Siz olsanız neler yapardınız?
Sinemaya giderim
Alışveriş merkezine giderim
Bir müze ziyaretine giderim
Arkaşımla kahve içerim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz olsanız neler yapardınız?
Allah bir daha göstermesin kimseye depremde dışarıda kaldık günlerce. Evimize giremedik. En ufak bir titreşimde bile deprem hissi yaşadık. Tabi biz Şanlıurfa'da Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay kadar acı olaylar yaşamadık ama o korku yetti bize.
Eşimdem şiddet gördüğümde olay ailelere sıçrayınca korkumdan kendi evime giremeyip kış gönü soğukta parktaki benkda babamları beklemiştim. Yanıma ben yaşlarda bir kadın geldi oturdu. Halimden anladı anlatmadığım halde. Onun eşi de cezaevindeymiş. Nedir bu kadınların bu leş erkeklerden çektiği?
Geçmiş olsun umarım bir daha yaşanmaz ve yaşanmamıştır.
Eic için teşekkür ederim. Hiçbir kadının yaşamaması dileğiyle..
💐
İzmit depremi olduğunda Ankara da.. dışardan kalkın çıkın evlerden diye bağıris sesleriyle uyandık.. Yunanlılar başkenti istila etti diye düşünmüştüm gençlik aklımla.. o gece arabanın içinde yatmıştık..
ergendim o zamanlar 😅 Yunanlılar bizim dusmanimiz bizi mahvedecekler laflariyla büyüyünce.. dışardan da çıkın evlerden diye bağırılinca.. korkmuştum..
😅👍
Evsizlikte sahipsizlikte oldukça zor.
Gençken kaldığım olmuştu. Şimdilerde özellikle kışın belediyelerin sözleşmeli olduğu oteller var.
Ya ona sokakta kalmak denmez ki, ben soruyu senden bağımsız cevapladım. Gündüz sokakta kalmaz insan :D
Cevap
21Cevap
Hayır zorunda kalmadım
Sokakta kalmaktan kastın gündüz vakti evde kimse yok veya anahtarı kaybetmekse, gider arabada otururum veya kardeşime giderim. Şu ana kadar olmadı.
Hiç bunları yapacak sürede sokakta kalmadım. En fazla anahtarımı unutmuşluğum var o arada da mahalledeki marketleri turlamıştım.
Arkadaş ironiyi silmiş ama yine de yanıtliyim havada kalmasın senin yorum😀
Fakirlik damarlarımız da ki kana işlemiş abla. Hayallerimiz fakirce. Geçen arkadaşın eşi rüyada araba sahibi olmuş ve kullanıyormuş. Araba kırmızı bir tofaşmış. Bacım bari rüya da zengin yaşa dedim. Arkadaşa dedim oğlum senin neden parayı bulmadığın belli oldu. Kadının rüyasında bile mercedes bmv yok. Bu kafa rahatlığıyla çalışmasan da olur dedim😀
Sokakta kalmaktan kastettigin şey nedir? Benim anladığım şey tam olarak dışarda kalmak oluyor senin anladığın ise gündüz eve girmemek oluyor
Bir arkadaşınla takıl onla birlikte yapılacak birşeyler bulursunuz
Garaja gitmiştim uyumaya, orada da uyutmamışlardı awuwakoduklarım.
Sokakta kalınca bunları mı yapıyor siz zengin insanlar 😅
Konforlu bir bank ararım ben.
Hayir kalmadık ama kalırsak gar otogar gibi yerler uyar bir süreliğine varsa yakında avm gibi yerler oraya gidilir
Bi kapi bulurum yahu bunca sene bosunami yasadik
Sokakta kalınca gece, senin saydiğin heryer kapalı oluyor 😊
Evet çok kaldım İstanbul'da.
Hastaneye giderim 🤭
En mümkünü hastaneler. Olmuşluğu çoktur.🙂
Şehir hastensi cafeteryasına gittim sıcak ortamdı.
Arkadaşa uğrarım.
Kaldım camide yatmıştım :))
camiye giderdim
Yemeğe giderim
Sokakta kalmam. Her zaman gideceğim yerler vardır
Kalmadım ama kalmış olsam camiye giderdim
Evet bankta yatmıştım
Hiç kalmadım şükür
Sokakta mı kaldın
Ne durumdasn şu an
Sevindim. Yardımcı olabilirim diyecektim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?