Evlenecek olan eski sevgili helallik isterse ne yaparsın?
Evlenicek olan eski sevgilinin helallik istemesibu durumda cevabınız ne olurdu arkadaşlar?
Evlenicek olan eski sevgilinin helallik istemesibu durumda cevabınız ne olurdu arkadaşlar?
Çok mutlu olduğum bir sevgilim v?rdı.
Onu çok seviyordum bu yüzden üstüne düşüyordum.
K?prisli olduğum için ?yrıldı benden.
Gururumu ?y?kl?r ?ltın? ?lıp köpekler gibi y?lv?rdım..
?m? son sözü " Seni seviyorum ?m? ?rtık olm?z ,
B?şk?sıyl?d? olm?z " demişti, yıkılmıştım.
?m? b?şk?sıyl? olmic?ğı beni r?h?tl?tmıştı bir?zd? ols?..
Mes?j ?tm?sını bekledim bir gün,
bir h?ft?, sonr? ?yl?r , yıll?rc? ?tm?dı..
Bir gece y?rısı gururumu ?y?kl?r ?ltın? ?lıp bir mesaj ?ttım.
" Geri dön olmuyor sensiz " diye ..
S?niyeler sonra cev?p geldi çok heyec?nlıydım ?m? o mesajı görünce yıkıldım..
" Sen h?ngi h?kl? eşime bu mesajı ?t?rsın " diye bir mes?j..
O ?n düny? durmuştu benim için .
B?n? senden b?şk?sı olmıc?k diye yeminler eden evlenmişti.
O beni hiç sevmemiş miydi ?
Gerçekten bu k?d?r d? ol?bilirmiydi bir ins?n ?
Çok zordu cevap ?tm?dım k?p?dım telefonu..
O b?şk?sınındı artık ben ond?n b?şk?sının olm?dım..
haram ettikleri hayattan birde helallik istemeleri yokmu...
tesekkur ederim :)
Adam yuva kuruyo.kin tutmam olan olmuş biten bitmiş derim helal ederim ve bir daha asla görüşmem.namusuma göz dikmemişse ama bana oyun oynamışsa yine helal ederim.cezasını öbür dünyada çeker zaten,bende yükü kalmasın.
haram ederim ! beni hep mutsuz edip ağlatıp acılar çektirip yarı yolda bırakıp sonra gidip başkasını mutlu edicekse haram olsun zehir zıkkım olsun okadar hakkım geçtiki bu dünyada çekmesede öteki dünyada çeksin.
Cevap
54Cevap
ayrıldıgım kız arkadasım daha sonra defalarca cıktı karsıma tekrar denemek ıcın olumsuz cevap verdım yanı sevgılım ıle ortak kullandıgımız hesaptan bana ulastı helallşk istedi yine etmedim. yenı sevgılım helal et de bır daha rahatsız etmesın dedı bende sırf sevgılım ıstıo dıye helal edıyorum karsıma cıkma bır daha dedım gitti ama içimde hala helallik vermedım
Helal olsun... kocasına söyleyin biraz hor kullandım, o da helal etsin :/ asdfgh yoksa bir sorun yok. Allah mesut etsin asdfg
Tüm kalbimle mutlu olmasını diler varsa hakkımın tamamını helal ederim.
Hayatımda yer alan her insanı gidişleri ile değil güzellikleri ile hatırlarım ve hayatımda bir şekilde yer alan insanların kamburu olmam.
Helali hoş olsun.
geçmişle hesaplaşamamak insanı ileriye taşımaz.helal olsun derim,biter gider.
herkes hak ettiğini çekecek.Allah a havale etmişimdir zaten.O benden daha güzelini layıkıyla yapacaktır.İşimiz Allah a kaldıysa oldu demektir nasılsa.
nerden biliyorsun? insan kendi yaptıklarını bilir.
he ya bunu erkekler askerde yaşarlar genelde komutan 12 ay eziyet eder haram eder günleri giderken hakkını helal et der.
Seninkiside öyle olmuş etme helal falan o günlünü rahatlatacak diye senin sıkılmana gerek yok.
gelecegini düşünmeyeceğin kızın geleceğiyle oynamıyacan oh ne güzel ben seni buraktım baskasıyla evleniyorum hakkını helal et bence sen onu nuri alçoya havale et :):)
Helal ederim tabiki
Bazıları helal etmez beddua bile eder
bende her zaman derim
KÖPEĞİN DUASI KABUL OLSA GÖKTEN KEMİK YAĞAR
ben söyle düşünürüm. Şimdi etmez isem Din'i inancının nasıl oldugunu bılmem ama, Hesap günü geldiğinde birde onunla uğraşmamış olursun :)
ciddiyim döverim ama kendimi tutar unutmuş havası vermek için tabiki der içimdende beddua etmeye başlardım
helal ederim haram edip bide seni ahirette mi görcem amaaan hiç uğraşamam al hadi helal sana helal derim :D
sevgi bitse bile saygısını yitirmemiş olması geri getirmez tabiki aşkımızı ama bır anı olarak yaşatırdım kalbimin bir köşesinde.
düşündüm de şimdi hepsinden helallik istemeye kalksam :D müge anlı bile bulamaz onları :D
gözüne dizine dursun.. zehir zıkkım olsun.. ağzından burnundan gelsin...:)))
çok canımı yakmışsa haram ederim ama istemeyerek ayrılmışsa yani zorla evlendiriyosalar başkasıyla helal ederim...
haklısın evet kesinlikle
aynen.
sağoL.
helal et sen boş ver Allah'ından bulsun vicdansız senin gibi kızı bırakıp gitmiş
sen gerikafalı dengesizlerden olma zamanında aşkınken iyiydi şimdi mi kötü oldu helal et.. o seni hep iyi hatırlasın
Ne helalliği ya.Ben inanmıyorum öyle şeylere.Olum bak git derim :D
bu saatten sonra sana geri dönme ihtimali olmadığından ver çoşkuyu helal et gitsin sen iyilik yap o sana kötülük yapmışsa bile sen karlı çıkarsın.
la bas git derim zehir zıkkım ettiğin hayatımı içine ettiğin hayatımı bir de helal edecem güldürme oluumm yaa ..
bakınız kısaca "ben evleniyorum, yoksa sen hala birini bulamadın mı" havasını atmaya çalışması
hakkım helal olsun de ve o defteri kapat gitsin. sen de kendini daha iyi hissedeceksin, emin ol.
helallik istenecek bir durum varsa olablir ama durup dururken neden helallik isteyeceksin ! şaşırır ve yanlış anlaya bilir
ağzına yüzüne küfrederim panpa lanetler okurum ben evde kaldım onun yüzünden :(
evlencek olan eski sevgilim istesede isteyemez :D benimle kesinlikle irtibata geçemez. çoktan bütün yollarımız ayrılmış demektir. ayrıcada umarım evlendiğinde mutsuzluktan ölür !
Helal Olsun derdim tabi..
Mükemmel bir insandı çünkü.. : /
Helal olsun derdim. Birde öbür dünyada onunlamı uğraşıcam..
son derece lüzumsuz ve saçma bir aktivite denilebilr.
Hakkımı helal etmemem onu hala umursadığımı gösterir zaten.Umrumda olmadığı için helal ederim.
helalliğin eski sevgilisi yeni sevgilisimi olur hemen helali hoş olsun diyeceksin öbür tarafa borçlu gitmesini istemiyorsan.
Bana sorun yaşatmamışsa helal olsun. Ama ben ayrıldığım nişanlıma helal etmedim etmeyeceğim de. Kimse kusura bakmasın artık.
cesareti varsa istesn helallik bak nasıl bin pişman ediyorum :D
HELAL olsun derdim derdim de evlenecek olması bilmiyorum
saçma tamamen ne kadaar aptalca resmen aldatma girişimi siddetle kınamaktayım
bana acı çektirmiş ise allahından bul benden beter ol yüzün gülmesin hiç bir zaman
Böyle demesi bir hata olurdu ama hatasını yüzüne vurmazdım helal olsun der kapatırdım konuyu
sevgili ayağından gelen kişilere hoş bakmadığım için yorum yok.
Ben helal etmedim asik oldugum kiza hakkimi.Oteki dunyada karsilasmak icin bunuda soyledim kendisine.Bu dunyalik sevmedim dedim seni.
bence helal et gitsin. çünkü vebalini çekebilr senin yüzünden.
sacmalamıs o senı unutamamıs oyuzden olebı sacmalamıs salak :)
adam fazla mı duyarlıydı ne ? hassas bir konu aslında kararını kendin vermelisin yaşadıklarınızı ön planda tutarak
helal ederdım ahırette bırdaha onunla ugraşmak istemem :)
ne saçma o helallik isteme mevzusu yaa gelse ettim hadi git derim ne diyecem
''Allaha havale ediyorum. o da affetmez herhalde.'' derim.
Sen mi ayrildin o mu ayrıldı ona göre yorum değişir.
Seni üzerek, kalbini kırarak ayrilmissa hakkımı helal etmem Allah'ından bul derim.
adama kendimi veremedim madem bende helalliğimi veririm :D
Ağzımla etsem bile kalben etmezdim
Bi de helallik mi istiyor yüzsüz. O kadar üzsün seni boşver söz değil hepsi hava gazı
Allaha havale ediyorum seni derdim
ne için helallik istediğini sorardım.
ne için ayrılmış olmamıza bağlı
Helal hoş olsun... Mutluluklar...
Yakmadıysa canımı, helal olsun...
çok takmazdım. Saçma olurdu zaten...
Helal et ve daha fazla konuşmasına izin verme.
adı üstünde eskide kalmış helal eder yollardım
patlattıysa vicdan yapmıştır
senin cevabın ne olurdu?
senin bir yerde kalbini kırmış.. kalbini kırmamış olsa yine aynı cevabımı verirdin
ya bit yaaa
şahidin olmassam vermem derim :D
Ona hersey helali hos olsun...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar