Kocamla görücü usulü evlendik 10. yildayim aramızda 15 yaş var ben 20 o 35 yaşındaydı evlendiğimizde 2 de çocuğum var?

Çok mutsuzum evine sadık evine yeme içme giyim kuşam konusunda harcamayı sever ama ola ki birgün dışarda yemek yiyelim biz bile değil çocuklar o günü zehir ediyor çocuklar uyanır uyanmaz eleştiriler başlıyor yüzünü yıka dışını fircala niye bu saate kadar uyudun gece geç yatarsan böyle olur filan ki çocuklarımız gerçekten çok düzenli bir lafı iki etmeyen ne koysan yiyen ne versen giyen çocuklar bir cipse bile heveslenseler kıyamet kopuyor ki ben size her şey alıyorum cips ne hamburger ne evde yemek var filan maddi durumumuz asla kötü değil çok iyi sorunsuz tabiki değil ama kötü de değil anlamıyorum beni bile terbiye etmeye çalışıyor ne giymem gerektiğini nasıl temizlik yapmamı nasıl konuşmamı herşeyi eleştiriyor artık usandım konuşamıyorumda kendini çok kusursuz sanıyor görmek istemediği şeyleri asla gösteremiyorum cinsel ilişki konusunda bana hep Başka kadınların adıyla hitap ediyor aile bireyleri özellikleri benim ailemde annemin ismi ablamın ismi ve bu artık benim zoruma gitmiyor bir an önce olsada bitse kafasından olduğum için canım acımıyor bunlara bosanamam da galiba çocuklarımı yanlız buyutemem ekonomik özgürlüğüm yok aile tarzımız boşanmaya çok sıcak bakmazlar ne yapacağım şaştım kaldım bana akıl verin ne olur

Kocamla görücü usulü evlendik 10. yildayim aramızda 15 yaş var ben 20 o 35 yaşındaydı evlendiğimizde 2 de çocuğum var?