21 yaşındayım. Annem babam ayrı. Annem zaten sevgisini göstermez öpmez sarılmaz. Genellikle hakaret eder. En iyi halimiz sadece karşılıklı oturup yemek yediğimiz zamandır. Herneyse işte. Ben 3 yıldır şu hani küçük altınlı bileklikler var ya onlardan istiyordum. Annemin bana maddi hiçbir yardımı olmuyor. Kredi kartım bide bursum var başka hiçbir şeyim yok. Bugün annemi kuaföre götürecektim. Parası yok diye ben kredi kartımdan götüreceğim. kahvaltı yaparken dedim ki anne ben altınlı minik bileklikten çok istiyorum. Kredi çekicem taksit taksit öderim. Gülerek Benim var dedi. İnanmadım. Gitti çantasını açtı bak diye gösterdi. Görünce şok oldum. Benden niye saklıyorsun ki dedim. Aldım koydum kenara dedi. O an cidden kalbim çok acıdı. Yani ben annem mutlu olsun diye 5 kuruş param bile olmamasına rağmen kredi kartıma borc üstane borc yapıp götürecektim. Annem ise altınlarını çıkarttı. Bende sinirle bencilsin yaptığına bak diye kenara çekildim. Yaptıgım yanlış mı bilmiyorum ama kalbim acıdı. Üzerimde hic nakit olmaz hep kredi kartından yer, bursum yatınca da tüm parayı oraya yatırırım. Annem ise böyle. Yanlış mı yapmışım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tepkini göstermek güzel ama aşırıya kaçma aşırodan kastım hakaret yani sana yapılmasını istemediğin şey
Hakaret etmedim zaten. Yani açıkçası zoruma gitti. Çünkü ben yurtta kalıyorum. Otobüs param yok diye kimseye diyemez anneme anlatırdım. Annemde yürü nolacak derdi. Hani şimdi yaşadığıma bak
Haklısın kendini kötü hissetme ilerde kendi ayakları üzerinde duracaksın belkide gelip geçici şeyler bende yaşadım 3 lira ile okula giderdim 2 lirası yol parası kalan 1 liraya simit ediyordu sadece sıkma canını sende kendi paranı koy kenera 😉
Ay cidden bunları yaşamış insanlarla konuşmak beni anladığınızı hissettirmek iyi geliyor. Ben elimde 2 lira olsa koşa koşa anneme bir eşya alıp bak sana aldım diyen biriyim. Yaşadığım duruma çok üzüldüm işte.
Biraz bencillik iyidir tavsiye ederim ☺️ seni yarı yolda bırakmaz
Umarım bunu uygulayabilirim
Yaparsın dene en azından bişey kaybetmezsin ☺️
Sen bir işte çalışmıyorsan annen sana çalışıp bakıyorsa
Demeye hakkin yok
Ben okuyorum. Annem de çalışmıyor. Babasının maaşını alıyor
Tamam sonuç itibari ile ölmüş babasının yani onun parası
Hakkın yok açgözlü olmaya
Aç gözlü değilim ki. Ben onun parası yok diye kredi kartından borç yaparak götürecektim. Oysaki birikmiş parası ve altınları varmış. Ama hala param yok diye geziyor. Bilmiyorum anlatabildim mi
Hee pardon ben yanlış anlamışım özür dilerim
Aldığın 3 kuruş zaten...
Sen bilirsin
Estağfurullah özürlük bir şey yok. Bundan sonra bende vermemeye çalışacağım. Aptal gibi elimde 5 lira varsa annem yesin diye simit alıp gitmeyeceğim
Belki annenin bencilliği yüzünden baban bıraktı terk etti ve ya aldattı bilemezsin
Sen dogrusunda annecin biraz kalt*a*k gibi geldi bana gene de bisey demeyim ben ayip olur
Haklısınız ne diyim
Hakliyim biliyorum ama keske olmasaydim. Annen o senin gerci k*l*t*a*k da olsa o.. puda olsa annedir o. Üzme sende hee annen srfsiz adi karaktersiz olabilir ama genede anneler baş tacidir
Keşke baş tacı edebilsem. Artık yapmayacağım ben tükendim
boş ver yap kendine bi kahve iç karsisinda bacak bacak ustune atip gül
Teşekkür ederim çok sağolun
Bana teşekkur etme ona et.
Annen fakirlikle mi büyüdü geliri var mı kaç yaşında
Ne fakirliği. Tam tersine durumları çok iyiymiş
Ee niye böyle cimri yok gibi davranıyor
Bilmiyorum ki işte
Bitecek korkusu olduğunu düşünüyorum
Olabilir yaşı kaaçç
52
Yaşlı artık ne diyeekk
Evet hak etmemiş bencil
öyle annenin ben..
Herkes şanslı doğmuyor işte. Bende salk slak neye üzülüyorum. Daha öncesinde de çok yaptı aman be
Selam ıyımısn
Değilim yani kırılmış hissediyorum
Dertleselm
Yok gerek yok geçer birazdan teşekkür ederim