duruyorlar
Yabancı kadınlar*
Sen tc erkelerine top diyorsan git yabancı erkeklere bak onlar topsa yabancı erkekler 2 kat top
Dış görünüşle dikkat ettiysen bişey söylemedim🤣 karakter olarak erkeklinizi yitirdiniz
Benim erkek derdim yok çok şükür
Git bunu feministlere söyle istedikleri bu değil miydi zaten onlar sorumluluk alcak eşit olcak diye bizi dertten tasadan kurtardılar bana agkayacagina git kendi hemcinslerine ağla kendiniz edip kendiniz buluyorsunuz bide bizi suçluyorsunuz ne aciz varlıklarsınız la siz
Ayrıca şunu da demek isterim bizdede az da olsa sarışın tenli gözlü beyaz tenli kızlar var ama o kızlar size bakmadığı için onları görmezsiniz doğal olarak
Feminist ne? İlk bir onu öğren güney Kore'de de feministlik var ama orada kadınlar üstün sizin gibi orada erkekler eşitlik kurmaya çslışmıyor kadınları üst tabakaya getirmeye çalışıyorlar hayat size güzel bi tane erkek kalmadı Türkiye'de illa makyaj yapmana gerek yok gayy olmak için😂 topunuzun onlardan farkı yok
Feminist değilim sadece kendi değerimi biliyorum ve haktan yanayım incel kardeşim
@günes121212 beyaz tenliyim kumralım mavi gozluyum size zaten bi kere Türkler bakmamış yabancılar mı bakacak kezbanlar
Renkli gözlü*
@günes121212 ben femismitligin be olduğunu biliyorum ama Türk kezbanları bilmediği için kadın üstünlüğü sanıyor bunu zaten feministler daha terimin ne olmadığını bilmedikleri için bu haldesiniz bide gelmiş bana öğren diyor yazık la sana sleldk
Eeee beyazsan sarışınsan nolmuş karakter toppp TOPP
Benim arkadaşım da öyle üstelik bakire ama size bakmıyor çünkü tc erkek hem çirkin hem karaktersiz hem dinsiz hem erkek olmamış yani sizi napalım dimi
Git öğren feministlik ne? Güney Kore'ye git ya da daha iyi kavrarsın hepinizi toplasak bir tane koreli erkek etmez
Ya bunlar evde kalmış ve beş para etmeyen erkolar reelde bir şeye yaşamadıkları için kadınlara kızlara sarıyorlar daha kolay tabi oysa takma lütfen canım
Kendileri adam olmamış bile bide gelip kadınlara laf atıyorlar allahın narsisterli
trip atarim ben sana ayollll
He şöyle kendiniz olun gerçek karalterinzi saklıyosunuz
Hala bizden çok var
Kadını kandırmıyorsan faydalanmıyorsan ancak bu kategoridesin bence
Kadınlarla karşılıklı dostluklarım oluyor herkes istediğini alıp gidiyor kandırma yok faydalanıyorsak oda benden faydalanıyor bende ondan
Önce Türkçe yazmayı öğren.
Sen ilk okumayı öğren ilkokul mezunu top site düzeltmesin dedimi diye öyle yazdın
Davranışların normal değil psikiyatrik muane lazım? Evde de kalmadım mutluyum huzurluyum☺☺☺ baş kaldırınca zorunuza gidiyor hadi söylesene kaç kezz verdin arekadan
"Muane" değil "muayene" sevgili cahil. Zoruna gitmiş anlaşılan dediklerim. Banane ruh hastası karı istediğine baş kaldır. Ben senin gibi milletle yatıp kalkmıyorum. O yüzden asılsız ithamlarda bulunma bari. Ben kimseye karşı bir şey hissetmiyorum diyorum ama laftan anlamayan embesilsin sadece.
Ahh cahil sensin bir kaç kelime bilerek kendini akıllı mı sanıyon top kaç tane böyle işe yaramaz insanlar var kimbilir bir kaç kelime bilerek kendini eğitimli sanan eğitimsiz top🤣😂😂
En azından senden akıllıyım bu yeterli. Vaktimi senin gibi cahil embesillere harcayamam sen milletle yatıp kalkmaya devam et başın göğe erer belki o... ruhlu seni. Bundan sonraki boş yorumlarına cevap vermeyeceğim. Çünkü umurumda değilsin zavallı şey seni. Aciz pis bir yaratıksın, laftan anlamayan embesilsin. Top da değişim ayrıca benim aşk ya da cinsellik gibi vasıfsız duygu dolu işlere ayıracak vaktim yok.
Değilim*.
tamam
Yabancılarda seni bekliyordu
Evettt
Bende yabancıyım
Nereli🤣🤣🤣
Hollanda
Türksün Hollanda da yaşaman ne değiştiriyot yarım akıllı benimde babam 5 yıl Hollanda da kaldı yabancıyım demiyor kendine😆
14 yıldır hollandadayım
Gvtlaştı
Ne alakası var
Toplaştılar
Biraz eğilim. var
evet..
Hepsi saldırıys geçti şaka gibi gerçekleri söyleyince zorlarına gidiyor