Erkek kadından büyük olmalı ve kadınlar 25 gibi erkek ise 28'de düşünmeli evliliği, her bakımdan hazır olunmalı evliliğe, ayrıca bana göre 14 yaş bile çok değil lakin erkek büyük olacak, işte o zaman tadından yenmez olur o evlilik, lakin her bakımdan hazır olmak lazım ama erkek büyük olacak işte ve küçük yaşlarda yapılmasa evlilik, iyi olur
Bence ideal hatta olması gereken bir şey bana göre değil insanları bilmiyorum kendi fikrime uyduramam ama ben yaş olarak bana yakın ya da benimle aynı yaşta olan bir erkek ile ciddi düşünmem açıkçası benden büyük olması lazım ve öyle dört yaş ya da beş yaş değil en az on yaş olgun seviyorum elimde olan bir şey değil. Gayet ideal yani hatta imrendim diyebilirim
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ben de öyle hiç kendi yaşıtım biriyle sevgillik dahi düşünmem çocuk gibi geliyorlar 28 yaş üstü olmuştur hep hayatımda. Hem karakterleri hem de maddiyatları oturmuş oluyor ama insanlar çok buluyor bu yaş farkını
Aslında 10 yaş olur ama 28 38 olur çünkü ikiside tecrübe edinmiş yetişkin 21 daha çocuk sayılır 31 yaşında biri ile beklentileri farklı olur yani şimdi değilde 6 sene sonra olur 27 37 veya 28 38
emaan benim arkadaşım 24 yşaında sevgilisi 40 birlikte yaşıyolar ve gayet iyi anlaşıyolar. bence anlaşıyosan sıkıntı yok yani. hatta benim erkek arkadaşım 25 yaşında ben 23 3 senedir sevgiliyiz. ben bile ayrılsam yaş farkı çok olan bi erkekle düşünürdüm. daha karakterleri oturmuş oluyor.
Arada uyum varsa bence çok güzel tamamlarsınız yaş olarak büyük olması eğer seni sahiplenicek yaşının getirdiği olgunluğa sahip ciddi biriyse en uygunu
Hiç desteklemiyorum senin fokur fokur kaynağın dönem kocan sadece uyur. Ayrıca dış görünüş olarak da cökecek. Sen cici bici olacaksin o yaşlı bı adam olucak bence vazgeç.
Ay yok hiç evlenemem öyle büyüklerle. Kendimden çok buyuk biriyle iliskiye bakmamisimdir. Allah aşkına ben 18 o 28 olacak şey mi? Kusasım gelir öyle şeylere.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Görseldeki kızın dudaklarından ürperen tek kişi ben olamam değil mi? 🙄