Aile & Toplum Hiç sokakta kaldınız mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sokakta kalıp bir kenarda uyudunuz mu? Güncellemeler1 yıl Güncel Hiç sokakta kaldınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ayıcıkayıp Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evet çünkü aşıktım bana yasaktı ve delirmiştim aşkımdan ! Eee nolmuş? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Aşıksan her şey serbest... Normal. Ama neden sokakta kaldın aşık olduğun için 🙄 Yorumla ayıcıkayıp 1 yıl Bir mücevheriyatçıyı babam sanıyordum delirdiğim için!!! Eee nolmuş Yorumla ayıcıkayıp 1 yıl Uzun hikaye ama merakını anlamadım Yorumla Soran 1 yıl Bişey olmamış niye kızıyosun 🙄 Yorumla Soran 1 yıl Tamam merak etmedim, dövme 🙄 Yorumla Soran 1 yıl Senin canın sıkkın sanırım gece gece. Peki ne diyorsan öyle olsun Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl 1 ay kadar sokakta yattığım oldu.Gidip bayat simit satın alarak hayatta kalıyordumAllah kimsenin başına vermesin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl öyle uyusam tecavüze ugrarım 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Maalesef TR'de böyle :/ Yorumla
Senicilginseyseni Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Depremde evet 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sorma ya o dönemler bizde kalmıştık. 99 depreminde Yorumla Senicilginseyseni 1 yıl 6 Şubat Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet çünkü aşıktım bana yasaktı ve delirmiştim aşkımdan ! Eee nolmuş?
Aşıksan her şey serbest... Normal. Ama neden sokakta kaldın aşık olduğun için 🙄
Bir mücevheriyatçıyı babam sanıyordum delirdiğim için!!! Eee nolmuş
Uzun hikaye ama merakını anlamadım
Bişey olmamış niye kızıyosun 🙄
Tamam merak etmedim, dövme 🙄
Senin canın sıkkın sanırım gece gece. Peki ne diyorsan öyle olsun
1 ay kadar sokakta yattığım oldu.
Gidip bayat simit satın alarak hayatta kalıyordum
Allah kimsenin başına vermesin
öyle uyusam tecavüze ugrarım
Maalesef TR'de böyle :/
Depremde evet