Geçmişten bir anı. Annem beni sırf zevk için dövdü. 7 yaşındaydim. Okuldan geldim. Bana seslendi. " Nil duru gel seni bi aglatiyim. " Dedi. Korktum gelmicem dedim. Elindeki sıcak ütüyü bana gösterip geliyor musun yoksa her yerine ütü mü basayim dedi. Bi keresinde popoma ütü basmıştı ağlatmak için. Acısını bildiğim için yanına gittim. Beni anadan doğma soydu. Elindeki tuvalet terliğiyle kaba etlerime ve bacaklarıma kizartana kadar vurdu. Ben ağlamaya başlayınca o da gülmeye başladı. Daha dur, daha başlamadım bile dedi. Banyoya götürdü. Hem vücudumu hem 40 numara tuvalet terliğini ıslattı. Üst üste ara vermeden o kadar çok sert vurdu ki inanılmaz ağlıyordum. Böyle aglatirim işte dedi gülerek ve bi tane de sert bir tokat attı yanağım da kızardı. Otuz kere popoma otuz kere bacaklarima vurdu sayarak. Ohh bi güzel haşladım seni dedi. Sonra çıkarıp yatağıma götürdü. Yüz üstü yatırdı. Otuz kere de öyle vurdu popoma. Ve bunları yaparken gülüyordu. Annecim kötü bişey mi yaptım dedim. Hayır zevkine dövüyorum dedi gülerek. Yarın da hortumla aglaticam dedi. Sonra yoruldu. Gitti kendine kahve yaptı. Benim aglamami izleyerek keyifle kahvesini içti. Popom mosmor olmuştu üzerine oturamadim yatamadim. Bilerek üstüne oturttu. Aciyacak sen de ağlayacaksın dedi bide öyle ağlattı. Çok zevk alıyorum seni ağlatmaktan dedi. Ertesi gün de aynı şeyleri hortumla yaptı. Ve bunları yapan öz annemdi. Babam da oh iyi yapmissin ağlat ağlat her yeri kızarsın morarsin diyordu annem döverken o da keyifle izliyordu. Sizin aileniz de sizi hiç zevk için dövdü mü?
Evet
Hayır
Dövmedi ama zevk için ağlattı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne