1.5 yıllık evliyiz eşim benden boşanmak istiyor ben çok çaba gösterdim ama ben dr boşanmak istiyorum onu hep affettim evden bavuluyla çıktı gitti öfke ile sonra geri döndü defalarca affettim annesi kardeşini aradım gelip bende kaldılar, oğlunu aradı gel diye, veya kıxdı onların yanına gitti, veya ofiste yattı falan , ona güvenmiyorum, kızdığında israil askeriymişim gibi davranıyor, merhameti yok asla.. karşısında beni kesseler tecavüz etseler alkış tutar, öyle pis birine dönüyor gözü dönüyor, hep hata yapıyor istemediğm şeyleri yapıyor bana alışmaya başladı derken yine aynı, özgürlüğüm filan diyip duruyor 7 aylık kızım var, en son sen beni evde zorla tutuyorsun yğreğin varsa boşanalım dedi var dedim bavulunu yopladı çekti gitii her ayın bi kaç günü bir kavga.. sudan sebepten yere çıkarıyor.. beni üzdüğünde ağlıyorum bir odaya geçip hiç yanıma gelmedi buzamana kadar üzülme demedi sarılmadı tam tersine numara yapma apartmana rezil pluyoruz sus sessiz ağla diyor bana daha çok kinleniyor, ama kıxgınlığı geçince gelip barışmak istiyor bu dengesizlikten ypruldum başta bana çok saçma geliyordu ama bizimkisi ayrıl barış ilişkisi oldu hala oturmadı... 2 haftadır görüşmüyoruz ben de babamın evine döndüm o da babasının evinde..
Bana bir hafta sonra kzıgınlığı geçince kzıımı görmek istiyorum yazıyor, sonra beni arayıp duruyor bi gün arayla en son da mesaj atmış sana hala çok kızgınım, kötü şeyler yapmıyorum özgür oldupumu düşünüp , işe başladım, 7 de gidiyorum iftar açıyorum camiye gidiyorum hatim yapıyorum diyor yüzüğümü hiç çıkarmadım diyor, bana daha önce sen benden ayrılamazsın demişti. Pnu çok sevdiğimi düşünüyor, üzüldüğümü dayanamayacağımı düşünüyor. Ama ben evlenemden önce eşime aşırı derecede aşıktım ama bunları bana yaşattıktan sonra hamileykern beni sokakta bıraktı, kaçıp gitmesin diye kış günü arabada bekledim 1 2 saat, ofisin kapısını açmadı merdiven de bekledim 1 saat gecenin bir vakti.. hepsinde hamileydim ağladım gözümün yaşına bakmadı.. çok üzgünüm çok.. sonra gelip gönlümü almaya çalıştı ama bende de hata buldu.. hep.. hep ben affettim şimdi napacağım 7 aylık kızm var görüşmüyprum onunla anlasın onu bırakabileceğimi diye ama kendim aile danışmanona gidicem karar verdim düzelir mi deneyen var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer