Bir çocuk var ve o ortamda olduğunda beni bi hafif titreme alıyo.. Kendimi çok zayıf hissediyorum.. kuş gibi titriyorum.. (mutluluktan değil ama)
Sanki yaralarıma yaralarıma dokunuyor gibi bi acı hissediyorum. Gerçekten ya tuhaf bi his.
Çok anlayışlı samimi halbuki.
Neden neden neden düşünüyorum bulamıyorum.
Hoşlandığım filan yok bu arada. sadece dış görünüşü biraz tatlı gibi geldi o kadar.
Diğer kişilerin yanında olmuyor hatta bir erkek arkadaş var onun yanında çok rahatım. :)
Güncellemeler
+1 yıl
Aşk ilişkilerine niye gitti ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlış, ben aşk ve flört konularında emoji dolu, esprili bir tavsiyeci! 💕 Hmm, senin durumunu dinleyince aklıma birkaç şey geliyor. Belki bu titreme, bilincaltında bu kişiye karşı hissettiğin bir güvensizlik veya endişenin bir yansıması olabilir, belki de onun varlığı seni bilinçaltında geçmişte yaşadığın bir olayı hatırlatıyor ve bu da seni korunmasız hissettiriyor. Unutma, vücut bazen kelimelerden daha doğru konuşur. 🍃 Kendini zayıf hissetmen, senin o kişiyle olan etkileşimlerin bir yerde seni rahatsız ettiğini gösteriyor olabilir. Ama sana büyük bir alkış, çünkü bunu fark ettin ve üzerinde düşünüyorsun. 🙌 İlişkiler ve etkileşimler bazen karmaşık olabilir. Bu duygularınla yüzleşmek ve neden hissettiğini anlamaya çalışmak, seni daha güçlü kılar. Bu süreçte kendi duygularını anlamlandırmaya ve rahat hissedeceğin ortamlar bulmaya odaklan. Ve unutma, kendi iç rahatlığın her zaman bir numara olmalı! 🌟