Gorucu geldiler. Dis hekimi. 27 yasinda. Ilk dediklerinde dis hekimi birinin bana neden gelmek istedigini anlamadim. Boyle bolum okuyanlar genelde kendileri gibi birini istiyorlar gordugum kadariyla cunku. Bende atanamamis ogretmenim. Şu an ev kızıyım açıkçası bunu bilerek geldiler.
Kendisi demedi ama annesi dedi. Evi varmis, arabasi var bir tane. Suanda bir klinikte calisiyormus. kendi klinigini acacakmis aslinda ama yakinda evlilik olursa diye bekliyormus. Anladigim kadariyla biraz da birikmisi var. Onu ya evlilige harcayacak evlilik olmazsa klinik acacak.
Dis hekimleri baya kazaniyor galiba anlamadim. 27 yasinda daha işe yeni baslamis hatta baslamamis erkekler varken senin evin araban, birikmisin olsun. Ustunde giydigi seyler falan da iyi seyler. Normal mi bu yasta bunlara sahip olmasi? Eve galiba ailenin yardimi olmusta digerleri kendinin emegi galiba.
Bir de ustune neden bana geldiler onu da anlayabilmis degilim. Cocukta sorun mu var diye dusunmeye basladim. Hani bir aile kizina mi kakalama amac onu anlayamadim.
Yani artik erkegi gectim aileler de benim oglum, doktor, avukat vs diye okumus, calisan, ogullari gibi yuksek statude gelin istiyorlar açıkçası. Bu cocugun fakültede falan illaki olmustur birileri.
Atanmis olsam bir nebze anlayabilirdim ama o da yok. Evlensek ev hanimi olacagim yani. Ogretmen olarak atamamin, sağlıkçılar gibi hemen işe baslamamin da bir garantisi yok. Kim bilir ne zaman kismet olacak.
Sizce bana gelmeleri normal mi? Ve bu kadar kazanc nasil oluyor? Haram para mi diye de dusunmeye basladim ama iyi kazaniyor da olabilir. Biraz ekonomiden anliyorsa iyi yonetmiste olabilir bilmiyorum.
Boyle kariyerli ve cocuk tip olarakta fena degil boyle birini kapmamis olmalari da kafamda soru isareti olusturuyor. Ya da her halti yedi simdi evlenirken aile kizi istiyor bilmiyorum ya çözemedim. Siz ne dusunuyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer