Bir dönem Türkiye'nin Leonardo DiCaprio'su Arda Kural ile Yıldız Asyalı tam evlenmek üzereyken ayrıldılar. Başlarda her şey yolunda gidiyordu ama sonra Asyalı'dan ayrılıkla ilgili şöyle bir açıklama geldi: "Arda'nın ailesi beni istemeye gelmişti. Düğün tarihimiz belliydi. Evimiz hazırlanmış, eşyalarımız alınmıştı. Arda son bir kez eski sevgilisini görmek ve ona veda etmek istedi. Gitti, uzun süre gelmeyince şüphelendim. Beni aldattığını düşündüm ve bitti. Evi terk edip çıktım. Arda ise veda etmeye gittiği o kıza döndü''
Sevgiliniz evlenmeden önce son bir kez eski sevgilisini görmek istese tepkiniz ne olur?
Sevgiliniz evlenmeden önce son bir kez eski sevgilisini görmek istese tepkiniz ne olur?
lan itin oğlu ne yapcan lan o oyla ha. hayır efendim zamanımız yok bizim. şu kalan davetiyeleri tanıdık tanımadık herkese dağıt, git yarın bir gün yaşamaya başlayacağımız evin buzdolabını doldur, gel annemle damat olmadan otur bir iki çift lafla, yapacak iş çok paşam ne elalemin helaliyle buluşacak. bırak bunu koçum. der sinirden ısırırım yumruklarım onu. yazarken bile kötü olmasın öyle şeyler.
Evlenebileceğim kadar bana bağlandıysa zaten öyle birşey yapamaz. Velevki yaptı bana bunun konusunu açma girişiminde bulunduğu an veda edecek kadar değer veriyorsan nikahta onun ayağına basabilirsin derdim. Çünkü biz ağackakanların aldanma tahammülü yoktur. Hep yüksekten uçarız alçaklarla işimiz olmaz 😎
Yuhh artık bu ne yaa! Şaka gibi. Eski sevgilisini görmek isteyen adamın ne işi olur yeni manitayla bir de üzerine benimle evlenecek gitsin onunla evlensin bu kadar saçma bir şey ne duydum ne de gördüm.
Aslında cevabı basit çünkü eski sevgilisiyle görüşmek isteyen kişi bana aşık olmamıştır her türlü anlarım ve aşık olmadan yaşanan ilişki sahtedir ilerde illa bişey çıkar
Bende son defa eski sevgilimle seks yapayım desem o buna ne derdi mesala? Saçmalık ya biten bir ilişkinin ardından neden eski sevgiliye veda bırakmasaydın o zaman terk etmeseydin madem onu seviyordun neden gururu mu incitiyorsun bırakırım bende
Zaten o kizi hic sevmem. Soguk nevalenin tekidir, cocuk iyi yapmis. Hos o da bir ara tedavi gormustu sanirim. Ikisi de dengesiz bana gore. Asyali bir ara marjinal geciniyordu kapkara once cici kiz hallerinde... Deli deliden imam oludenmis...
Kadin kac kisiyle cikti sonradan, hatta anne bile oldu. Soruya gelince; eger eski sevgilisini goresi varsa izin veririm. Ancak, ben gormek istersem adam mahvolur kesin... :D
Yahu ardanin akil sagligi iyi degildi. ki boyle biseyi akil sagligi yerinde olan biride istemez zaten diye dusunuyorum. Hadi olduda eski sevgilisini gormek istedi. Ona Giderken iyi bak bana nasilsa bir daha goremeyeceksin derim 😄
Şuursuzca bir istek olduğunu göz önünde bulundurur sonra da Tabi hepsi ile Görüşmeden gelme ama derim o anlar bende önceden ne olduğunu yeni anlamış olurum ve ucuz atlattığıma sevinirim 😉
Hayırdır eski sevgilini hatırlatacak kadar ne yaptım şerefsiz şimdi o eski sevgilini görmeye git bidaha beni rahatsız etme hayatımdan sikt*r git zaten sana sikt*rip gitmeler yakışır kardeşim. derim ve giderim. 😂☺
bitiririm çünkü güven gider ve biz evlendiğimizde de sevdiğim adamin eski sevgilisini düşündüğünü düşünürüm ki bu sinir bozucu ve üzücü olur ondan by bebeğim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir güzel döverim herhalde. Ayrılırken veda etmiş olması gerekiyor tekrar veda etmekte nereden çıktı bahaneler bahanelere..
En İyi Cevaplar