- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBu durum, nişanlınızın geçmişiyle yüzleşmek ve hatalarından ders çıkarmak için istekli olduğunu gösterir. Eski sevgilisine karşı sorumluluk duygusu ve saygı duygusu olduğunu da gösterir. Geçmişi Kapatma: Bu, nişanlınızın geçmişini geride bırakmak ve sizinle yeni bir hayata başlamaya hazır olduğunu gösterir. Eski sevgilisini arayarak vicdanını rahatlatmak ve geçmişin yükünü beraberliğinize taşımamak istemiş olabilir.
Affetme ve Bağışlama: Eski sevgilinin de bu durumdan olumlu etkilenmesi ve nişanlınızı affetmesi mümkündür. Bu da her iki taraf için de kapanma ve ilerleme fırsatı yaratabilir.
Olumsuz Yönleri: Güvensizlik: Bu durum, nişanlınızın dürüstlüğü ve sadakati hakkında endişelere yol açabilir. Geçmişteki ilişkilerine dair bilinmeyenler ve bu ilişkinin sizin ilişkinizi nasıl etkileyebileceği konusunda kafanızda soru işaretleri oluşabilir.
Kıskançlık: Eski sevgilinin hala nişanlınızın hayatında bir yer tuttuğu düşüncesi sizi kıskandırabilir ve ilişkinizde gerginliklere yol açabilir. Karşılaştırma: Nişanlınızın eski sevgilisini sizinle karşılaştırması ve geçmişi idealize etmesi gibi bir risk de mevcuttur. Bu durumla nasıl başa çıkacağınız, nişanlınızla açık ve dürüst bir şekilde konuşmanıza bağlıdır. Aşağıdaki soruları kendinize ve nişanlınıza sorabilirsiniz: Nişanlınız bu kararı neden aldı? Eski sevgilisini ne kadar sıklıkla arıyor ve görüşüyor? Bu görüşmelerde neler konuşuyorlar? Nişanlınız bu durumun sizin üzerinizde nasıl bir etki yaratacağını düşünüyor? Nişanlınızın duygularını ve motivasyonlarını anlamak için çaba gösterin. Endişelerinizi ve duygularınızı açık bir şekilde onunla paylaşın. Birlikte bu durumun ilişkinizi nasıl etkileyeceğine dair bir karar verebilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇoğu kisi yorumlarda kötülemiş arkadaşı işte aklı onda falan. Bazı insanlar iyi niyetli ola biliyor. Benim mesela 2 yıllık sevgilim 18 ay askerde olduğumda benden ayrıldı. Amma değer veriyorum hala yaşadıklarımıza saygı ile yanaşiyorum. Bir yardim isterse elbette ederim. Nişanlı bile olsam. Amma ne yardım istediğine bağlı. Belki öyle bir şey istiyordurki nişanlımla olan ilişkime zarar verecek bir şeydir. Buradaki çoğu kisi senin ve nişanlının hayatinda ne olduğunu ve nasil biri olduğunu bilmiyor. Bunu en çok kendiniz konuşarak hall ede bilirsiniz. Belkide ciddi şekilde helallesmek istiyordur her insan farklidir. Yani nişanlın öyle vir şey yaparmi? Sorusunada buradaki insanlar cevap veremez. Aklına iyi şeyler getir. Ve bir ilişki eger sağlıklı bir iliski olacaksa tüm problemleri aranızda hall edin. Açık açık konuşun işte. Aklında ne varsa söyle açıl söyle anlasin derdini. Burada kötüleyende var iyi bir şey söyleyende var. Kendi ilişkimde bile iliskiye baslamadan önce eger bir prblem varsa aramizda hall edelim. Yakın arkadaş kardeş veya ne bileyim halama soyleyeyim yapma gel ne varsa birlikde hall ederik derdim. Askerde olmasam mesela ben şuanda hala onunla birlikteydim. Askerde olduğum için yüz yüze konuşup problemlerimizi hall edemedik zaten. Kendiniz hall edin başkasına kulak vermeyin.
015 Yorumla- +1 yıl
İyi yazmadan önce nişanlısıyla fotosunu kaldırmış
- +1 yıl
@Alissssaaaaa knk yani bu aralarında hall edecekleri konu. Ekrek eğer hata yapmışsa bi konusucaklar. Zaten eğer yine hata yapmaya meyilli ise çıkacakdır kokusu.
- +1 yıl
Adamın gönlü basbaya eski sevgilisinde knk daha neyi konuşsunlar eski sevgilisi geri dönerse gidecek donemezse bu kızla devama edecek bu kızı elde tutmaya çalışırken ona yazıyor. Zeki olan anlar eski sevgilisine yazmadan önce nişanlısıyla fotoğraf kaldıran adamın niyeti ben ayrıldım boşum mesajı. Kokusu çoktan çıktı adam hatalı. Aralarında halletse kız buraya yazmazdi ayrıca
- +1 yıl
Boşuna koruma hemcinsini adam suçlu ve ah alacak
- +1 yıl
Yok savunmuyorumda biraz iyi tarafindan baktım o kadar. Hayırlısı inşallah
- +1 yıl
İyi tarafı yok sen daha iyi biliyosun hemcinsini basbaya sevmiyor
- +1 yıl
Ben sevmemek bilmiyorumki ne demek. Ben sevdim terk edildim. Yani birisinden soğuma gibi bir durumum olmadı. Nasıl bir hiss bilmem.
Soran+1 yılNişanlımın WhatsApp profilinden ikimizin fotoğrafını kaldırıp kendi fotoğrafını koyduktan sonra eski sevgilisini araması hakkında ne düşünüyorsun
- +1 yıl
Kanka git kendisi ile konuş. Yine yaparsa bas tekmeyi. Yaptığı şey yanlış evet
- +1 yıl
Belki yanlış anlamissindir. Tesadüf olmuştur veya ne bileyim. Kendiniz konuşarak hall ede bilirsiniz. Kendisi ile konuş rahatlamazsan güvendiğin aile bireylerinden birine söyle onlar daha iyi bilirler. Sevsen bile evet ayrılık acıtır. Amma gelecekde ayrılırsa evlilik zamaninda veya aldatirsa daha fazla üzülmezmisin?
Soran+1 yılŞimdiye kadar nişan fotoğrafımz vardı nişanlimin WhatsApp profilinde kız görmüştür muhtemelen nişanlım geri dönmek istese bile kabul eder mi ki? Bir de kıza geri dönmek isteseydi ikimizin fotoğrafını koyar mıydı kızın göreceğini bile bile?
- +1 yıl
Kıza yazınca kaldırmış, yani ayrıldım boştayım demek istemiş. Belli ki çok seviyorsun zorluyorsun sonuna kadar ama gerçek bu aklı hala onda seni yok sayıyor
- +1 yıl
Birinin bunu sana söylemesi gerekiyor kabullenmen gerekiyor seni sevmiyor
Soran+1 yılKıskandırıp kızın pişman olup dönmesini mi beklemistir
- +1 yıl
Olabilir
+1 yılSert ve tepkili
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Ayrılırken halaleşiyo zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılWhatsApp'tan fotoğrafını kaldırdığını söyledin eğer kızın da telefonunda Oğlan hala kayıtlıysa muhakkak İkinizin de fotoğrafını görmüş olduğunu düşünüyorum sorunla Gelecek olursak Çok saçma bir hareket bunca zaman durup da nişanlandığınız zaman mı eski sevgilisi aklına gelmiş yani o kadar zaman geçmiş olduğunu düşünüyorum Bir helallik isteyecek kadar senden önce zamana olduğunu düşünüyorum Yani illa nişanlanmayı mı beklemiş yani Madem yaptın böyle bir hata o zaman helallik aldım veya alamadın Her neyse Ondan sonrasında numarasını silmesi ve engellemesi Bence mantıklı olan Hani diyelim içi rahat etmedi yaptı bir yanlış Ondan sonra niye numarasını silip engellememiş ki yani kız bir gün durup onu arayabilirdi ve böylelikle Siz Evli olsanız o zaman sizin aranız bozulacaktı yani böyle bir şeye ihtimal bile vermesi çok saçma Çünkü evlilik arifesindesiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılAltında ne aramaliyim kız açmamış ama telefonu
Cevap sahibi+1 yılAltında ne araman gerektiğini bilmiyorum aslında nişanlının hal ve hareketlerine bakabilirsin biraz onu gözetleyebilirsin şimdi kızın telefonu açıp açmaması Bence önemli değil çocuğun onu araması önemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
u +1 yılWhatsapptan ikinizin fotoğrafını kaldırıp, kendi fotoğrafını koyup arıyorsa bu durum sıkıntılı ve çok saçma bir durum. Ayrıca ben bunda hiçbir iyi niyet göremiyorum. Nişanlı bir insan neden böyle saçma şeyler yapar? Sorusunun cevabı aklı onda kalmıştır ve son çıkışta önce eski sevgilinin hislerini düşüncelerini öğrenmek istemesidir.
Bence iyi düşün taşın ikinci tercih olmayı kaldırabilecek misin? Ömür boyu bu olay kafanda kalmayacak unuturum diyorsan bu ilişkiye devam et. Yok en ufak bir şeyde bu konuyu açacak düşüneceksen ayrıl.
23 Yorumla
Soran+1 yılKız istese ona döner mi diyorsun
- +1 yıl
Olabilir diyorum.
Soran+1 yılNişanlım kıza geri dönmek isteseydi o zamandan ikimizin fotoğrafını koyar mıydı kızın göreceğini bile bile?
+1 yılKaçtır bu soruyu soruyorsun.. hiçbir yorum seni ikna etmiyor. aslında kendine bunu itiraf etmekten korkuyorsun.. nişanlından bana kalırsa ayrıl.. evlilik oyun değil.. evlendiğin zaman burada bu soruyu yine yazdiracak gücün olmayacak emin ol.. aklında gönlünde bir başkası olandan hayır çıkmaz..
319 Yorumla
Soran+1 yılAklında o olsa benimle nişanlanır mıydı ki
- +1 yıl
E ne yapacaktı.. onun evlenmesini mi bekleyecekti.. kız reddetmiş sonuçta bu çocuğu.. aile baskısı filan erkek bir şekilde eninde sonunda evleniyor.. çok kişi var sevmediği kişiyle evlenen.. ama aklında gönlünde birini taşıyan.. çok var.. çevrende hiç duymadın mi..
Soran+1 yılDuydum da ona konduramiyorum
- +1 yıl
Daha ne konduracaksin ki.. kızın numarası hâlâ telefonunda.. hala aklında.. gönlünde... içinde kalmış bu çocuğun.. damağında tadı kalmış kızın.. içinde o kız ukde kalmış.. konacak daha ne kaldı ki..
Soran+1 yılBiz kuzeniz kuzenimle nişanlandım eskiye dönüp bakabilir mi dönebilir mi akraba ilişkisi söz konusu
- +1 yıl
Ne yani akraba olduğunuz için bundan mi çekinecek korkacak sanıyorsun.. hele ki o kız bir ışık yaksa. özleyen insanın.. gitmek isteyen insanın gözü kimseyi görmez..
Soran+1 yılAklı ondaysa unutmaz mı zamanla sence
- +1 yıl
Hiçbir zaman unutmaz.. evlendikten sonra eski sevgilisini arayanlar da mevcut..
Soran+1 yıl🥺🥺
Soran+1 yılSen ondan ayrıl sevenler kavuşsun gibi oldu
- +1 yıl
Hayır demek istediğim şey bu değil.. benim beg srkilde sana söylemek istediğim şey.. seni seven biriyke birlikte ol.. Kız zaten reddetmiş senle evlenir evlenmesine de.. ne olur sonunuz bilemem. .
Soran+1 yılŞimdiye kadar nişan fotoğrafımz vardı nişanlimin WhatsApp profilinde kız görmüştür muhtemelen nişanlım geri dönmek istese bile kabul eder mi ki? Bir de kıza geri dönmek isteseydi ikimizin fotoğrafını koyar mıydı kızın göreceğini bile bile?
- +1 yıl
Neden şuanda ikinizin fotoğrafi yok peki..
- +1 yıl
her şey olabilir. .. sonuçta kızın numarası hâlâ durduğuna göre bir umut işte..
Soran+1 yılÇok kötü ya
- +1 yıl
.. E tabiki.. bir uyanma olsun sana da..
Soran+1 yıl10 gün önce aramış ondan sonra bir daha aramamış ama. Kız da açmamış zaten kızı seviyor olsa peşine düşmez miydi?
- +1 yıl
Sen hâlâ burada mısın.. hala kafanda oturtmaya çalışıyorsun.. nişanlı bir adam eski sevgilisini arar mı hiç.. bunda kafana oturmayan ne var daha.. benim bir kızım olmuş olsaydı da.. bana bunu anlatsaydi.. nişanlısından ayrılmasi gerektiğini söylerdim.. yol yakinken.. kız açmamış telefonu. . ne yapacakti.. nişanlın kapısına mi dayanacakti..🙄
Ay ne helallılıgı be ayrılırken söylersin yedik içtik oturduk kalktık sevdik birbirimizi ama yolumuz ayrılıyor hakkını helal et tamam nişanlanıp da aramak ne evleniyorum hakkını helal etmiş evlenicem ama aklım sende sen gel desen gelirim der gibi fotoğraf kaldırmalar filan zaten orada bitirmeliydin seven erkek yapar mı bunu benim kocam da eskiden 9 yıl biriyle berabermiş nişanlanmıs e benleyken arayıp helallık istemedi ayrılırken helal et demiş kız etmiştir etmemiştir kendi bileceği bence olmas böyle adamdan
41 Yorumla
Soran+1 yılBiz kuzeniz kuzenimle nişanlandım eskiye dönüp bakabilir mi dönebilir mi akraba ilişkisi söz konusu
+1 yılyazması normal olsa bile ikinizin fotoğrafını kaldırıp kendininkini koyması aklının onda kaldığını gösterir, akıllı ol bitir hazır nişanlıyken ya evliyken böyle bişey olmamış allahtan, he aklının onda kalmasını hazmedebiliyorsan devam et ama bu üzücü bir durum
13 Yorumla
Soran+1 yılAklı onda olsa benimle nişanlanır mıydı ki
- +1 yıl
evet nişanlanır. öyle olan çok insan var. hatta karaktersizlik yapıp kızlarına aşık oldukları kadının adını koyan ne kadar adam var duysan şaşırırsın. sanki birinin gelip size istediğiniz cevabı vermesini bekliyorsunuz. o kadar insan söylemiş uyarmış hala aynı soruları soruyorsunuz. bence kendinizi kandırmayı bırakın. böyle insanlardan gerçekten hayır gelmez. üzülürsünüz.
Soran+1 yılAklı ondaysa unutur mu sence zamanla
+1 yılSenin için değil kendim için konuşuyorum. Önce ortalığı ayağa kaldırırım. Herkesin için de kafamda ki sorulari sorarım. Verdiği cevap beni ikna etmezse yüzüğü atarım. Cevapları ikna edici olsa da nişanı atardım ben. Bakma sen bana. Kulu Allah affetsin. Ben hayatımdan çıkarırım.
Tabi benim başıma gelseydi böyle yapardım. Büyük ihtimalle ondan bir ışık bekledi. Kızdan ışık alsaydı nişanı bozardı. Günahını almayayim ama. ben böyle anlarım.12 Yorumla
Soran+1 yılHala onu mu seviyordur diyorsun
- +1 yıl
Bilemem. Umarım öyle değildir.
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bak abicim eski sevgili ne olursa olsun saygı duyulup bir yerr konması gereken bir şey bence. Çünkü kişiyi bugüne getiren ne varsa etkisi var. Helallik istemek normal. Geçen zaman var. Ayrılmış olsa da saygı var. Sen Dr yap aynısını. Kaybetmezsin. Rahatlarsın. Evliliğine odaklanırsın. Eski sevgili ile aşk biter ama dostluk kalabilir bence kalması da gerekir
06 Yorumla
Soran+1 yılKızla ortak arkadaşımız var. Benimki kıza evlenelim demiş sürekli ama kızın okulu olduğu için istememiş hemen. 4 yıllık geçmişleri varmış
- +1 yıl
Aynısını sen düşün. Ayrıldın mutluydun güzel zamanlarin oldu. O anlar yok olur mu? Arkadaşlar çevre devam etmez mi? Saygı önemli. Hayat birleştirmek istemiş nişanlın ama o olmaz demiş. Bazen bazı şeyler elinde olmaz. Okul iş aile vs kontrol edemediğin şeyler bazı şeyleri sonlandırır. Ben mesela çoğu eski kız arkadaşım için kötü düşünmem. Benimle ilişkisi bitmiş olabilir. Aşktan önce anlayış saygı dostluk gelir. Aşk bitse de bunlar kalabilmeli. Nişanlın bugün tanıdığın sevdiğin adama dönüşürken onunla geçen 4 yılda kendine çok şey kattı. Çok şey fark etti. Bir de senin üzerinden düşünelim. Eski sevgililerin iyi ya da kötü bitenler dahil sana çok şey katmadı mı? Farkındalık olarak daha iyi noktada değil misin? Böyle düşün. Geçmişlerinizi engel olarak ya da kötü olarak düşünmeyin. Hayatında olan kişiye saygı duy. Seni seçmiş seninle nişan yapmış. Hayatının kalanı için seni uygun görmüş sen de tamam demişsin. Başka şeye bakma. Ona güvenir misin biraz. Kendine de güven. Yanlış çocuk sevmedin
Soran+1 yılNişanlımın WhatsApp profilinden ikimizin fotoğrafını kaldırıp kendi fotoğrafını koyduktan sonra eski sevgilisini araması hakkında ne düşünüyorsun
Soran+1 yılYa koymazsa
+1 yılYalan söylüyor , helallik almak için neyi beklemiş bunca zaman ayrılırken isteseydi.. bir şeyleri bahane edip tekrar iletişim kurmak istemiş aklı hala onda
Sen daha iyi tanırsın, nişanlının haline tavrına konuşma şekline dikkat et eğer sende şüphe yarattıysa at nişanı. Yarın bir gün evlilikte çok daha zor olur aman çocuk var bitirmeyim oturup çekeyim derken bulursun kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılKızla ortak arkadaşımız var. Benimki kıza evlenelim demiş sürekli ama kızın okulu olduğu için istememiş hemen. 4 yıllık geçmişleri varmış
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de bunu yapmayayım diye korkuyorum daha zamanını bekliyorum çünkü kalbe işleyenler ama sonrasında kaybedilenler unutulmuyorlar, kısacası nişanlın da bu durumda onu unutamamış olabilir. Ama ben o kadar da alçalmazdım herhalde (ki aşk insanı yerine geldiğinde hiç bilmediği noktasından vurup alçatıyor ama ben bunu yapmazdım) son bir ümit diye nişanlımın fotoğrafını kaldırayım sonra da ona istek atayım hiç benlik olaylar değil, yolunuza ve kalbinize aldıklarınıza dikkat edin.
018 Yorumla
Soran+1 yılKız istese nişanlı ona döner demek mi bu
Cevap sahibi+1 yılİstersen bunu deneyebilirsin kıza ulaş numaradan kabul eder misin diye sor eğer kabul ederse o da ona evet desin sen de eğer evet derse gerçek yüzünü görmüş olursun.
- +1 yıl
Ay evet bence de kızla plan yapın
Cevap sahibi+1 yılAklın yolu bir bak
Soran+1 yılNişanlım kıza geri dönmek isteseydi o zamandan ikimizin fotoğrafını koyar mıydı kızın göreceğini bile bile?
- +1 yıl
Bence bu sadece fotoğraf ile anlaşılacak bir şeyler değil. Kızla anlaşmadan olmaz tabii kız ona çok güveniyor veya değr veriyorsa seninle ortaklık yapmayabilir. Biz sadece ister yap ister yapma diyoruz, gerisi sana kalmış.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ismini bilmediğim bu hanımefendinin dediğine katılıyorum, demek istediğim de buydu. Belki de kıskandırmak için yaptı ama baktı geri dönmüyor bir de arayım sorayım dedi ama sonra o da açmadı çünkü hangi yüzle arıyor daha bu diye düşündü içinden.
Soran+1 yılBiz kuzeniz ama nişanlımla akraba olduğumuz için böyle bişey düşünmüş müdür nişanlanmak için nişanlanmak oluyor resmen
Cevap sahibi+1 yılNişanlınla mı akrabasın anlamadım?
Soran+1 yılEvet kuzeniz nişanlımla
Cevap sahibi+1 yılAkraba evliliği çok kötü hiç mi korkmuyorsunuz bir sürü SMA hastası bebek için kahroluyor anne babalar bazıları zorla verilmekten bazıları ise yanlışta olsa aşk yaşamaktan.
Cevap sahibi+1 yılNe diyeyim inşallah öyle olmaz kimsenin ama risk altında akraba evliliği yapanlar.
Cevap sahibi+1 yılDiğer yandan ne diyeceğimi bilemiyorum gözlemle onu hâlâ aklı ondaysa evlenmezsin olur biter.
- +1 yıl
Ay evet bence de kuzen evliliği yapmak çok kötü, bir insan nasıl annesinin/babasının kardeşinin çocuğuna ilgi duyabilir ya ileride ablamın çocuğuna benim çocuğum ilgi duyarsa onu evlatlıktan reddederim çok tiksindirici geliyo hepsini geçtim genetik hastalıklar? Dünyada başka insan mı kalmadı.
Cevap sahibi+1 yıl@cvcvnfjfkfk Bazıları zorla evlendiriliyorlar doğu da bu durum boy gösterdiği için böyle oluyor maalesef. Ama bazıları ise aşk olsun istiyorlar sonra ağlıyorlar iki gözü iki çeşme ben o masumlara acıyorum, çünkü hiç bir günahı yok anne babaları bir slaklık yapmış diye.
Cevap sahibi+1 yılAllah zorla evlendirilenlere merhamet etsin, bebekleri o şekilde olmasın diye dua etmekten başka bir şey gelmez dilimizden ama bile isteye evlenenlere de ne desem bilemiyorum.
- +1 yıl
🙏🙏 çok doğru
Cevap sahibi+1 yılBenimle aynı düşünce de olan biri, teşekkür ederim.
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bana kalırsa aldatma peşinde karaktersiz, yüzüğü atmanı öneririm eski sevgiliden helallik istemek nedir be resmen seni kandırmaya çalışıyor buna dediğine anca çocuk kanar
34 Yorumla
Soran+1 yılNe için aramış olabilir ki asıl
Soran+1 yılKız istese nişanlım geri mi döner ona
Ben ikimizin fotoğrafını kaldırıp eski sevgilisine yazması gerçeğini kabullenemem. Kaldırmadan yazamıyor mu? Yeni bir başlangıca adım atmadan bunu sormanı öneririm. Ben senin yerine sinirlendim burada 😒 😒
04 Yorumla
Soran+1 yılAramasının asıl sebebi ne olabilir ki
- +1 yıl
Herkes yorumlarda kötü düşünmeyin falan demiş ama bilemiyorum. Aynı şekilde empati yapsaydı tepkisi ne olurdu? Sen eski sevgiline aynı şekilde yaklaşsaydın sakin kalabilecek miydi...
İçim seni sevdiğini ama eski sevgilisinin sızısını hala içinde hissettiğini söylüyor. Fevri davranmamanı öneririm tabi ki. Sadece sorman gerektiğini düşünüyorum.
- +1 yıl
Dönmek isteseydi başka yol arardı. O kadar kötü düşünme 😊 onunla tartışmadan bu konuyu konuşabilirsin. En net cevabı o verecektir doğal olarak. Burada yorumları okuyup gaza gelme sakın 😄 ikinizin ilişkisini yine en iyi sen bilirsin. Bence sorarak onun için neyin önemli olduğunu öğrenmenmelisin. Hem kendisini sana açarsa ikiniz de mutlu olursunuz. 😊❣️
Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Yani yorumlarını da okudum ama vicdan rahatlatmak içinse neden seninle olan resmini kaldırdı? Emin ol yazmasının sebebi “ son şansın evleniyorum bak” demek bence. Herseyi geçtim sanada mı saygısı yok bu adamın?
07 Yorumla
Soran+1 yılKız yüz verse ona geri dönme ihtimali var mı
Soran+1 yılMutsuz bir evlilik olur değil mi
Soran+1 yılAçıklaması yok başka
+1 yılUnutamamış olabilir. Kötü davranmış olabilir ayrılan kim o konuda önemli. Terk edilen biri helallik için aramaz. Bence eskisini unutamadı. Çünkü unutmuş olsa niye arasin? 10 sene önce ayrıldığım eski sevgilimi mesela ilk 6 sene evlenmiş olsam arardım ya da mesaj arardım. Çünkü unutamamıştim ama şimdi umurumda olmaz aramam.
021 Yorumla
Soran+1 yılAklı ondaysa zamanla unutur mu sence
- +1 yıl
Unutması zor eğer aradıysa aklı onda demektir. Kızla iletişim halinde bence kendine saygı duy 2. Kadın olma kimsenin hayatında
- +1 yıl
Kız geri dön evlenelim dese yüz üstü bırakılabilirsin bunları da hesaba kat
- +1 yıl
Sevemedim olmadı yapamadım dedikten sonra ya da seninle büyük bir kavga ettikten sonra kim ne diyebilir. Ayrıca ayrılmak isteyen bir şekilde ayrılır.
Soran+1 yılKızla ortak arkadaşımız var. Benimki kıza evlenelim demiş sürekli ama kızın okulu olduğu için istememiş hemen 4 yıllık geçmişleri varmış
- +1 yıl
4 yıllık geçmişi unutamazsın kolay kolay. Senin ki istemiş evlenmek bak yarın arasın gel evlenelim desin seni terk eder benden demesi
Soran+1 yılHala onu seviyor diyorsun yani
- +1 yıl
Evet yoksa alamazdı
Soran+1 yılO zaman niye nişanlanıyor ki benimle
- +1 yıl
Hayatına devam etmek istiyor ama yapamıyor unutamıyor olabilir. Sen ayni durumda olsan ölene kadar onu mu beklersin
Soran+1 yılYara bandı olarak mı görüyor şimdi beni sırf onu unutmak için
- +1 yıl
Muhtemelen öyle görüyor iyileşmek için iyileştiği anda ilk terk edeceği sen olacaksın. Bunlar herkesin başına gelen şeyler. Acı ama gerçek.
- +1 yıl
Bunlar çok ince detaylar kıskandırmak istemiş olabilir hayatına devam etmek istemiş ama başaramamış olabilir. Bak ne diyorsun kızı arayınca resmimizi kaldırdı wp den demekki bir adım bekliyor onu arayınca profilini değiştirmesi de buna bir örnek. Ona göre gardını al sonra üzülme. Seni değil onu seviyor. Üzgünüm.
Soran+1 yılAramış evet ama kız açmamış
- +1 yıl
Muhtemelen evet ve kız umursamıyor şu an ki açmamış telefonu. Yarın bir gün kız dönerse sana veda eder benden sana demesi
Soran+1 yılÇok acı
- +1 yıl
Üzülme diyeceğim ama zor. Herkesin başına gelebilen bir durum. Erkenden öğrendiğin için bence şükür et ve yoluna devam et. Evlendikten sonra öğrensen ne olacaktı ? Kalbinde başkası olan biriyle mutlu olamazsın. Sadece bir tavsiye sana
+1 yılHelallik alması falan belki çok uzun bir dönem sevgililikleri olmuştur bir nebze anlayış gösterilebilir fakat fotoğrafımızı kaldırmış dediğin için masumiyeti kaybetti olay...
03 Yorumla
- +1 yıl
Sen, ne duymak istiyosun? Tam olarak seni tatmin ve ikna edecek cümle hangisi. Soru açarken detayda bunu da belirtte bunca insan boşuna kendini fikrini yazıp yorulmasın çünkü onların ne söylediği pekte umrunda olmuyor ve seni ikna etmiyor.
Soran+1 yılBelki gerçekten doğruyu söylüyordur nişanlım
+1 yılBence saçma sonuçta çünkü genellikle ayrılırken hellalik istenir şu an arayıp istemesi kafada soru işaretleri bırakıyor onunla konuşmak için bunu bahane de etmiş olabilir ama bence sen iyisi mi düşün ve nişanlanina tepkini koy yoksa daha çok bahaneyle eski sevgilisini aramaya çalışacaktır.
07 Yorumla
Soran+1 yılOnunla neden konuşmak istesin ki
- +1 yıl
Unutamadığı için tabiki
Soran+1 yılKız yüz verse geri mi döner ona
- +1 yıl
Bence evet
- +1 yıl
Ya canım bu çocugun niyeti bana iyi gelmedi nerede görülmüş nişanlaninca eski sevgiliden hellalik alındığı insan ayrılınca helal eder veya etmez bu kadar şimdi yapması sana nasıl normal geliyor ki normalde gelmemiş ki sormuşsun
Pek iyi karsılamazdım.. gecmiste olan gecmiste kalmıstır bece bu gune cok tasımamak gerek hele ki böyle bi hareket hic sergilememek gerek
17 Yorumla- +1 yıl
ayn
Soran+1 yılAramasındaki asıl sebep ne olabilir
- +1 yıl
gereksiz olmuş araması
- +1 yıl
o işte bi iş var o zaman
Soran+1 yılAklı ondaysa bile unutmaz mı zamanla
- +1 yıl
takıntı olursa
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yılErkek arkadaşın fotoğrafını değiştirip kızı aramış. Olay sadece helallikten de daha fazlası gibi
120 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilir ki fazlası
- +1 yıl
Unutamamak.
Soran+1 yılO zaman niye benimle nişanlanıyor ki
- +1 yıl
Eski sevgilisi belki yol vermiştir ona.
- +1 yıl
Bu yüzden mi ayrılmışlar?
Soran+1 yılBunu söyledi bana. Onlar ayrıldıktan 5-6 ay sonra nişanlanmis olduk
- +1 yıl
Aklı kalmış demek ki.
- +1 yıl
Kötü bir şey yapmadıysa neden helallik istiyor ki? Duygusal olarak kopmadığını, bahane aradığını düşünüyorum. Arada sen kaynayacaksın gibi.
- +1 yıl
Kuşkusuz.
- +1 yıl
Eski kız arkadaşını hellalik bahanesi ile aradığına göre dönebilir. Kuzeninle nişanlanman başlı başına yanlış.
- +1 yıl
Geri dönerdi bence.
Soran+1 yılHangisi
- +1 yıl
Erkek arkadaşın.
- +1 yıl
Bilemem.
+1 yılBence başka bi niyetle aramış ikinizin resmini kaldırdığına göre bence sen kıza ulaş ve açıkça sor ne için aradığını
17 Yorumla
- +1 yıl
Bahane olarak hellalik istemek için aradım dıyo ama yalan söylüyor sana yalan söylüyor unutsa asla aramazdı demekki aklında hala o kız var ve kızı yoklamak için aramış maalesef
Soran+1 yılKız yüz verse ona geri mi döner sence
- +1 yıl
Tabiki kız bi adım atsa bu geri döner siz şimdi devam bile etseniz ilerde bi kavgada ilk o kız aklına düşmek ve hemen o kızı Arıcak ona koşacak böyle düşün böyle karar ver
Soran+1 yılOnu seviyor yani baya baya
- +1 yıl
Sevmese aramazdı düşünsene sen eski sevgilini arıcaksın helallik felan diceksin senin sevgilin sana inanırmıydı aksine anında seni terkederdi çok bğyük tepki verirdi
Soran+1 yıl10 gün önce aramış ondan sonra bir daha aramamış ama. Kız da açmamış zaten kızı seviyor olsa peşine düşmez miydi?
Yakalandıysa o an aklına geleni söylemiş sıkışınca sen inandın mı bence seni aptal yerine koyuyor ya da kendini çok uyanık sanıyor
14 Yorumla
Soran+1 yılAltında ne aramaliyim kız açmamış ama telefonu. Kızla ortak arkadaşımız var. Benimki kıza evlenelim demiş sürekli ama kızın okulu olduğu için istememiş hemen. 4 yıllık geçmişleri varmış
Soran+1 yılO kız istese nişanlım geri mi döner ona yani
Djdjdehshs ezik. Olum su tiplerle hayatinizi mahvetmeyin evliyken ikinize bir sey olsa oburu arasa digerine gider. Aklini basina topla
12 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ondan ayrıldığı an ilişki biter. Helallik isteyecekse o zaman ister. Kandırılıyorsun
211 Yorumla
Soran+1 yılOnu mu seviyordur hala
Soran+1 yılKız istese nişanlım ona geri döner yani
+1 yılAhını almışsa sizin evliliğinize hayır gelmez hele ki o kişi beddua etmişse
23 Yorumla
Soran+1 yılBir de açmamış kız telefonu
- +1 yıl
bende erkek arkadaşıma beddua etmiştim ahımı aldığı için şimdi köpek gibi pişman
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evlenmeden önce son bir altın vuruş yapmak umuduyla aramış. Görüldüğü gibi en çok da helal ve haram kelimelerini diline dolayanlardan korkmak lazım.
04 Yorumla- +1 yıl
Puajajahahaga
- +1 yıl
Altın vuruşu yapmış mıdır yoksa uzatmalara mı kaldı sence lfşgl
- +1 yıl
Azimle sıçan taşı deler 😁
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vicdan yapmış. olabilir. Kizi uzduyse ya da unutamanistir gözlemle tavirlarinda istikrar var mi
02 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Hiç iyi niyetli görünmüyor hala aklı onda son bir umut için aramış
39 Yorumla
Soran+1 yılAklı onda olsa benimle nişanlanır mıydı ki
Soran+1 yıl2 aydır nişanlıyız düğün yaza
Soran+1 yılKuzenim benim
Soran+1 yılBilmiyordum
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. zımpara al boynuzlarını parlat... abi siz kadınlar iyice aptallaştınız cidden
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya
Soran+1 yılAldatır mı
Soran+1 yılAklı onda mıdır sence
+1 yılSende yedin mi bunu aklı başkasında olan birisiyle evlenme.
18 Yorumla
- +1 yıl
Seni aldatıyor başka açıklaması yok aklı başkasında bence at yüzüğü.
Soran+1 yılKız yüz verse ona geri mi döner nişanlım
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Herkes her şeyi yapar akraba falan para etmez milletin kızının kocasını alıp kaçıyor kimseye güven yok hiç mi tv falan bakmıyorsun.
- +1 yıl
Ben aralarındaki ilişkiyi bilemem bu soruları sorman gereken kişi de ben değilim. Ama aralarında bi şey olduğu kesin.
Öyle şey mi olur ne alaka ayrılırken almamış mı helalliğini
11 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiden güvensizlik ortamı oluşturdu ise yol yakınken ayrılmanız gerektiğini düşünüyorum.
17 Yorumla
Soran+1 yılKötü bişey mi sence ne düşünüyorsun
- +1 yıl
Sizin birlikte çektiğiniz fotoğrafı kaldırıp hanımefendi ile helalleşmesi çok inandırıcı gelmedi. Geçmişini bırakmadan ciddi bir adım atamaz. Bu kafasının karışık olduğunu ve evliliğe yönlendiriliyor olduğu izlenimi veriyor. Şahsen ben bu durumda olsaydım yol yakın, bu iş burada bitsin diye ailemle bu konuyu istişare ederdim. Çünkü bunun ardından diğer hanımefendi ile selamlaşması bile, geçmişten gelen bu şüpheli durumlar yüzünden evlilik hayatınızda ciddi sorunlara sebep olabilir.
Soran+1 yılAklı onda değildir değil mi
- +1 yıl
Bunu o bilir, ne desek ikinizin yüzleşmesi kadar gerçek olamaz.
- +1 yıl
Maalesef aklı onda gibi görünüyor, dilerim değildir.
Soran+1 yılKız isterse nişanlım döner mi ona yoksa
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmamış kesinlikle unutsa böyle bir şey yapmaz hele ki niye profil fotoğrafını değiştirir ki
118 Yorumla
Soran+1 yılUnutamasa benimle nişanlanir mıydı ki
- +1 yıl
Belki bi inat uğruna yaptı senle nişanı
Soran+1 yılNeden inat etsin ki
- +1 yıl
Yani bilmiyorum artık bunu yapan çok çünkü
Soran+1 yılÇevrende var yani benzeri
- +1 yıl
Evet çok yakın arkadaşım var Gökhan diye sırf inat uğruna biri ile evli şuanda 2 tane de çocuğu var ama hala aklında Kevser diye bir kadın var
Soran+1 yılÇok kötü ya niye böyle yaparlar ki? Kevserle neden olmadı özel değilse
- +1 yıl
Kevser yengesinin lafına kandı Gökhan ile olmaz daha yeni askerden geldi falan dedi Gökhan ı terketti bu da ben nasıl iyi bir baba olurum nasıl mutlu olurum bak gösteririm ona diyerek sevmediği biri ile evlendi evet çok iyi bir baba oldu evine sahip çıkan biri ama eşini değil hala Kevser de aklı
Soran+1 yılVe eşinin bundan haberi yok öyle mi
- +1 yıl
Yoktur tabi ki
Soran+1 yılÇok kötü çok
- +1 yıl
İşte aslında sorun yine kadınlar da
Yanlış seçim ve yanlış kararlar yüzünden mutlu olamayacağı kişiler ile evliler
Seni sevmeyen biri karşında sana acı verecek neden evlenirsin ki daha rahat yaşam için mi maddi olarak yoksa biraz ihtişam için mi? Yazık gerçekten çok yazık
Soran+1 yılKuzenimle nişanlandım ben
- +1 yıl
Peki bu ilerde ne olacak? Nasıl mutluluk olacak mı
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılEğer aklı ondaysa unutmaz mi zamanla
- +1 yıl
Peki neden o kadar insan varken kuzen ile evlenir bir insan ki?
İlerde çocuklarınız için endişe duymuyormsnz
Benim 2 kuzenim anneleri ve babaları yüzünden engelli sırf bu yüzden?
Nasıl olacak bunu düşünüyormsnz
yol yakınken sınırlar çizerim baktım olmuyor bitiririm
01 Yorumla
Soran+1 yılDetayı okudun mu
- Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılAllahım deli oluyorum böyle saçma bahanelere yol ver
01 Yorumla
Soran+1 yılAsıl arama sebebi ne olabilir ki
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHelâllik mi istemiş? 😂😂😂😂😂😂. Hangi konu da?😅
018 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim
Soran+1 yılBaşka bişey için mi aradı dersin
- +1 yıl
😂😂😂😂 bilemem ki. Sen tanıyosun onun karakterini..
Soran+1 yılValla aklım ermiyor ya ama erkek olarak sen tahmin edebilirsin
- +1 yıl
Saçmalamış işte.. helallik almak nedir eski sevgiliden 😂😂😂
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
😂😂 çok saçma..
Soran+1 yılNe gülüyorsun ya
- +1 yıl
Arayıp helallik istemesi çok komik bir olay. Neyin helalliği ki bu?
Soran+1 yılUDediğinin doğru olma ihtimali yok mu belki vicdanını rahatlatıp önüne bakmak istiyordur. Üzmüştür belki onu zamanında
- +1 yıl
Bence ihtimali yok 👍🏻
Soran+1 yılGerçekler ne sence
- +1 yıl
Aramamıştır bile , sırf seni kıskandırmak için numara yapmıştır 👍🏻
Soran+1 yılKız ismiyle kayıtlıydi kızla ortak arkadaşımız olduğu için biliyorum yani arama geçmişinde gördüm
- +1 yıl
Nişi sorabilir miyim? Siz bu çocukla nişanlımısınız? Niye bu tarz hareketlerle sizi şüpheye düşürüyor ki? Bence oturup bu konuyu çözmeniz lazım , hiç hoş değil çünkü. İlişkiyi zedeler böyle şeyler...
- +1 yıl
* Bişi..
Soran+1 yıl2 hafta önce aramış ondan sonra bir daha aramamış ama. Kız da açmamış zaten kızı seviyor olsa peşine düşmez miydi?
- +1 yıl
Konuşmamış demek ki. Belki de bişey saracaktı.. 👍🏻
+1 yılSaçma aptallık seninle bir hayat kurmaya karar vermis ise onu unutması gerek
02 Yorumla
- +1 yıl
Zamanla değil aninda unutmasi lazim hatta oyle birsey yapmamasi lazim seninle bir hayata dahil olucak oyle yapması bile hata
Aklı onda... bu vicdân muhasebesi değil bence. Bu durumda evlenmek mantıklı gelmedi
03 Yorumla
Soran+1 yılAklı ondaysa niye benimle nişanlansin ki biz kuzeniz bir de kuzenimle nişanlandım
+1 yılSevgilim yok ama öyle bir şey yapsa ben hiç kizman çünkü bende helalik almak isterdim yani
02 Yorumla
- +1 yıl
Bu işte iyi değil
Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Fotoyu kaldırdı dediğin an normal karşılamadım durumu. Gerçi fotoyu kaldırmasa da normal değil.
01 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen cevabı zaten biliyorsun. Aklı hala eskide ve bu aldatmaktır.
012 Yorumla- +1 yıl
Helallik isteyen eski sevgilisi görmesin diye nişanlısı ile fotoğrafını kaldırmaz bu kadar saf olma
- +1 yıl
O seni aldatmaya çalışıyor sevginin gözünü kör etmesine izin verme çünkü sen gerçekten sevilmiyorsun. Helallik isteyecek olan ayrılınca isterdi ama belli ki o da yalan.
- +1 yıl
Oha be. Seni aldatmaya çalıştığı apaçık ortada ama sen bunu kabul etmek istemiyorsun yorumlarda bir sürü kişi sana bunu söylemiş ben de söyledim ama hala soruyorsun
Soran+1 yılSence onu mu seviyordur halâ
- +1 yıl
Evet bu gayet belli. Ya da ayranım dökülmesin kafasında.
- +1 yıl
Bilmem ama kesin aldatır
Soran+1 yılNasıl bir aldatma
- +1 yıl
Şaka mısın sen? Ciddi soruyorum.
- +1 yıl
Sen kabul etmez istemezsin aldattığını o belli oldu. Göz yummaya devam et.
Aile & Toplum konusunda 910 cevap paylaştı. Anormal bence.
Helallik istemesi normal ama neden resminizi kaldırıyor ki03 Yorumla
+1 yılayrılırken helallıp ıstemeyıp nısanlanınca ıstemesı garıp gelmedımı cıdden?
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum fırsat mi olmadı acaba
- +1 yıl
Safmısın saf ayagınamı yatıyorsun
+1 yılEvlenme ömrün boyunca mutlu olamazsın aklı başkasında olandan olmaz yol yakınken vazgeç
03 Yorumla
Soran+1 yılKötü bişey mi sence altında ne aramaliyim ki
- +1 yıl
Ara tabi aklında eski sevgilisi var ve sen bunu bilmeden ömür boyu onla yaşıcaksın belki uzun sürmez boşanırsınız aldatır seni kendine değerin saygın varsa bitir ilerde pişman olma bir erkek sevdiği kadını ölse bile unutmaz sen bu kadar geniş mideliysende bişey diyemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni metresi yapmak istiyor, yoksa neden arayıp helallik alsın? Amacı, gönlünü almak. Muhtemelen eşi bakire ve istediği fantezileri yapamayacak. Bu yüzden sana , ihtiyaç duyuyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılGörüş çok ve açık net. Zira adam evli, senle yasal olarak evlenemez, eşi kendisine yetemiyor, sen daha iyi seks yapıyorsun ve metresi olmanı istiyor. Burada anlamayacak bir şey yok. Metres olup olmamak, sana bağlı
Sacma hareket bitmis olan biseyden neden helalik istiyor naptida helalik istiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum artık
Soran+1 yılAçmamız ama kız
Soran+1 yılNiye ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki ayrılırken birimiz evlenmeden son kez birlikte oluruz diye anlaşmışlardır ve o konuyu ayarlıyordur.
13 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum yaa
Cevap sahibi+1 yılAsla bilemezsin.
Soran+1 yılBu arada açmamış kız
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal ya bende aramıştım karşı taraf üzülen taraf oluyor helal etsin hakkını istersin haliyle
01 Yorumla
Genel olarak helalleşmeyi Vicdan mastürbasyonu olarak gördüğüm için önemi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok basit. Eskiyi unutamamış. Geri dönüş anı kolluyor.
014 Yorumla
Soran+1 yılKız yüz verse ona geri döner mi
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Soran+1 yılKızla ortak arkadaşımız var. Benimki kıza evlenelim demiş sürekli ama kızın okulu olduğu için istememiş hemen 4 yıllık geçmişleri varmış
Cevap sahibi+1 yıl4 yıl çok uzun bir süre. Unutacağını sanmıyorum kolay kolay. Zaten unutmuş olsa telefonunu silerdi. Sahsen ben sevdiğim biriyle nişanlanıyor olsam eskimin numarasını silerim tutmazdım telefonumda. Kaldı ki nişanlıyken arayacağım. Hayatındaki insana saygısı sevgisi olan bir insan yapmaz. Yapamaz.
Soran+1 yılKuzenimle nişanlandım ben akraba ilişkisi söz konusu eskiye dönüp bakabilir mi ki yüzüğü atabilir mi
Cevap sahibi+1 yılAkıllı adammış
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılTanımadığı dışarıdan birisini kandırıp nişan yapsa bu durumu anlasa kız olay çıkardı başına bela alırdı. Bildiği ses çıkarmayacak yere gelmiş.
Soran+1 yılBu demek oluyor ki beni kullanıyor mu
Cevap sahibi+1 yılÖyle görünüyor. Bunu yapan çok erkek var. Sevdikleriyle olamayınca özellikle akraba alıyorlar.
Soran+1 yılKızı sevse okulunun bitmesini bekleyemez miydi
Cevap sahibi+1 yılKuzeniyle nişanlanan adamdan çok da bir sey beklememek lazım. Sevgi öyle bir şey değil. Araya başka seyler girebilir ama sevgi aynı kalır.
Cevap sahibi+1 yılboş ver sen bildiğin gibi devam et.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun amacı helallik almak falan değildi bence, kendini hatırlatmak, özlem gidermek vs
04 Yorumla
Soran+1 yılKendini hatırlatinca nolacak ki
Cevap sahibi+1 yılYedekte tutacak senden sıkılınca en ufak bir şeyde diğerine gidip gönül eğlendirecek belkide
Cevap sahibi+1 yılBunu bilemeyiz kızı tanımıyorum ki
+1 yılbence kızı arayıp nısanlının onunla ne konustugunu ogren ama guzel bır dılle konus kızın bır sucu yok sonucta senın nısanlın yazmıs bence nısanlın eskı sevgılısını unutamadı
01 Yorumla
Soran+1 yılKız açmamış ama telefonu
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbla afedersin ama saf mısın ya aklını başına topla ve ayrıl uğraşmayın bu tiplerle
07 Yorumla
Soran+1 yılKötü bişey mi sence
Cevap sahibi+1 yılExi bırak aramayı lafı bile geçemez ama seni cepte görmüş belli ki kendinize bu muameleyi layık görmeyin ayrıl gitsin
Soran+1 yılHala onu mu seviyordur sence
Cevap sahibi+1 yılOndan bir adım gelse koşa koşa gidecek bence boş ver yani
Cevap sahibi+1 yılAbla valla geç değil bu işin akrabası yok şimdiden böyleyse onunla bir ömür geçiremezsin yılların heba olur ayrıl valla ben arkandayım ahshsjsnah
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇağımızda kızların helallik alması 10 sene sürer her bir kızın ortalama 50-60 sevgilisi oluyor. Çoğunu da aynı anda idare ediyorlar.
00 YorumlaYalan aklı onda büyük ihtimalle evlenecek kadar guvemedi ama seni kesin aldatır bak çok ciddiyim sakin evlenme veya evlilik sürecini uzat zaten birde Pp sini kaldirmis aptal olma
01 Yorumla
Soran+1 yılFotoğrafımizi kaldırmış olması tuhaf mı dersin
+1 yılKızın ahını almış senle mutlu olmak için de helallik istiyor beddua almış biliyor çünkü mutlu olamayacağını
16 Yorumla
Soran+1 yılKötü bişey mi sence
- +1 yıl
Senle ciddi bi yola girmiş sonuçta kötü değil ondan helallik istemesi ama erkekler işte önce üzerler şeylerinde olmaz başlarına bişeyler gelmeye başlayınca pişman olurlar
- +1 yıl
Fotoğraf meselesi de belki seninle görse profili kız hakkını helal etmeyebilir diye düşünmüştür
- +1 yıl
Ama güvenin sarsıldıysa bi daha düşün otur
+1 yılbenimki de böyleydi sonra ikimizi bir arada götürmeye kalktı ama ben öğrendim 7 yılımı gitti ama en azından enayi olmadım şu an daha mutluyum
13 Yorumla
Soran+1 yılNoldu sonra peki
- +1 yıl
ben psikoloğa gitmeye başladım o mutlu mesut hayatına devam etti
- +1 yıl
olan bana oldu üzüldüğümle verdiğim emeklerin sevginin boşa gitmesiyle kaldım kocaman 7 yılım çöp oldu
+1 yılÖlmeden önce herkes helallik ister bunu bilmiyormusun
014 Yorumla
Soran+1 yılNormal diyorsun yani
- +1 yıl
Normal demiyorum aslında anlayamadın sanirim
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Halini hatırını sormak için olmadığı kessin
Soran+1 yılUnutamamış mıdır sence onu
- +1 yıl
Öyle evet yani bir erkek bir kıza mesaj atıyorsa onda mutlaka aradigi ve ne yazık ki sende bulamadığı bir şey vardir
Soran+1 yılSeviyorsa unutamadiysa zamanla unutur mu sence
- +1 yıl
Hocam bir erkek kalbine dokunan kadını asla unutmaz. Zaten mesaj atması da bunu gostermez mi
- +1 yıl
Cok net cevap veriyorum evettt
Soran+1 yılO zaman başta neden benimle nişanlandı ki
- +1 yıl
Gerçekten bilmek istiyormusunuz
Soran+1 yılEvet
Aklı onda olabilir hala ama bilemeyiz belki iyi niyetlidir diye bilemiyorum ama yaptığı pek doğru değil
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte helallik için dedi
+1 yılYaw sktesn mk sen varken onu araması büyük saygısızlık olur mu yaaa sende
05 Yorumla
- +1 yıl
Aklıma geleni diyorum bak dinle
- +1 yıl
Arama sebebi hala o eskide kafası takıntılı ve ondan güya helallik isteme bahanesi de şu ben evleniyorum dönecekmisin bana yoksa ben yoluma bakayimmi eğer o kızda yalvarsa yakarsa mk çocuğu anında eteğini kaldırıp koşar
- +1 yıl
Vallaha hiç belli olmaz inan buna ama kuzenin seni seviyor demi insllh karaktersizlik yapmaz kimseye güvenme derim
+1 yıl🙂 neyin helalliği? Zorla bişey mi yapmış? Gasp mı etmiş 🤔
02 Yorumla
Soran+1 yıl4 senelik geçmişleri olduğunu biliyorum
- +1 yıl
Gereksiz
Öldürürüm onu ne alaka
23 Yorumla
Soran+1 yılNe düşünüyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılhani madem geçmişini silemiyo neden seninle beraber anlamadım onu. eğer o kızı silmemişse sen onu sil hayatından
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaşkım sen bununla beraber olmaya devam edersen sürekli kendini eski sevgilisiyle kıyaslayacaksın ve ya hala unutamamışsa gibi sorular aklında kalmaya devam edicek. tavsiyem biraz uzaklaş ondan önce bi analiz et unutmuş mu unutmamış mı. gizliden gizliye ağzını ara
Soran+1 yılKızla ortak arkadaşımız var. Benimki sürekli evlenelim demiş kıza ama kızın okulu olduğu için istememiş hemen. 4 yıllık geçmişleri varmış
+1 yılDirek ayrılırm böyle bir şey olmaaz
020 Yorumla
Soran+1 yılNeden olamaz ne düşünürsün
- +1 yıl
Mantığın kabul görüyor mu? Yani çok düşünülecek bir konu değil direk ayrılırım duyduğum gün nişanı da evliliği de atarım
Soran+1 yılDediğinin doğru olma ihtimali yok mu belki vicdanını rahatlatıp önüne bakmak istiyordur
- +1 yıl
Burada vicdan meselesi nedir? Yani böyle kendini kandırma bence
Soran+1 yılÜzmüştür belki onu zamanında
- +1 yıl
Hayla kendini kandırmaya devam ediyorsun
Soran+1 yılNe olabilir altında
- +1 yıl
Görmüyorsan bir şey diyemem
Soran+1 yılKızma ya vallahi bilmiyorum
- +1 yıl
Bilmiyorsan devam et
Soran+1 yılAklı onda mıdır
- +1 yıl
yaşlar kaç sizin
Soran+1 yıl22-24
- +1 yıl
Sen 22 yaşındasın o 24 yaşında mı?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bildin arkadaşının aklı hayla o kızda
- +1 yıl
Ben bir şey soracağım
Soran+1 yılBenimle niye nişanlandı ki o zaman niye böyle yaptı
- +1 yıl
Nedenleri çok sorgulamamak gerek yaşanılan olayı görüp nişanı atman gerekiyor
- +1 yıl
www.youtube.com/watch?v=mYCnSvYhZVo&t=2112s
Filmin 33:40 ncı sahnesinden başlayıp sahne bitene kadar izler misin ve sahneyi yorumlar mısın?
- Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat