Hiç bir şey olmamış gibi hayata devam insan üzülüyor ister istemez ama nasip değilmiş diyip çekip gidiyorsun sonra hatta ben düğününe gitmiştim başkasına kaçmıştı babasıyla en son düğün bitimi hadi eyvallah diyip ayrılmıştık ordan 1 sene evli kaldı boşandı hiç bir şey olmamış gibi evlenelim dedi 2.5 sene boyunca peşimde koşturdu kaderin cilvesi düğüne 1.5 ay kala iş bozuldu Bide diyordu düğünde kaçırsaydın ya beni o kadar çok seviyorsan Sen kafanda beni bitirmişsin o saatten sonra kaçırsam nolur seni dedim bende
Bir kere şu algı her zaman için yıkılmalıdır artık eski sevgili demek düşman demek değildir maalesef insanlar bunu çok fazla algılıyor yani eski sevgilinin düğününe gelmemesi için herhangi bir engel yok yani geldiği zaman ne olacak bir anda ona Gönlün tekrar kayacak ve evlenmek mi isteyeceksin artık Yani şöyle düşüncelerden gerçekten bizim kurtulmamız lazım Çünkü çok saçma yani Ben hatta Bununla ilgili çok Sözde söylüyorum eski sevgiliyle arkadaş kalmayı başaramazsanız bile en azından düşman olarak görmeyin Çünkü sonuçta O da bir insan Belki aranız Tamam kötü olarak bitmiş olabilir ama bu hiçbir zaman karşı tarafı düşman olarak görmek anlamına gelmez
Düğünüme gelse eski sevgilim, kendimi çok kötü hissederim ilkin. Çünkü aşk acısı ile çırpındığım zamanlar gelir aklıma. Sonra ferahlarım muhtemelen. Zira o günler geride kalmış ve olay kapanmıştır. Ne ki evlendiğim kişi, nasıl tepki verir, o da önemli.
O kişiden kişiye değişir bir arkadaş anlattı kızla yapnadığı kalmamış kız bide o sevgilisini düğune davet etmiş buyur burdsn yak Eski sevgili davet edilmişte olabilir
Eski sevgilim bana utanmadan davetiye verdi, düğününe gitmedim, ama annesinin hatrına hediyemi arkadaş aracılığı ile yine de gönderdim Arada mesaj bile atıyır hal hatır soruyor garip bir insan 😊
Benim arabama eski sevgilimin geliin olmuş arabası vurmuştu inenin o oldunu görünce oda bende şaşırdım ve o kızardı tabi her yerini damattan cok tanıyınca gelinligin altındaki yabancı kalmıyor
Allah inancı korkusu aşkı olsun , fakir de olsa engelli de olsa önemi yok Allah için birbirimizi sevelim İki katlı evim arabam belediye kadrosunda işim var..
Eskide kalmış ondan vazgeçip evlenecek kadar ilerlediysem tepkim boş boş bakıp geçmek olurdu canımı yakacak bir durum yoksa ortada isteğimle ayrıldıysam tepki vermem saçma olurdu
Bir insanı geride bırakmışsam, geleceğimde olması için herşeyi yapmışımdır ve yetinmemiştir. Böyle bir durumda karşımda ki insanın hak ettiğini vermekle ilgilenirim. Bana yakışıp yakışmamasını önemsemem. Var sen yakıştır. Bıçak kemiğe dayanfığında dahi vazgeçen biri değilim. Bıçak kemiği de kesmiştir de vazgeçmişimdir. Bü yüzden kopanı atmaktan asla çekinmem. Netimdir bu konuda. Yalansız dolansız
Ne alâka ya lafların asortisine bak. Seninle ilişki yürütemedi diye alıp çöp konteynerine mi attırman gerekiyor? Bayılıyorsunuz hem içinizde mağara adamı besleyip hem de biri saldırınca hemen büyük süslü laflar kurmaya.
Kimseyi eskitmedim bugune kadar. Ancak hayatımdan çıkardıklarım oldu. Hiç birisiyle aylaşamıyorum diye de hayatımdan çıkarmafım çünkü anlaşamafığım kişiyi zaten hayatıma almam. Bir ilişkiyi bitiren şey her zaman anlaşamamak olmuyor. İhanetler, enayi yerine konulmalar, şiddet vs vs çeşitli sebepler olabilir. Sadece merakımdan soruyorum ihanetine uğradığın bir insana nasıl yaklaşırsın? Sevgili olmasına gerek yok. Herhangi bir arkadaşının ihanetine.
Çok kez arkadaş kazığı yedim bir tekine dahi “neden yaptın?” diye sormadım bile. Muhatap olmam, benim bir saniyeme daha layık değildir o insan artık. Efendi gibi önüme bakarım çizgimden şaşmam. Tutup ona buna dövdürmem, alıp çöpe attırmam yani. Afili laf okumaktan ikrah geldi kusura bakma.
O kişinin senin düğününe geldiğini düşün. Bu arada dövdürürüm vs demedim. Kesinlikle dışarı attırırım ama. En mutlu oldugum gunu, hiç bir anlam ifade etmeyen birinin berbat etmesine izin veremem. Afilli laflardan sıkılmış olabilirsin buna birşey diyemem ancak ben kendi düşüncelerimi yazıyorum. Başka türlü nasıl ifade edilir bilmiyorum 😊
Yoo öyle değil. 2 yanım var aslında. Çocuklaşmaktan, ergenleşmekten asla çekinmem. Bazı görüşlerde yaşına başına bakmadan yazdığı görüşe, ettiği söze bak diyebilirsin. Ama bir görüşü ciddi yazdığımda da tavrım budur genelde. Birşeyler sattığım hiç olmadı. Uzun süredir tanıyan herkes bilir bunu
Çok önyargılısın. Sitede adımı bilen kişi sayısı 3-4 kişiyi dahi geçmez. Keza aynı şekilde konuştuğum kişi sayısı da öyle ( : Görüşlerde herkese salça oluşuma bakma yani. Herşey görüşte benim için :F