Bir erkek neden sürekli kafanızı karıştırır, neden dikkat çekmeye çalışır? Amaç?

bana ilgisini 1 yıla yakındır belli eden biri var,bnde aynı şekilde. kursta aynı sınıfta,bakışma şeklinde.snıftaki kızlarla dolaştığınıda gördüğüm için pek sıcak davranmıyordum,ama ilgim vardı.Adam 1 hafta hiç gelmedi kursa tamam dedim demek ki sevmiyor,snra geldi yüzüne bakmadım,bulundğum masaya geliyor oturuyo konuşuyo arkdaşlarımla,ama kızgındım baya,artık yüzüne bakmıyorum,bitirdim kafamda.bu sefer bi kaç gün gitmedim baktım yanımda sevgilim var diye millete diyor bana duyuruyor,bağırarak.. ama hala bakıp duruyor sizce amacı nedir?hem kızlarla geziyor,1 haftada gelmedi demekki artık sevmiyor dedim,uzak durdum bu seferde bunu yapıyor,amacı nedir?
Ilgi görmediği için yapıyor,seviyor aslında
Ilgi görmediği için çıldırıyo,saçmalıyo işte
Kıza aşık haberi yok
Kıza ilgisi falan yok
Yeni biri vardır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
ama sorulduğunda da birisi olmadığını söylüyor arkdaşa,o benim yanımda böyle var diye bağırıp,duyuruyor yani ,amacı artık sana ilgim yok demek mi yani bana bunu mu belli etmek istiyor sizce?kıskandırmak mı ,yada nedn yapar bir erkek bunu?
Bir erkek neden sürekli kafanızı karıştırır, neden dikkat çekmeye çalışır? Amaç?