Ablam annemi dövmüş annem küstü çok ağladı okuyun?

Annem ablamın cocuguna bakıyordu bedava hayrına neyse oğlan da rahat durmadı önce kolayi yere döktü sonra anneme sus konuşma dedi üstüne tvye top atti sert annemde bağırdı odana git diye o da anneme küfür etti annemde kulağını cekti sonra oglan diyorum ona beni eve götür dedi götürdüm akşam üstü ablam gelmiş anneme böyle mi dokundun çocuğuma diye saçlarını çekip kafasına kafasına vurmuş kulaklarını çekmiş annem eve geldiğimde çok kötü titriyordu ayakları yere basmadı hatta titredi kolonya verdim oglum benim öyle kızım yok tamam mı dedi bir daha götürme yeğenini okula kendileri götürsün dedi bende çok üzüldüm hakkımı helal etmem gidersen yanlarına kavga edersen diye annemin saçlarını yerde de gördüm duramıyorum şu an yerimde kadin ağlayarak uyudu.
Güncellemeler
5 ay
Gittim kavga ettim ablamla ellerin kırılsın olmaz olsun senin gibi insan sen adam olsan cocuguna terbiye verirsin annenin kulaklarını çekeceğine kadar çocuğunun çekersin saygısız olmaz dedim ellerin kırılsın hangi ellerinle saçlarını kulaklarını çekip kizarttiysan dedim verdim eşyalarını döndüm
Güncellemeler
5 ay
Guncell
Ablam annemi dövmüş annem küstü çok ağladı okuyun?