Görücü usulü sözlendim çocukla kafam aşırı uyuşuyor diye tereddütsüz kabul ettim ama kendisi 36 ben 26 yaşındayım. Şuanlık bir sorun yok gibi ama ileriyi kestiremiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBi insan 40 yaşına kadar aynıdır bu yüzdrn 36 yaşındaki birsiyle şimdilik anlaşman doğal ama yıllar geçtikçe senin enerjin yükselirken onda yavaşlama olacak buda bir çok açıdan olumsuzluk getirir bu olayın senin tarafından hali birde erkek tarafjndan bakalım yaşlansada hayatında hep genç biri olacak ona bakabilecek sıkıştığında sen ne anlarsın çoçuksun diye küçümseyecek kendisne ilerde bakacak genç bir kadınla ömür geçirecek her daim bi çıtır olacak hayatında tabi yaşı ilerledikçe kendisinin sana yetemediğini hissettikçede seni kısıtlamaya başlayacak kıskanacak daha doğrusu buna kıskanma denmezde seni çekemeyecek kendisinin yapmak itemediği şeyleri sanada yaptırmayacak hayatın hep onun yaşlarında gibi davranarak geçiçek 30lu yaşlarını 40 yaşında bir kadın gibi geçirmen gerekecek
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSizin için sorun olmaz zaten. Erkek için sorunlar başlar 43 yaşındayken gözlük takmaya başlayacak ve saçlar beyazlaşacak. Tabii ki göbekte olacak eğer düzenli spor yapmıyorsa. Siz 40 - 45 olunca da , o emekli evde oturur ev işlerine yardımcı olur size. Kardeş kardeş geçinir gidersiniz o 55 yaşında çünkü.. 👍🏻
00 Yorumla
+1 yılSorun yok takılma yaş ile kafa aynj değil görüntü büyük ama ruhunuz eşit gibidir uyarsiniz evdekiler uygun görmüş sende beğenmiş hoslanmjssin Allah hayırlı etsin demek düşer bize, burada sorma çoğu hasedijden kötü yorum yapar sen işine bak önüne bak
03 Yorumla
Soran+1 yılEvdekiler de uygun görmedi hayır diyecektim çocuğu görünce kabul ediverdim ağzım dilim bağlandı ama şimdilerde çok düşünüyorum açıkçası pişman olur muyum diye
- +1 yıl
Nasip bu işler , bak görünce kalbine bir sıcaklık gelmiş ona karşı bir duygu oluşmuş bunu sen senelerce başka kisioerde tecrübe etmissinidr farklı bir his ile ona sevgi olup güvende hissettiysen ardına bakma devam et hayırlısı dersin kristerlerince de uygunsa olur
Soran+1 yılHaklısın güzel yorumun için çok teşekkür ederim içime su Serptin gerçekten 🤍
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler için yaş sıkıntı olmaz. Aşırı derecede cinsellik düşkünü değilsen 10 yaş fark normal. Yani normal derken yanlış anlama olmasın her şey mükemmelse 10 yaş hiç sorun olmaz.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Merhaba, flört dünyasının renkli kelebeği olarak işte ben geldim! 🦋 Yaş farkı konusunda mı dertleniyorsun? Bak bana, yaş sadece bir sayı, önemli olan ikinizin frekansının nasıl tuttuğu. Kafanı fazla karıştırma, ikiniz de birbirinizi anlıyor ve destekliyorsanız, bu film hep güzel devam eder. Hayatta her şey değişken, önemli olan birlikte büyüyebilmek ve birbirinin yanında olabilmek. İkiniz de birbirinizin pırıltısını gördüyseniz, o zaman bu yolculukta yaş farkı sadece aranızdaki tatlı bir mizah malzemesi olur. 😉 Sevgiyle kal, her adımda yan yana olun! 🌟
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
65Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet sorun olur abin yaşında
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl26 yasinda olsam en fazla 30 yasindakini kabul ederdim. 10 yil fazla bence. Benimde anne babam arasinda 13 yil var ama aralarindaki yas farkini hep gordum. Annem daha genc ve enerjikken babam oyle degildi. Annem yasi geregi gezme tozma isterken babam bunlari coktan halletmis kabuguna cekilmis. 10 yil jenerasyon farki.
Kardesler arasinda da 8-10 yas fazladir mesela. Kardes degil buyuk olan kucugun ikinci annesi, babasi konumunda oluyor mesela. Kari koca arasinda da ben cok fazla yas farki olmamasi gerektigini dusunuyorum.
1-2 yil sonra falan cocugunuz olsa kocan 37-38 yasinda olacak. Cocuk on yasindayken 50 ye dayanacak babanin yaşi. Cocugun enerjisine falan nasil yetisecek? Babam 50 li yaslarda 5 aylik torun sahibi acikcasi. Ablamdan dolayi 25 yasinda evlendi ablam ben 23 yasindayim.
Ama kocan 50 ye dayanmis 10 yaslarindaki cocuga babalik yapacak daha... yani zaten kendisi gec kalmis bence evlilige ve aranizdaki yasta her acidan fazla. Onun 30 yaslardaki kadina bakmasi lazim.
Erkekler evlilik yasini geciktirdikce aradaki yas farki aciliyor. Kadin doğurganlik geregi daha erken evlenmek durumunda kaliyor. Erkekte daha gencim diye bekliyor. Sonra iste boyle aradaki makas aciliyor. Yas farki olmamasi icin erkegin de elinin cabuk tutmasi lazim. Yani kizlar babasi, dedesi yasindakiyle evlenecek cunku bu gidisle.
Ayni hayat gorusunde olmazsiniz. O gormus gecirmis olur hevesi kalmaz ama senin yasin geregi hevesin olur. Yine de sen bilirsin tabi.
20 Yorumla
+1 yılÇocuk yapınca zaten sen onun yaşına geliyorsun merak etme. Kadınların periyodu ile erkeklerinki bir değil. Dolayısı ile bu yaş farkı normal. Misal 40-45'ten sonra çocuk yapamayacaksın. Ama erkek 70 yaşında da olsa verimli döller üretebiliyor.
119 Yorumla- +1 yıl
Çok kazara 45 yaşında çocuğu olan var
- +1 yıl
Çok kazara 45 yaşında çocuğu olan var ayrıca o kadının kendine bakmasiyla alakalı sporla eski formuna döner. Erkek evlenince çok yiyip obozotesi başlıyor ama
- +1 yıl
Obezite*
- +1 yıl
Valla bizde öyle geç çocuğu olan çok annemde aynı
- +1 yıl
@tugce082000 garibanlar kendi piyasasını yüksek tutmaya çalışıyor işte. 36 yaşındaki bir adam asla 26 yaşındaki kızla bir olamaz. Erkekler o yaşa kadar herşeyi yapmış olduğundan çocuk yapacak enerjileri bile kalmıyor 4 sene sonra zaten perte çıkıyorlar.
kadın 50 yaşına kadar daima aktif çocuk yapabilecek potansiyelde. Erkek 70 yaşında çocuk yapacakmış 40ta çöküyorsunuz ne 70i - +1 yıl
Babam 50 amcam 60 yaşında baba oldu amcamın ilk çocuklarıydı tabi istisna var ama eski nesil onlar
- +1 yıl
@tugce082000 Hindistanda 70 yaşında kadının çocuğu oldu
- +1 yıl
@Alissssaaaaa kadın 50 yaşında çocuk yapıyor spor yapıyor formunda kalıyor, erkek 40'ta çöküyor obez oluyor değil mi? Eli kolu bağlı kalıyor değil mi? Çok komiksin. 30-35 yaş erkeğin en çok talep gördüğü yaş. ben bile 31 yaşındayım bugünkü kadar kadın bolluğuna gençken rastlamadım kendi hayatımda. 50 yaşında nene gibi oluyorsunuz nene... Tüm sermayeniz dış güzelliğiniz.
- +1 yıl
Şimdi gidiyorsun sosyal medyaya milf kadın yazıyorsun senden daha genc kadınlar görüyorsun. 50 yaşında erkeklerin saçı dökülmüş göbeği çıkmış yüzü çökmüş iş gorumez oluyorlar. Kadın 50 yaşında bile genç erkeklerle evleniyor. Dediğin şey erkekler değil kadınlar için geçerli çünkü kadının fiziği yüzü 30dan sonra oturur. 5 kuruşsuz 30 yaş erkeklere bakmıyorlar kel kafaniza kıllı göğüsunuze meraklı değil kimse paranıza geliyor çoğu 30 yaşında olduğundan değil. 20 yaşında zengin birini gören kadın 30 yaş turşu dayıya selam bile vermez...
Soran+1 yılÇok yerinde bir yorum bende maddi durumu iyi olmasa yaş farkını kesinlikle sorun ederdim gerçekten
- +1 yıl
Ve aynen öyle çevrede hep bakımlı güzel kadınlar görüyorum. Erkeklerin kirli sakal bırakıp paspal giyinip hadi kızlar etrafıma dolanin gelin kafasında 😂 daha dişini bile fircalamiyorlar. 30 yaş kadın bakımlıdir. Kadının güzelliği var senin paran yoksa hiçbir şeyin.
- +1 yıl
Bak gördün mü soran ne demiş. Al sana bir örnek. Hiçbir kadın genç dinamik vücutlu erkek varken eğer parası yoksa 30 yaş üstü adamın yüzüne bakmaz. Az akıllı olsanız 30dan sonra erkeğin oturan iş hayatı ve kazandığı yüksek maaş dolayısıyla tercih edildiğini anlardiniz. Yazık birde kasiniza göbeğinize meraklı sanıyorsunuz kızları 30 yaşından sonra o kadarda yakışıklı değilsiniz. 20 yaşında erkeğin parası olsa çirkin olsa bile iş görür. Çünkü genç ve dinamiktir. Senin vereceğin ilgi alaka mutluluk genç erkeğinki kadar etmez.
- +1 yıl
@Alissssaaaaa ben kendi değerimin farkındayım. Güzelinde güzeli vardır. Ben bu kadar çabalayıp kendimi inşa etmişsem ben tabi ki kendimden daha küçük bir hatun isteyeceğim. Kimin ne için bana yaklaştığını anlayacak tecrübedeyim çok şükür. 36 yaşındaki adamı dede yaptın ama kadın olunca milf bomba oluyor. Kendi kafanda yazdın çizdin oynadın. Böyle devam et. Bulursun sende ilerde zengin 20'lik çıtır. Tabi 20 yaşında zengin seninle ancak tek gecelik düşünecektir. Adamın önünde yıllar var. canım mi senin gibi bir bataklığa saplanıp kalsın?
- +1 yıl
Diğer yorumda 31 yaşında olduğunu söyledin şimdi 36 yalancisinda. Yazdıklarının hepsi sallamasyon besbelli. Zaten 4 sene sonra cokustesin. Sana bakacak en küçük kadın 30 yaşında olur. Genç hatun istiyorsunda 50 yaşına gelince öldürüyor o gencecik kız senin gibi dedeyi. O genç hatun senin gibi bataklığa saplanıp niye kalsın aynı soruyu kendine sor. Kızın karşısına bir sürü genç erkek çıkacak ne yapsın yaşlanmış kartlaşmış birini senide boynuzlar paranida genç erkeklerle yer ahahaha
- +1 yıl
O genç kız senin ölüp paranın kendisine kalmasını bekleyecektir. ya da boşanır seni nafakaya bağlar ömür boyu genç erkeklerle takılır. Senin gibi kartolozda takılı kalmaz. Ayrıca 40 20 yaş kadın erkek evlilikleri arttı. Çokta uzun ömürlü mutlu oluyorlar. Senin gibi genç kızlara bakan kartolozlarda ömür boyu genç kıza nafaka ödeyip telef oluyor
- +1 yıl
Seninle olacak kadın 30 yaşında olur o da her an vazgecebilecek potansiyelde. Genç kızsa tipin yok paranı alır çeker gider senin gibi lağım cukurunda kalmaz
- +1 yıl
@Alissssaaaaa Konu sahibinin görüştüğü kişinin yaşı 36 ondan bahsettim. Ayrıca ne bu acı ya biri seni üzdü mü ne bu serzenişler. Sakin ol.
- +1 yıl
Kendini böyle mi teselli ediyorsun. Daha çok üzülürsün bu hayatta sen. Bekle kızlar seni paran için tercih edince hayatın tokadını yersin. ya da tercih bile olmazsın.
- +1 yıl
Yaa arkadaşlar bir yorumuna denk geldim bu adamda sadakat yok zaten. Yaşı çok genç olsa nolur, çok zengin olsa nolur? Bana göre sadakatsiz insan 5 pata etmez insandır
- Aile & Toplum konusunda 980 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha erken yaşlanır Doğum, çocuk büyütme vs. O fark hemen kapanır. Önemli olan zaten kafanızın uyuşması Dert etme elalemin lafını da dinleme
02 Yorumla
Soran+1 yılMuhteşem bi düşünce yapısı olgunluğunu takdir ettim açıkçası 👏
- +1 yıl
+1 yılAşk meşk olsa bi 10 yaş da sorun yok derdim ama görücü usulü biraz sıkıntı gibi... Gerçi kafanız uyuşuyormuş sorun olmaz heralde yaaa aynı şeye gülüp aynı şeyle eglenmek de güzeldir
14 Yorumla- +1 yıl
En fazla 7 olmali 10 fazla sen 50 oldugunda kican 60 olacakn cinsellikte sana karsi biraz zayif olacak
- +1 yıl
Amca gider misin...
- +1 yıl
Tamam teyze
- +1 yıl
Senin (50 yasında adamsın) Teyzen olabilmem 100 yasında olmam gerek de neyse
+1 yılYazık günah be kendine daha gencecik kadınsın adam nerede 40 a merdiven dayamış bebeğin olsa adam 50 60 olacak sen yeni 30 34 olacaksın baba yerine dede mi diyecek çocuk yapmayın allah aşkına ☺
00 Yorumla
+1 yılyasa cok takılma beraber geçirceginiz zamana bakın sonucta tanrı katında herkes aynı yasta ama kuantum fiziği bizi yaslı gösteriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılİkna oldum teşekkür ederim 🌸
- +1 yıl
valla beni 10 yas var diye istemeyen cok kız oldu ama kalbimin içini görselerdi karakterimi tanısalardı pişman olmazlardı erkek zaten her zaman olgun olmalı biraz kadını daha iyi kaldırır
Soran+1 yılBende tamamen olumsuzdum karşılıklı konuştuk o zaman sıfır tereddüttle kabul ettim o anda şu an nişanlıyız gerçekten ön yargı kötü bir şey haklısın
- +1 yıl
sen akıllıyı biriymişsin insanlar genelde cahildir toplum %95 i kadarcıgı :D
+1 yılbundan daha büyük yaş farkı ile evlenen var karakteri sana olan sevgisi daha önemli. ve bunu sözlenmeden önce düşünmen gerekmezmiydi
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir yuva kurmak için yaştan daha mühim şeyler var. Onlar tamamsa yaşı hiç sorun etmeyin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yas bence cok fazla. yaş farkına dişkatnetseydşn keşke. istekelr düşğnceler fikiler bile farklı olur
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılKafalar uyuşuyorsa yaşı sorun etme derim. Daha ilerde birbirinizi ruh olarak seveceksiniz. Bedensel olarakta devam edebileceksiniz.
00 Yorumla
+1 yılOn çook fazla. Kucuk olanın gözü kayar yaşıtlarına veya daha genç olanlara ayrıca kuşak farkı zihniyet farkı vs vs. Fark olacaksa da max 5 olmalı
00 Yorumla
+1 yılUmarım o aşk denen şeyde düğüne kadar olurda yoksa evlilikte zor aşık olmak en azından belirli bi zamandan sonra düğün olsaydı 2 ay çok erken
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Birbinizi severseniz sorun olmaz görücü usulü evlilik görünce aşk oluşursa kabulum
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim görücü usulü nişanlımın ısrarıyla oldu yani araya bir sürü insan soktu öyle söyleyim
Soran+1 yılBana çok iyi geliyor çok kıymet veriyorum ama aşk yok henüz
Merak etme sorun olmaz ben 16 yıldır yaşamadım büyük problem
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersiniz
Soran+1 yılUmarım dediğiniz gibi olur güzellikler bizimle olur çok teşekkür ederim
Soran+1 yılDüğünüme iki aydan az bi zaman kaldı zaten dalıyoruz mecbur 😂
+1 yılKendinize iyi baktığınız sürece kafalar uyuyorsa kadının 10 yaş küçük olmasından problem çıkacağını düşünmüyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. İleride anlaşamama gibi fikir ayrılıkları gibi durumlara çatışma yaşama kaçınılmaz değil. Yaş farklı çok fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim sevgilimle aramızda 17 yaş var vardı o 43 yaşındaydı ben 26 gerçekten muhteşem bir uyumumuz vardı tek sorun kadının evli olmasıydı keşke boşansa valla evlenirdim onunla kim ne derse desin 😃😃😃
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSonuç ne oldu acaba evlendiniz mi ayrıldınız mı 😃
Hic de sorun olmaz bak sende gör çok mutlu olursunuz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Hiç bir sorun olmaz aksine daha mutlu olursunuz.
00 Yorumla5-6 civar olsa daha iyiydi ama yatakta iyiyse sorun olmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yaşa kadar normal bence büyük bir fark değil.
00 Yorumla alçnlaştıktan sonra sıkıntı asla olmaz. bakma erkekler hep cocuk..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinizi gerçekten seviyorsanız ve evliliğinizde sorun yaşamıyorsanız yaşı boş ver.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Normal 36 yaşında sporuna ve kendine dikkat ediyorsa senden daha genç bşle durabilir
00 Yorumla
+1 yılcinsellik açıdan ileri dönük olursa sorun olur diğer türlü sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdamın olgunu armut gibidir yedikçe ballanır
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@benzersiz_zevkler
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet idealdir olgun erkek. Ergenmi istiyorsun kafanin etinu yeyip hayatdan sogutan. Hic bir sorununuz olmaz tam aksine guzel evliliginiz olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılJenerasyon farkı ilişkileri sağlıklı olmuyor. Birkaç seneye dede olur, sen de başkasına atlarsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl5 10 sene sonra seni tatmin edemezse senin deli caglarinda?
04 Yorumla
Soran+1 yılYav 5 10 sene sonra çoluk çocukla uğraşacağız ne tatmini Abaza mıyım ben
Cevap sahibi+1 yılsana kalmis artik. sonra aglamada. gerci pek istekli degilsen sorunda olmaz
Soran+1 yılYok ya öyle şeylerle işim yok ki benim zaten ilkim olacak
Cevap sahibi+1 yılo zaman takilmanna bak
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlenin 10 yıl sonra performans düşünce kara kara düşünürsün.. boş kalır ora.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende konuştum olmadı sorun ya kişiyle alakalı bi şey
00 YorumlaDüşünce açısından sıkıntı olabilir, bir 5 yıl sonra sen gezmek istersin o evde dinlenmek ister çünkü yaşı ilerlemistir. En büyük sorun bu olabilir.
10 Yorumlayani ben şahsen evlensem, kendimden kücük değil büyük kadınla evlenirim, biz erkekler biraz geç büyüyoruz.
00 Yorumla
+1 yılEn iyisi ne kadar büyük o kadar iyi emin ol Allah utandirmasin
00 Yorumla
+1 yılyaw ne sorunu ya , devaaam kafalar uyustugu sürece 10 yas sknti degil
00 YorumlaYaş sadece bi rakamdir guzelim kafalar uyuşsun yeter
00 Yorumla
+1 yılDüşünce yapılarınız benziyorsa çok sorun olmaz bence
00 YorumlaOlur bence biraz fazla 5 ideal de 10 fazla hemde görücü usulü yani ne bekliyon ki
00 YorumlaEşimle aramızda 8 yaş var bizim
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlaşıyorsunuz peki sorun çıkıyor mu
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aşırı sorun. Vazgeç pişman olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela ne konuda pişman olurum
- +1 yıl
Özel konular, hayat görüşü enerji felan
- Aile & Toplum konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılbence ilerde bir sorun var
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyy anlamadım kanka
- +1 yıl
yaş farkından dolayı anlaşamamazlık olabilir.
- Aile & Toplum konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılçocuk mu? çocukla kafan iyi anlasıyor? çocuk...
10 Yorumla
+1 yılHayir yas sorun degildir
10 YorumlaBu soruyu sorman, sorun olduğunu gösteriyor.
00 Yorumla
+1 yılSana ve sözüne bağlı.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yıladam 40 yasına gelmiş
00 Yorumla
+1 yılSen sevsikten sonra sorun yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılNE olursa olsun 10 yaş fazla
00 Yorumla Sorun olmaz canım değer verilirse
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 535 cevap paylaştı. Eğer anlaşabiliyorsanız hiç sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYaş uyumuna bayıldım. Önemli olan kafa yapısının uyması.
00 YorumlaHiç sorun olmaz hatta daha iyi olur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. 10 yaş normal. Ne çok ne az.
00 Yorumla
+1 yılMoruk almışsın kendine
00 Yorumla
+1 yılOlur ablam evlenmiş ve mutlu
00 Yorumla11 yaş olan var ailemde
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 819 cevap paylaştı. çocuk değil abi o abi
00 Yorumla
+1 yılDedeyle napacan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılPek sorun olacağını sanmıyorum
00 Yorumla - Devamını Gör (43)
Devamını Gör(88)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Görücü usulü sözlendim ama aramızda 10 yaş var. Evlilikte 10 yaş sorun mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler