üniversitede bi arkadaş not vermiycem dememe rağmen not istedi ben kaç kere not vermiycem dememe rağmen not istemişti derste olmasına rağmen not vermedim diye
işte çirkinn kalpliymişim yok acıncak haldeymişim yok arkadaşları ile konuşmuycak mışım
yok iki arkadaşının yanında görmüycekmiş
sonra durumu abime anlattım dedim böyle böyle oda o arkadaşla konuşmuş uğraşmıycakmış ama abimede demiş ki o bizden kaçıyordu falan demiş 3 ünüz konuşuyorsunuz arkadaşça adam hesabına alındığım yok o yüzden kaçıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anlamadığım şey not neden vermiyorsun yardımseverliği bir kenara mı bıraktın not versen ne oluyor iyilik mi yapmış olursun bu kötü bir şey mi amaç nedir yani
not verme zorunluluğum yok ki benim
Zorunluluk diyorsun da iyilik yapmak zaten zorunluluktan yapılan bir şey değil iyilik yapabilirsin
niye ya
Ya tek dediğim şey iyilik yap ya iyilik iyilik iyiliğin ne olduğunu biliyor musun birisi öğretti mi sana iyilik nedir neden yapılır diye çok mu zor ya çok ihtiyacın olsa sana birisi vermese ne hissediyorsun ne hissedersin ne yaparsın empati kur ya
ben not istemiyorum kimseden
Niye her konuda tam mısın sen ya şu kibirini biraz kenara koy ya Allah aşkına biz bu hale nasıl geldik ya
beni o insanlar kibirli hale getirdi
İyi de ne yaşadın sen ne ne ne anlat bakayım merak ediyorum seni bu kadar kötü yapan şey nedir ne yaptılar saçını mı çektiler silgini mi aldılar
hayır iyi davrandım kazık attılar gittiler beni saf görmesinler diye kötü oldum
Ah be kardeşim 45 yaşındayım ben 40 senelik 35 senelik arkadaşlarım var çocukluğum ilkokulda bile beraber olan arkadaşlarım var birini arıyorum telefonumu açmıyor hatta bugün bile üçünü aradım biz 5 kişiydik çok samimiydik ben o zamanlar çok zengindim çok aşırı samimiydik her gün görüşürdük otururduk bugün üçünü aradım hiçbiri telefonuma cevap vermedi menfaat varsa işler değişiyor umursamıyorum bak yeni bir tane hat aldım şimdi borçlarımı da bitireceğim bitirdiğim anda hattımı değiştireceğim kimse bana ulaşamayacak ama ben sokakta geçene bile yardım ederim bu başka bir şey
bana tavsiyen
Kimseyle muhatap olmak zorunda değilsin iyilik yapmak zorunda da değilsin ama birisi bir notu istiyorsa senden ona de ki Bir defalık veriyorum ama alışkanlık olmasın bir daha lütfen benden isteme ama bir kez ver yani
ben bir kere verdim alışkanlık olmasın diye devam ettirmedim hatta abimle karar aldım not vermemek için notu vermedim diye çirkin kalpli yok acınacak hale düşermişim falan sadece not vermedim bide ikinci olarak o arkadaş abime o bizden uzaklaşıyor o konuşmuyor falan ya 3 kişi konuşuyorlar beni duymuyorlar sorun bende mi
Ya ileride siz aşık olacaksınız birbirinize net söylüyorum bunu
ya ne aşıklığı
Neyse buraya yazdım olduğu gün bana yazarsın artık nereden biliyordun diye