Sizce doğru mu hissettim? Annem hakkında?

Arkadaşlar şimdi benim annemle babam yaklaşık 10 senedir ayrı ben annemde kalıyorum annem bana bu yaşıma kadar baktı çok şükür ama çoğu kavgamızda git sana baban baksin etsin konuşmalarına girerdi ve bu konu hakkında ciddi konuştuk birdaha söylemicem dedi söylemiyorda açıkçası ama böyle bir şey olunca babam para vermeyince anneannem diyorki kızım git babana deki baba benim annem çalışmıyor anneannemin maaşı az bana o kadın nasıl versin de diyor yanlış anlama kızim ben sana para versin diye diyorum yoksa ben sana yine alırım istediğini diyor. Ve benim yaklaşık 2 senelik ilişkim var annemde tanıyor ve çok seviyor oğlanı. Ama annem onunla geç saatlere kadar gezmeme izin vermezdi. Geçen sene annem nişanlandı. Nişanlanmadan önce tanışmalar oldu gel git yaptılar çok kez ama ben bu adamla tanışamadm bi. Sevgilim bize oturmaya geldiğinde saat akşam 9 civarına geliyordu heemen hemen annemin nisanlanacagi adam gelecekti ailesiyle ve annem bana dediki sen sevgilinle dışarı mı çıkarsın istersen otur ama ben onunla dışarı çıkarsn diye sana bir şey demedim dedi bende çıkarız dedim sonra onlar yoldalardi ben paramı bulamadım geç kaldm annem bana bağırdı kızdı hadi cık artık şu evden bi çıkamadım git gibisinden kızdı. Ve sonra bu adam tek olsun ailesiyle olsun defalarca bize geldiler ama her adam geleceği zaman annem diyordu ki sen sevgilinle mi buluşcan tamam hadi git sürekli sevgilimle beni dışarıya çıkarıyordu ve asla benim arkadaşlarımin evinde kalmama izin vermezdi o adam bizdeyken ben kalmak istedim oda tamam dedi ve ben sık sık kız arkadaşımda kalmaya başladım sanki bana artık beni adamsan kaçırıyor beni tanıştırmak istemiyor gibi gelmişti. Ve nişanı olmuştu gidecekti artık annem yavaştan evlenip. Beni anneanneme bırakıyordu. Eskiden babam beni almak istediğinde annem asla vermezdi ama bu sefer babam annen evlenirse seni alırım dediğinde annem sen nasıl istersen kızım biraz anneannende biraz babanda kalırsın dedi istediğin zaman banada gelebilirsin dedi devamını atcam
Sizce doğru mu hissettim? Annem hakkında?