• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Evlilik sizi korkutuyor mu korkutuyorsa neden?

muku01
muku01 Takip Et
Xper 5 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
214
Yapay Zekaya Sor
Ben şahsen korkuyorum aldatılmaktan ya da değer görmemekten
Evlilik sizi korkutuyor mu korkutuyorsa neden?
Aldatma Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
17 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bu devirde korkutuyor yalan yok. Erkeklerin cok daha doyumsuz olmasi. Teknoloji ve sosyal medya yuzunden aldatmalarin fazla olmasi ama bircogu bir kizi takip etmeyi dahi normal görmesi ama kiz yapinca cildirmalari.

Sorumluluk alan erkeklerin azligi. Eskiden tasi sikar suyunu çıkarırlardi. Simdi ekmek elden su golden yasayayim, kadin bana sadece hizmet olarak degil maddi olarakta baksin, ben kosemde tahtimda oturayım mantigi.

Turk erkeklerinin kadina bakis açısı, kadini ikinci sinif vatandas gormeleri. Bir kadin yemek temizlik yapmayacaksa baska ne ise yarar zihniyeti ve cogu erkegin evlenme sebebinin yemek, temizlik, duzen, arkami toplasin istegi gibi gibi. Bu acilardan korkutuyor. Aslinda evlilige karsi degilim gunumuzdeki erkekler korkutuyor biraz

Bir yandan da dini olarak baktigimda imanin yarısının tamamlanmasi, sunnet olmasi var. Sosyal varliklariz, tek geldik tek gidecegiz ama insanin insana ihtiyaci var belli yerde. Esim olsa konussah, sohbet etsek, gunun yorgunlugunu birbirimizle atsak, birbirimize huzur olsak, birbirimize her açıdan saygili olsak, gidip omzuna yatsam, biraz simartsa beni tatli sozler soylese, eve gelirken beni dusunerek sevdigim meyveyi, tatlıyı alsa, arada ufak sürprizler yapsa bu aksam disarda yemege gidelim gibi. Ya da bir yerde begendigim ayakkabi vs vardir bunu farkinda olup bana surpriz yapip bu gibi jestler yapsa. Bana arada romantik sofralar hazirlasa. O sofrada maharetine gore degisir ama menemen de olur, makarna da yetenekliyse baska guzel yemeklerde.

Bende ona ayni sekilde. Işe gitmeden operek ugurlasam. Geldiginde kapida karsilayip yorgun olsada sıkıca sarilsam, o da itiraz etmeden alsa beni koynuna bir sure oyle kalsak, bende calisiyorsam o da beni operek gönderse geldigimde kapida karsilasa, evde pesimizde kucuk bizler dolassa. Isten gelince baba baba diye onlarda heyecanlansa...

hayaller iste. Belki bunlari kac kisi hayal etti ama evlenince hüsran oluyor. Bu hayalle evlenenler buyuk hayal kirikligi yasiyor zaten. Bugun ki evlilillerin cogu erkek isten eve geliyor. Yoruldum diyerek geciyor kenara. Bir elinde telefon diger elinde kumanda. Sohbet muhabbet yok. Cocuklarla ilgilenmek yok. Bir sey desen yoruldum ben. Kadin hic yorulmamis gibi davranılıyor. ustune bir de erkek tarafindan sen ne yapiyorsun ki diye kadinin yaptiklarini kucumseme olayi cok var.

Kadin da zaten yükünün altinda eziliyor. Ev isleri, yemek, cocuklar bir de calisiyorsa onun yorgunlugu. Kadin da erkekte evde iki yabanci, ilisi de kendi aleminde ve kosesinde. Kadin cogunlukla mutfakta, erkekte oda da elinde telefon. Keske boyle olmasa ama bu işin gercek ic yuzu ne yazik ki.

Allah bizlere sohbeti muhabbeti tatli, sosyal medyayla işi olmayan, saygili, zamanin degerini bilen, birbirimizi hosnut edebildigimiz esler nasip etsin. Diyecek baska bir sey yok. Diyecek bir seyim elbet olmaz uzun oldu zaten😅 neyse hayirli ramazanlar bu cumleye kadar okuyan herkese😊

1
    3 Yorumla
    • Aşkın_Sonu
      Aşkın_Sonu
      +1 yıl

Evliliğinde yorumun gibi uzun olur inşallah. Bu ne gızzz🤣

Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Allah bizlere sohbeti muhabbeti tatli, sosyal medyayla işi olmayan, saygili, zamanin degerini bilen, birbirimizi hosnut edebildigimiz esler nasip etsin. Amiiin diyeceğim ama senin burada sosyal alemde ne işin var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@AlparslanKuytulkara sosyal medya dedim. Instagram, tiktok gibi yerlerdeki video, karsi cins olayinin ucu bucagi yok.

Nefsine yenik dusup birilerine, acik saciklara bakilabiliyor. O uygulamalar goruntu agirlikli uygulamalar ve cogu kisinin birbirine yurudugu yerler.

Bu sitede o kadar goruntu yogunlugu yok. Mesajlasma olabilir o da tercihe bagli. Bu siteyi kafa dagitmak icin kullanan, birilerine yorumlariyla yardim edenler de var. Ben bu siteye sordugum sorularla bircok konuda yardim almisligim var. Gerek kadinsal durumlar, gerek gunluk durumlardan.

Bende burada gerek yardim amacli yorumlar gerek bu tarz yorumlar yapmayi seviyorum. Bu siteyi kullanma amacina bagli yani. Baskasi da ona buna yürür, mesajlasir. Ben mesajlasmiyorum yardim almak, kafa dagitmak amacli kullaniyorum.

Sosyal medya hesabim yok. Ama sosyal medya dedigimiz yerler daha acik ag. Kim kime olta atarsa. Kim kime like, dm, alev atarsa. Profilde evli yazmasi, esiyle foto koymasi bile durdurmuyor insanlari.

Ya da mesaj atmasa bile, kimseyle mesajlasmasa bile cogu erkek acik saçık kadin profillerine cok bakiyor. Otobuslerde de bakan erkeklere cok denk geliyorum. Bu sitede bu cok yok ozelden bu konularda konusmuyorsan.

Ama oralarda acik bu durum. Millet bana baksin diye atiyorlar, erkekte bir gireyim de bakayim ne olacak diye bir sakinca görmüyor.

Ha sevgilim, esim olacak kisi bu siteye de bakma derse itiraz etmem. Nasil sosyal medyam yoksa burayi da kapatir giderim. Ders, iş yogunlugundan sonra kafa dagitmaya iyi oluyor. Komik yorumlar, troll sorular da okuyorum.

Toplumun bazen ne kadar cahil oldugunu da goruyorum. Yardim, fikir isteyen de oluyor burada

Ama siz erkekler bu tarz siteleri ve uygulamalari %90 bel alti olarak kullandiginiz icin kisi kendinden bilir işi misali baskalari icinde boyle dusunmeniz normal...

Yorumla

En İyi Cevaplar

• külmasalı
    külmasalı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Değer yatırım yapmadan alacağın bi şey değil kişi senin taktığını konuşmamı kişilik bi huyunu suyunu sever korktuğu şey iyi de olabilir kötüde önemli olan kişiliği oturmuş olgunlaşmış bi insanla yuva kurabilmek hiç birimiz mükemmel değiliz ama insanız oyuzden korkmam gereken evlilik değil evlendiğini kişiyle konuşup bireyleri halledebilirmiyiz aşabilirmiyiz o kişi bana nasıl olur ben ona alabilirmiyim anlayışlı birini bulduktan sonra korkmana gerek yok

0
    0 Yorumla
  • Aşkın_Sonu
    Aşkın_Sonu Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 63%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 924 cevap paylaştı.

Eveeeeet. Bu yaşta halen bekar biri olarak bu soru benim sorum galiba.

Evet bazı korku ve endişelerim var. Ama çevreme bakıp ya bu çiftler bile yapıyorsa bu işi bende yaparım diyip kendimi motive ediyorum.

Evlenmeyi ve bir yuva kurmayı istiyorum. Gerekliliklerini yapabilir miyim onu yaşayarak göreceğim. Bence ben gibi sakin, akıllı, uslu adamla herkes anlaşır. (Reklam işide tamam🤣)

0
    0 Yorumla
  • ft06yl
    ft06yl Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Hayır korkutmuyor tam aksine meraklandırıyor. O keyifli ortam nasıl oluyor acaba aynı evde sevdiğin kişiyle yaşamak çocuk sahibi olmak. Elbette zor olan kısımları var ancak bunlar hayatın genelinde var olan şeyler o yüzden korkutmayı gerektiricek pek bir sebep kalmıyor.

0
    1 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Güzel bir bakış açısı

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
+1 yıl
  • Hey, ben buradayım, hayatın tatlı kaosu ve aşkın eğlenceli yol arkadaşı! 🌈✨ Evlilik konusu gelince hepimizin içinde bir miktar "Hadi ya, bu iş nasıl olacak?" endişesi var, normal bu. Ama bence, evlilik bir şekerleme kutusu gibi, içinden ne çıkacağını tam olarak bilemezsin. Korkuların olması gayet doğal, aldatılmak ya da değer gör (e) meme hissi bizi biz yapan duygulardan. Anahtar, güven ve iletişim. Seçtiğin kişiyle bunları sağlam bir zemine oturtabilirsen, eminim tatlı mı tatlı bir yolculuk sizi bekliyor. 🚀💞 Ve hey, unutma! Korkularınla yüzleşmek, üzerlerine gitmek, bazen bir ateş topu gibi hayatı yakalamak demektir. İlişkide mutluluğu yakalamak da böyle, biraz cesaret, biraz sevgi ve çokça güven. 🌟👫

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

39

Cevap

70

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.

Hayır beni korkutmuyor.. sadece uygun koşullar da değilim şu an

0
    0 Yorumla
  • çiftkanat
    çiftkanat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

benım dılım yandı bı kez saolsun hayatımı kötü etkiledi. korkum su ya deger gormezsem severım deger verırım romantık akılı calıskan sabırlık komık yemek yapan temızlık utu bılen bırıym. ama korkuyorum ama cok ıstıyorum. korkumda su ya gıderse ya gercekten tanıdıgım ınsan o degılse yanı hep bısy. zaten ınsan bellı yasa gelınce cok secıcı davranıyor. ama ınsan ıstedıgı bır sıcak evde kanapede sımskı sarılıp mısır patlatıp flm ızlemekk operek uyanmak uyandırılmak gezmek bırlıkte yemek yapmak hayallerı bırlestırıp gerceklesmesını saglamak yenı yerler kesfetmek. ınsanın esı dostu aılesı o olsun ıstıyor bı ev var ıcınde dunya gızlı dıyecegınız cınsten. gercekten öyle bırıym ama gel gorkı korkudan baslayamıyrm

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.

Evlilik evlilik her şey onunla bitiyor dimi.
    Çok doluyum aslında ve bir çok defa da doğru bilinen yanlışları yazmaya çalıştım dilimin döndüğü kadar fakat bu sefer bir istisna yapıcam.
    O da susmak.
    Bunun adına ister tepki ya da istersenizde isyan.

1
    2 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Her ne sıkıntın varsa Allah yol gösterir kardeşim merak etme

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      +1 yıl

Gösteriyor ona söyleyecek bir şeyim yok.
      Doğru olanı hep gösterdi zaten.
      Oyuzden bazı şeyleri yapamıyorum bana yanlış geldiği için.
      O konu da şüphem yok.

Yorumla
  • ayazbirkalem
    ayazbirkalem Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Korkmana gerek yok bence. Bir ilişki başlar birbirini yormadan özenle sever insanlar kırdığını tamir eder önemser. Kendini huzurlu hissedersin ve aile akraba dost bu ilişkiye şahitlik etsin istersin evlenirsin. Korkmana gerek yok aşkın anlamını ve insanın değerini biliyorsan.

0
    0 Yorumla
  • lllleyla
    lllleyla Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    +1 yıl

Cocuk meselesi bana hep ayak bağı gibi geliyor evlendikten sonra da ne kadar ertelenirse ertelensin o cocuk yapiliyor ve gecen surede ask iliski biterse bir tek cocuk icin katlanmak istemiyorum kolayca ayrilabilirim de belki ama ayrilinca da hic evlemmemis gibi sifir yıkım sifir zarar sifir sorumluluk ile bekar hayatima donmek isterim ama cocuk varsa bende kalirsa bi dert adam da kalirsa aklim onda kalir gorusmesi gitmesi gelmesi ayri dert ustelik ben cidden sevgimi de nefretimi de cok doruklarda yasiyorum cocugum olursa tamamen hayatimi ona adapte edip kendimi unutabilirim ve kendimi dahi unutturacak yeni bebegi de Şu an samimiyim hazir degilim kabul etmeye henuz bekarim ve iliskim yok 23 yasimdayim belki zamanla degisir birde ailelerin isin icine giriyor olmasi beni asiri strese sokuyor umarim zamanla bu kaygilarim gecer cunku bu hayat tek basina cekilecek bir yer de degil

0
    0 Yorumla
  • BayG1996
    BayG1996 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl

Evlilik değil de ayrılma ihtimali beni korkutuyor.

1
    5 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Kesinikle

Yorumla
    • BayG1996
      BayG1996
      +1 yıl

Yasalar da tamamen kadınları koruyor

Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Tam tersi yasalar kadınları korumuyor? Sadece koruyormuş gibi gözüküyor? Akılsız aptal kadınlarda yasalara güvendiği için hep ölüyorlar. Eğer yasalar gerçekten kadınları korumuş olsaydı? Kadınlar ölmezdi yaşıyor olurdu? Zaten yıkılan evliliklerin çoğu kanunlar vs yasalar yüzünden çünkü bu yasalar vs kanunlar aşka sevgiye asla ama asla önem vs değer vermiyor.

Yorumla
    • BayG1996
      BayG1996
      +1 yıl

Hayır kanunlar kadınları koruyor. Kadınlar mahkemeye ölüm kararı verdiği için değil, sorunlu birine denk geldikleri için ölüyorlar. Bahsettiğiniz şey konudan bağımsız. Benim bahsettiğim bir boşanma davasında nafaka kadına bağlanır, boşanmak isteyen erkekse mahkeme uzar fakat kadın istiyorsa boşanma gerçekleşir, kadın gidip şikayette bulunursa kadının beyanı esastır gibi şeyler. Yasalar kadınları koruyor

Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Eğer gerçekten korusaydı? Koruyor olsaydı? Sorunlu insanlar olmazdı? Bu çok derin bir konu bir şeyde anlatılmaz. Ama adalet vs eşitlik yok işte bu yüzden karı koca arasında geçimsizlikler çıkıyor vs oluyor?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Valla arkadaşlar.. korkun da.. hele şu zamanda gerçekten korkun.. evlilik öyle tek taşa evet demek hahaha mutluluktan uctugun bişey değil. anlik değil iki kişilik değil.. maddi manevi çok zor bişey.. hele idare etmek. surekli fedakarlık yapmak çok zor..

0
    0 Yorumla
  • pehlivaan
    pehlivaan Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı.

İnsanların bitmeyen beklentileri, aile nedir sorusuna verdikleri cevapların uyuşmaması, sorumluluklarını bilmeyen insanlar, evliliği bi kaçış gibi veya bir başarı gibi görenler falan

1
    7 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Evlilik Allahın emri , zor değil bizim insanlarımız bunu zorlaştırıyor batırıyor çok kötü bir şeymiş gibi gösteriyor neden boşanma oluyor ne sadakat var ve saygı nede tahammül herkes kafasının dikine giderse olacağı bu , evlilik başarı değil belki ama günahtan kaçınmak gerçi şu an bütün bekarlar evli gbi yaşıyor maşallah

Yorumla
    • pehlivaan
      pehlivaan
      +1 yıl

evlilik emredilirken ev kurma maliyetinden, kadınların evcilik oyunu gibi gördükleri evlilik beklentilerinden, kız ailelerinin bi kendi çocukları insan evladıymış gibi davranmalarından kimsenin haberi yokmuş sanırım

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Abi maliyet neye gidiyor kadınlar düğün nişan vs bunu istiyor bunu isteyemen ben dahil birçok kişi vardır eminim işi zorlaştıran abartı yaşam isteme 1 değil 10 isteme

Yorumla
    • pehlivaan
      pehlivaan
      +1 yıl

ben ve çevremde bi sürü insan "ya hiç öyle şeylerde gözü yok" falan diyen kadınlar aldı hayatına, kadın istemese de ailesi istiyo bilmem ne. Param da var yaparım da bunun isteniyo olması çok itici ve bunu kimse anlamıyo sanırım. Evlenecem diye neden durduk yere milyon harcyıorum ben

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Şahsen benim ailem kararıma saygı duyuyor, onu aç gözlüler düşünsün ve maalesef ki oylelerinin şansı var öyle kadınların biz istemiyoruz diyince bi sorgulanıyoruz

Yorumla
    • pehlivaan
      pehlivaan
      +1 yıl

Valla bilemicem, bi süredir konulara fazlaca doluyum. patladım pardon :D

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Yo estağfurullah abi herkesin içinde vardır bisiler herkes bi yerden dert yakınıyor işte

Yorumla
  • eleocharis
    eleocharis Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Korkutuyo. Ailemde kötü evlilik örnekleri çok fazla. Düzgünü de var ama inanılmaz az. Şansa kaldığına inanmaya başladım ve bu kadar büyük bi adımı şansa bırakmak benim için korkutucu.

1
    0 Yorumla
  • Bischocolata
    Bischocolata Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Korkuyorum evet ;mesela özgürlüğün kısıtlanıyor ömrünün kalanını bir kadına ve çocuklara bakmakla geçecek.

0
    3 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Vah vah sen mümkünse evlenme reis ya

Yorumla
    • Bischocolata
      Bischocolata
      +1 yıl

İnanırmısınız bende öyle düşünüyorum

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Bunun farkında olmak pek hoş

Yorumla
  • Makınelıtufek
    Makınelıtufek Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı.

Ben evlnmekten soğudum calışanlarımzdan evlılerin yaptıklarını görunce ıkı tarafında yaptıkları rezlılık

0
    1 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Az çok tahmin edebiliyorum

Yorumla
  • Celebrindir
    Celebrindir Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Evlilik hazırlıkları korkutucu. Ailelerle tanışma, kız isteme, ev dizme, düğünde oynama, düğün salonu ve müzik ayarlama...

0
    3 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Düğün nişan olaylarını geçin artık ya çok gereksiz bir durum boşa masraf ve zaman kaybı direk gidin imzayı atın bitsin

Yorumla
    • Celebrindir
      Celebrindir
      +1 yıl

Bence harika olur da karşı taraf kabul eder mi bilemem. Ayrıca bizimkiler de kabul etmez biz altın taktık millete onlar da sana takar cart curt

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Saçma altin takmak isteyen eve gelsin ya da nikah dairesine taksın gitsin illa çalgıli bisi mi olması gerekiyor bn evleneceğim erkegede ailesinde belirtirm istemiyorum diye o nedir

Yorumla
  • Aesir
    Aesir Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı.

Biraz korkutuyor... Keşke evlenmeseydim demekten çekiniyorum. Daha sonra karşıma çıkacak başka bir kadınla karşılıklı bir şeyler hissetmekten vs. endişeleniyorum.

0
    0 Yorumla
  • AlparslanKuytulkara
    AlparslanKuytulkara Takip Et
    Xper 3 Yaş: 60
    +1 yıl

Kısasa kısas yani adalet olmadığı için evlenmeyi düşünmüyorum. Örneğin ben kimsenin karısına kızına zarar vermem ama herkes benim gibi değil ve benim gibi düşünmüyor? Bu yüzden bende evlilik düşünmüyorum ama sevmediğim biri ile sırf evlilik olsun diye evlene bilirim aslında ama ne bileyim onuda yapmak istemiyorum böyle iyi gibi

0
    0 Yorumla
  • Zz___eeyuyy
    Zz___eeyuyy Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 95%
    +1 yıl

Biraz korkutuyor aslında ilk olarak iyi bir aile olabilirmiyiz eşimle ve eşimle çocuğuma iyi ebeveynler olabilir miyiz biraz endişe ediyorum o konuda

0
    3 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Of demi askm

Yorumla
    • Zz___eeyuyy
      Zz___eeyuyy
      +1 yıl

Evet canım belki de kendimizi hazır hissetmedigimizden dolayıdır

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Aslında hazırız ama insanlar korkutuyor nasıl biri hayatımızda olur diye ailesi vs

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kadınlar yüzünden evlilikten çekiniyorum. Çünkü kadınların çoğu evlilik ne demek bilmiyor. Kız anneleri evlenilecek kadın yetiştiremiyor. Boşanmaların çoğu ise kadınların geçimsiz tavırları yüzünden oluyor.

1
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kadınların dili çok uzun oluyor. Bu yüzden evlenirken çok düşünmek lazım. O kız anası denilen kadınlara da ayrıca dikkat. Boşanmaların en önemli sebeplerinden birisi kız anası denilen adı anne ama aslında annelik namına hiçbir şey bilmeyen dişi kişileri...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu yüzden evlenmemek daha iyi.

Yorumla
    • Alissssaaaaa
      Alissssaaaaa
      +1 yıl

Yo oğullarını yetiştirmeye kendine bağımlı erkek anaları yapıyor hepsini. Çoğusu oğlunu bosatmaya çalışıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Alissssaaaaa Onlar da var ama emin ol azınlıkta. Kadınlar, özellikle gelinler çok nankör

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bizzat yaşayarak gördüm.

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Bazı kadınlar bilmiyor sadece süslenip tırnak yapana ağzını büküp ağ asko diyene yapışırsaniz kalırsınız öyle, evliliğe, ev hanımligina yatkın bir çok kişi var siz beğenmiyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen beni tanıyor musun da ahkam kesiyorsun?

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Sakin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Pürüzlerin çoğu kadın kaynaklı

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Neee

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Boşanmaların en az yüzde 70i kadınlardan kaynaklı olduğunu avukatlar bile söylüyor. Çünkü çoğu kadın geçimsiz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

3'te 1i de erkek kaynaklı sorunlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Erkek annesi, kız annesi, gelin, bunların hepsi kadın. Sorunların çoğu bu üçlüden çıkıyor. Erkekler sadece birer meze.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu yüzden bir erkeğin yapacağı en iyi şey susmak ve bildiğini sessizce okumak.

Yorumla
    • Alissssaaaaa
      Alissssaaaaa
      +1 yıl

Yo azınlıkta değil programlarda görüyoruz çoğu kişi adamın annesi yüzünden boşanıyor. Oğlumu paylaşamadım bilmem ne. Bu sitede bile var yeni evli çift oğlanın anası gidiyor oğlumla uyumak istiyorum diyor. Türk erkekleriyle evlendikleri zaman kadınlar 3 kişi evli oluyor kadın erkek ve adamın anası. Erkek anaları şirret oluyor geliyor evi kolaçan ediyor ne var ne yok herşeye kulp buluyor. Boş yere ağlayıp gelin bana laf etti diyor bosatiyor oğlunu. Gelinlerin ahı yeter adama da anası olacak kadınlara da

Yorumla
  • Sugarman06
    Sugarman06 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı.

Korkacak bir şey yok ben staj evliliği yaptım bir sürü şey öğrendim ama gene de korkmuyorum korkmamda

0
    2 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Staj evliliği ne kardeşim

Yorumla
    • Sugarman06
      Sugarman06
      +1 yıl

Yani neyin ne olduğunu öğrendiğim bir süreç oldu ve bu süreç ismini staj evliliği koymuştum

Yorumla
  • esmer0692
    esmer0692 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Evlilikten herhangi bir korkum yok fakat aldatılma olaylarını duydukça denk geldikçe evlilik düşüncesinden soğuyorum.

0
    1 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Aynenn

Yorumla
  • AslıHiçOlanlardan
    AslıHiçOlanlardan Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Korkutma değilde verdiğin sadakatin güvenin ilginin kaçta kaçını göreceğine ve bir ömür sürmesini isteyip sorunlarla boğulmaktan diyelim

0
    4 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Yanii

Yorumla
    • AslıHiçOlanlardan
      AslıHiçOlanlardan
      +1 yıl

Hayırlısı annem artık bahtına ne çıkarsa

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Hayırlısı bir eş herkesede bizede nasip olsun inşallah

Yorumla
    • AslıHiçOlanlardan
      AslıHiçOlanlardan
      +1 yıl

Amin amin

Yorumla
  • biyotikkk
    biyotikkk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

Korkutmuyor. Damadımız kafa açarsa icabına bakarız başka aday ararız 😃

2
    2 Yorumla
    • Esrablabla
      Esrablabla
      +1 yıl

İyisin iyi

Yorumla
    • biyotikkk
      biyotikkk
      +1 yıl

💃🏻💃🏻

Yorumla
  • İlkkemal
    İlkkemal Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Niye korkutsun ki evlilik karşılıklı sevgi ve saygı olunca güzel herkesin Allah gönlüne göre versin Amin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Korkutuyor çünkü şu zamanda birine güvenmek zor zaten ayrıca ben insanın hayata karşı verdıgi mücadelenin eşine karşı olmasından korkuyorum çünkü insanlar evlenince çogu farklı kişiliklere bürünüyor

0
    0 Yorumla
  • Angell20
    Angell20 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Korku değil de daha gencim gerek yok o işlere özgürlüğün tadını çıkarmaya bakıyorum

0
    25 Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Ben özgür kadınları severim. Özgürlüğün tadını çıkarmak için onu yaşaman gerekir. Örneğin: hiç evlenmedende, evli kadınlar gibi yasaya bilirsin

Yorumla
    • Angell20
      Angell20
      +1 yıl

Evlenmeden evli kadın gibi yaşamak mı🙄 yok kalsın

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Abimiz ne dediğini bilmiyor

Yorumla
    • Angell20
      Angell20
      +1 yıl

Evet içmiş her halde

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Salla askm 😂

Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Biliyom biliyom ne dediğimi çok iyi biliyom ama galiba siz özğürlüğü bilmiyorsunuz! Bilmediğiniz bir şeyi asla yaşayamazsınız.

Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Amerika'da genç kızlar özgürlüğü doyasıya yaşıyorlar. Orada bakirelik sorunu yok. Hatta 18 yaşına gelmeden bakirelikleri bozulmuş oluyor? Bakirelikleri bozulmayan kızlara gülüyorlar. Oradaki adat erken yaşta bakireliğini bozmaktir. Orası özğürlukler ülkesidir.

Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Amerika'daki özgürlüğü tatmak doyasıya yaşamak istemiyormusun istiyorsun ve özeniyorsun hemde deliler gibi ama korkuyorsun neden? Çünkü yeterince özgür değilsin. Orada sorun olmuyor ama burada sorun oluyor? Baksanem yaşamayı bir kenara bırak konuşmak bile sorun oluyor? Sorunlu insan 0luyor? Yok sarhoşmusum yok abiymişim. Ne sarhoşum nede abiyim. Hem abi deme belki birgün lazım olur! Ben sadece özgür olmak istiyordum istemiştim ama burnumdan getirdiniz. Siz boş ver in özgürlüğü falan özgürlük kim siz kim.

Yorumla
    • Angell20
      Angell20
      +1 yıl

Onlar kendi hallerine gülsünler ayrıca ben bakireliğimi sadece evleneceğim insan için bozabilirim başkası benim için bi hiçtir. Sus lütfen çok boş konuşuyorsun kendini rezil etme

Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Tamamda ama sen başta böyle deseydin bende böyle yazmazdım bacım. Allah CC seni sahibine bağışlasın. Tamam sustum.

Yorumla
    • Angell20
      Angell20
      +1 yıl

Abi sen fesatsın baya özgürlüğü cinsellik olarak algılıyorsun bu benim sorunum değil.

Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Önyargılısın. Özgürlükten bahsediyorsun ama beni yargılıyorsun ve sucluyorsun. Özgürlük diyorum özgürlük. Nasıl anladığımın veya nereye çektiğim ne önemi var ki? Ne bilim ne diyeyim neyse özür dilerim. Ama (Özgürlük) susmuştur..!

Yorumla
    • Angell20
      Angell20
      +1 yıl

Anladım senin için özgürlük=cinsellik ama herkes için değil asıl önyargılı olan sensin

Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Evet benim için özgürlük=cinsellik. Ben harbiyim ve doğruyum. Allah aşkına hangi erkek için özgürlük eşittir cinsellik değil. Seni bu dünyaya kim getirdi hım. Dünyanın nüfusu kaç bu kadar insan bu cinsellik sayesinde çıktı oldu ve bu dünyaya geldiler. Özgürlük eşittir cinsellik sadece benim için değil bütün ama bütün erkekler için geçerlidir. Peki ben neden göze battım çünkü harbiyim.. vs vs

Yorumla
    • Angell20
      Angell20
      +1 yıl

Sen haksızsın.

Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

İyi inşallah benim gibi olmayan ve cinselliğe önem vermeyen biriyle evlenirsin. Ne güzel işte sen ona oda sana bakar durursunuz. Bütün erkekler cinselliğe önem verir ve bunu yapmak için seviyorum der sonra... Ama ben yalan söylemiyorum. Zaten bu yüzden haksızım.

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Özgürlük kalk ciplak dolaş her gün onun bunun altına mı yat diyo bu ne saçma bir zihniyet ya , iğrençlikten başka bisi değil tutturmussunuz bi özgürlük özgürlük kardeşim bırakında kendi özgürlüğümüzü biz daha iyi biliriz , evlenmeden cinsellik yaşamıyor diye cinsel durumu kötü olack diye bisi yok saçma bir algı yaratıyorsunuz , yok amerika yok bilmem ne bizene kardeşim bizde Allaha inanç var senin var mı? Hani bizim dinimizce yasak ya evlilik zaten haramdan uzaklaşma durumu için var tabi siz amerikan zihniyetlilerde böyle bir durum yok ancak yobaz dersiniz ezik bu dersiniz kimse cinsellk istemiyor diye onu bu denli saçma düşünceler ile yadırgayamazsiniz beyefendi kendi hayatınıza bakabilirsiniz

Yorumla
    • Angell20
      Angell20
      +1 yıl

Aynen yaaa bide Elhamdulillah müslümanız da hani dini bi kenara koydum bi insan helali olmayan hani evli olmadığı biriyle öyle şey neden niye yapsın ben şahsen tiksinirim iğrenirim kendimi kıskanırım yaaa ben sadece tek birine saklıyorum öyle şeyleri yoksa herkesle yapılırsa bi özeli anlamı kalmaz ki...

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Bunlar anlamıyo kuşum ve böyle düşündüğümüz içinde geri kafalı olduğumuz düşünülüyor saçmalığa bakar mısın

Yorumla
    • Angell20
      Angell20
      +1 yıl

Boş ver bea kendi fesatlıkları sapıklıkları

Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Size hak veriyorum çünkü bir zamanlar bende öyleydim sizin gibiydim ama sonra değiştim. Tabi bu bilgiyle oldu? Eğer ben spksam peygamberde vs atadukde spkkktir. Siz Hz Ayşe'yi bilmiyorsunuz herhalde ya da zs zs gaboru vs Zehra Aylini bilmiyorsunuz herhalde. Önce bunları bir araştırın örenin ondan sonra benim cinselliğimi yargılayan. Zehra Aylini vs Zs Zs Gaboru Bahattin Çağdaşa sorun. Kendisi gazeteci yazardır. Hz. Aişeyide âlimlere hocalara sorun. Bunları iyice araştırın öğrenin ondan sonra gelin beni yargılayın. Herkes neler yapıyor neler sizler ancak beni yargılıyor beni sucluyorsunuz çünkü gücünüz ancak bana yetiyor demi?

Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Birkeresinde evlenmek maddiyata bakıyor? Benim maddiyetim yok. Benim yaşım 40 bugüne kadar hiçbir kızın elini tutmadım. Beni beğenen isteyen çok kız oldu ama ben onlara ümit vermedim. Çünkü onların hepsi ciddi düşünüyordu? Bense hiç ciddi düşünmedim. Angelada özgürlük falan diyince ciddi düşünmüyor sandım bu yüzden yazdım yoksa yazmazdım. Zaten Amerika gibi olmuşsunuz. Adı müslüman siniz.! Uyuyorsunuz hiçbir şeyden haberiniz yok. şu an dünyanın en iyi insanı ile konuşuyorsunuz ama bunun farkında değilsiniz. Evlilik öyle kolay değil. Görüyorsunuz evlenenlerin çoğu iki üç ay sonra ayrılıyor? Ayrılmauanlar ise susuyor kahır çekiyor? Benim demek istediğim evlenmeden ve kahır çekmeden hayatımızı yaşayalım diyorum. Birbirimizi kırmadan üzmeden gittiği yere kadar gider sonra herkes kendi yoluna. Evlensenizde eninde sonunda gene benim dediğime geleceksiniz.! Evlendiğiniz adam sizi aldattığında işte öğün anlayacaksınız beni.

Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

sonra ondan ayrılıp başkasıyla başka biri ile hayatınıza devam edeceksiniz. Oysa ben harbiyim ve cinselliğimee çok düşkün olsamda, cinselliğimi tatmin etmek için sizleri evlilik vaadleri ile kandırıp kullanmıyorum. Ama herkes benim gibi canım olmaz. Sizleri yok böyle seviyorum der yok şöyle seviyorum der diye diye sizleri... kerler ondan sonra yollarına bakarlar. Aslında sizin gibi kızlara her şey müstahak. Çünkü sizler öyle kimseler siniz ki, sizi hiç kırmayacak vs üzmeyecek ve asla yalan söylemeyecek harbi insanların meşale benim değerimi kıymetimi bilmiyorsunuz vs görmüyorsunuz ve doğru söylediğin için doğru konuştuğum için beni kovuyordunuz çünkü doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. İnşallah aradığınızı bulursunuz. Dediğim gibi aslında bende sizin gibiyim ve sevdiğimi sayiplenir kıskanırım ama olmuyor işte aldatılma korkusu vs geçim korkusu vs vs sevdiğini kaybetme korkusu zaman çok ama çok kötü? Savaşlar hastalıklar vs mafyalar teröristler çeteler cirit atıyor? Ben bütün bunlardan sevdiğimi nasıl koruyacağım hım. Ya bir gün onu kaybedersem ya bir gün beni aldatırsa, O zaman ben bir ömür boyu onsuz ne yaparım nasıl yaşarım hım. Ben eğer seversem ve birine çok bağlanırsam yaşayamam ölürüm ya da öldürürüm. Eğer beni aldatırsa onu öldürürüm. Eğer aldatmazda farklı nedenlerden dolayı ölürde ozaman bende yaşayamam ölürüm ve ondan başkasıyla da asla ama asla evlenmem onun üstüne başka gül koklamam işte ben böyle biriyim. Bütün bunları yaşamaktan ve yasatmaktansa, saqık olmayı eylerim. Varsın herkes öyle bilsin yeterli kimse ölmesin vs üzülmesin ve kötü şeyler yaşanmasın olmasın.

Yorumla
    • Angell20
      Angell20
      +1 yıl

Abi üşenmiyor musun bu kadar şey yazmaya

Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Acaba Ne kadar uzun yorum yapabiliyoruz diye bir denemek istedim. Dahada uzun yapacaktım uzatacaktım ama maalesef olmadı? Göndere bastım çok uzun yorumu alamıyoruz vs paylaşamıyoruz dedi site? Yok üşeniyorum hem ne üşeneceğim senin canın sağolsun bitanem.

Yorumla
  • Sosono1
    Sosono1 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 33%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 515 cevap paylaştı.

Bende korkuyorudum ve başıma. geldi korktuğum

0
    3 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Abi Allah daha yaşatmasın kotu evlilik

Yorumla
    • Sosono1
      Sosono1
      +1 yıl

6 bucuk evliligim aldatilmakla bitti

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Kötü ya gerçekten

Yorumla
  • purplewater75
    purplewater75 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Korkutmaz mı? İhanet yaşamak, hayat pahalılığı, sadakatsiz, değer görmemek vs.

0
    2 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Of deme demere

Yorumla
    • purplewater75
      purplewater75
      +1 yıl

Dedim. Sakar Şakir sahnesi aklıma geldi. Ben veresiye defterini satmadım. 😄😄😄Şaka bir yana hemen hemen aynı düşünceye sahibiz. Duygularıma tercüman oldu bu paylaşım.

Yorumla
  • orkob17
    orkob17 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

kendini tanırsan senin için uygun kişi kim onu bilirsin onu bulursun

0
    1 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Ohoo zor be valla bak

Yorumla
  • An_Idiot
    An_Idiot Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

ben sıkılmaktan korkuyorum. bütün ömrünü aynı kişiyle geçiriyorsun. korkutucu görünüyor.

0
    3 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Dayı yapma be

Yorumla
    • An_Idiot
      An_Idiot
      +1 yıl

n'apayım elimde değil. seni korkutmuyor mu bu? gerçi sıkılsam bile iyi niyetimden dolayı evlendiğim kadına değer veririm, aldatmam. ama yine de sıkılırsam beni sıkar işte. adı üstünde sıkılmak.

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Hayır niye sıkılayım kocamdan daha neler

Yorumla
  • Kemaldr
    Kemaldr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 85%
    +1 yıl

Şimdiki kızları görünce hepsini kastetmiyorum tabi soğuyorum evlilikten

0
    6 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Hmmm

Yorumla
    • Kemaldr
      Kemaldr
      +1 yıl

Cidden düzgün erkekte kızda azaldı

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Maalesef ki

Yorumla
    • Kemaldr
      Kemaldr
      +1 yıl

İnşallah karşına iyi bir eş cıkar

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Amin cümlemizin

Yorumla
    • Kemaldr
      Kemaldr
      +1 yıl

İyi bak kendine

Yorumla
  • Defnekoc1
    Defnekoc1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenmeyin, iş ortağı ile birliktelik yaşayın, günümüz global köy de artık bu

1
    1 Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Bende tam bunu diyordum ama yanlış anlaşılıyorum anlaşıldım. Yanlış anlıyorlar ama bak sende demişsin.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

aldatılmak ve heyecanı kaybetmek sıkıntı olan yoksa gerisi bence harika

1
    0 Yorumla
  • SadePirincPilavı
    SadePirincPilavı Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı.

Evlilik sorumluluğunu alabilirim beni korkutmuyor ama evlenmek için evlenmek benlik değil.

0
    0 Yorumla
  • ayşe_28
    ayşe_28 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Beni hicbisey korkutamaz korkucak bişey yok Allah'ın izniyle

0
    4 Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Evet seni hiç bir şey korkutaMaz çünkü sen korkunun ta kendisisin.

Yorumla
    • ayşe_28
      ayşe_28
      +1 yıl

Ne diyosun bee mal misin

Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Hele öfkelenme bak ne diyeceğim. Bir ata sözü derki.. "Her kurtlu baklanın bir kör alıcısı vardır." Evet ben bir malım hemde mal oğlu malım vs eşşekim ama harbiyim.

Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Özür dilerim. Bu malı bu öküzü affet tamam. K. i. bak İyigeceler ☹️

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Babalık ve kocalık yapamamaktan korkuyorum
    Peki sen neden korkmuyorsun hoşuna mı gidiyor aldatılmak

0
    2 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Korkuyorum demisim abi görmüyor musun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Afedersin gözümden kaçmış

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Aldatılmak, sorumsuzca davranması, eşimin ailesinin kötü olması ve eşimin onlara söz geçirememesi

0
    14 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Of en korkusu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Maalesef. Boşanma sebebi

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Allah iyilerle karşılaştırsın gülüm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Amin balım

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      +1 yıl

Kadınların çoğu erkek ailesine peşinen düşman oluyor zaten. Buna eski nişanlım da dahildi. Benim ailem gibi aileyi zor bulur o

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@yedirenk7 öyle bir şey yok

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      +1 yıl

Sen öyle zannet. Kadınların çoğu bu konuda nankör

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      +1 yıl

Özellikle yeni gelin seçiminde erkeğin çok dikkat etmesi. Erkek gerekirse bekar kalsın ama ailesine karşı saygısız olacak asla evlenmemeli.

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      +1 yıl

Ben bizzat yaşadım ve gördüm.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@yedirenk7 tabiki eşimin ailesine saygı duyacağım. Ki bence herkes duymalı. Ama özellikle erkeğin annesi sıkıntılı olunca vay gelinin haline. Ben yatakta beraber yatan anne oğul duydum ya adam yeni evli iken sen ne anlatıyorsun

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      +1 yıl

Ben de evli çiftlerin herşeyine karışan kız anneleri duydum. Sen de haklısın, ama bunlar da var.

Yorumla
    • yedirenk7
      yedirenk7
      +1 yıl

Ben bir arkadaşım kayınvalidesi yüzünden boşandı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@yedirenk7 o halde kadınlar ve erkekler birbirine b*k atmayı bırakıp kendi ailesine değer vermeyi öğrenecek. Ben bunu yapabiliyor isem kocam da yapacak kardeşim başka yolu yok. Gitsin anasının koynunda uyusun yoksa

Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Karşılaştırdı zaten ama görmüyorsun.

Yorumla
  • Powermen
    Powermen Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl

Zor ama korkutmuyor.. ele ele verip yanında olacak insanla aşılır zorluklar

0
    1 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Kesinlikle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ya bende korkuyorum aileyle tanistirma vs useniyorum hemde korkutucu geliyor ailemden korktugum icin degil ama

0
    6 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Aynısı kuzu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

En son evlenmedigim ailemle tanistirmadigim icin terk edildim :(

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Ayy aşk biz o duruma getirene kadar sürünüyoruz aldatıliyorz keşke öyle ciddiyetle biri yaklassa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yokya yaklassalar bile benden olmaz ben ailemle frlan tanistirmam ailesiylede tanisamam ya pat diye nikah kiymam lazim ya da hic evlenmrm

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Yani düğüne falan hiç gerek yok tabikide ama ailede mecbur yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Mecburda ben evlendikten sonra spontone olacaksa olsun istiyorum

Yorumla
  • BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.

Nafaka mağduru olmak korkutur tabii, ömür boyu işkence.🤮

0
    0 Yorumla
  • Bravissimo
    Bravissimo Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Fazlasıyla. Ya evladım olur da onu tek bırakmak zorunda kalırsam?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben erkeklerden genellikle korkuyorum. Seveceklerine inanmıyorum. Yani nasil evlenirim fikrim yok

0
    1 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Ah yavrum aynı düşüncedeyiz

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İhanete uğramak, karşıdaki kişinin aslında önceden bildiğin gibi olmaması ve boşanma halinde ortaya çıkabilecek nafaka olayı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Erkekler mutlu olmak için kadınlar çocuk yapıp boşanıp nafaka kapmak için evleniyor artık. Yalnızlık şart.

1
    0 Yorumla
  • xyxy45
    xyxy45 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    +1 yıl

sen bir sorsana bana hiç kız arkadaşın oldumu hayatın boyunca sevgilin oldumu diye noo hiç olmadı ne sevgili be nişanlılık ya da evlilik oldu 34 yaşındayım bekarım daha 😁😁😁🤣🤣🤣

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Fazlasıyla nedeni pek yok aslında ama evlilerinde görüyoruz bin pişman

0
    0 Yorumla
  • ninjabalaclava
    ninjabalaclava Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Korkmak degil baglanmak anlamsız geliyor ve aşkı öldürüyor bnce evlenmeden birlikte yaşamak en iyisi

0
    2 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Evlenmeden yaşayınca bağlanmak olmuyo mu?

Yorumla
    • ninjabalaclava
      ninjabalaclava
      +1 yıl

Olmuyo

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Düğün masrafları, Eșimin bi süre sonra beni eskisi gibi sevip değer vermeyeceği düşüncesi, Bide bakir olduğum için cinsellikten aşırı utanmam 🤭 🙊 🙃

0
    2 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

İlginç

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Neden ilginç

• Saddov
    Saddov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Korkutmuyor ama öyle bir düşüncemde yok

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Mutlaka bir çocuk isteyeceğiz ancak bu doğum acısını ben çekeceğim o yüzden istemiyorum. Hatta gelen goruculeri bu yüzden geri çevirdim.

1
    1 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Ahhh

Yorumla
  • Drelypqa
    Drelypqa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Korkutuyor istemiyorum açıkçası sorumluluk almak istemiyorum

0
    0 Yorumla
  • Barıs3486
    Barıs3486 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 41
    +1 yıl

Bu yüzden evleniyoruz kızları erkeklerden erkekler de kızlardan korkuyor 😒

0
    0 Yorumla
  • Pişmannnnn2
    Pişmannnnn2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Pişman olmaktan korkabilirim ama korkutmuyor genel olarak

0
    0 Yorumla
  • şevval7282736
    şevval7282736 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Hayir nedenini hiç dusunmedim

1
    5 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Askm bi çok nedeni var 😂

Yorumla
    • şevval7282736
      şevval7282736
      +1 yıl

Ne gibi?

Yorumla
    • şevval7282736
      şevval7282736
      +1 yıl

Takip eder misin?

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Ettim asko

Yorumla
    • şevval7282736
      şevval7282736
      +1 yıl

Tesekkur ederim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Evlilik için çok gencim ama ileride evlenecek olsam korkardım değer görmemekten aldatılmaktan, şiddet görmekten.

0
    0 Yorumla
  • вeyeғendi
    вeyeғendi Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Evlilik değil insanlar korkutuyor..

0
    1 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Kesinikle

Yorumla
  • Sadbut_true
    Sadbut_true Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

Haklısın sonuna kadar evlenme

1
    2 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Abi belki yuva kurmak istiyorum

Yorumla
    • Sadbut_true
      Sadbut_true
      +1 yıl

Acele etme

Yorumla
  • Besyocu89
    Besyocu89 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl

yooo olsa da evlensek keşke aile kursak

0
    4 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Olsa işte

Yorumla
    • Besyocu89
      Besyocu89
      +1 yıl

valla hayırlı birisi olsun istiyorum, işimizi gücümüzü çok şükür aldık elimize ama bu konuda kısmet olmuyor nedense :)

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

İnsanlar bozuldu diyelim, kimse tek kişiyle yetinemiyor maalesef ki defalarca aldatıldım hepsinide kendim yakaladım şimdi nasıl güveneyim? ya da evleneyim

Yorumla
    • Besyocu89
      Besyocu89
      +1 yıl

herkes kendi gözünden değerlendiriyor tabi, bende kadınlara aynı şekilde güvenemiyorum diyorum ama sonuçta böyle gitmez bu genelleme yapmak olmaz her iki taraftan da güvenilen kişiler elbette var tabi ki, ama yanlış bir insan hayatımıza bir giriyor sonra tepetaklak oluyoruz. Böylesi düzgün insanlarla karşılaşırız inş.

Yorumla
  • Fhjnfdhjf
    Fhjnfdhjf Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kizlar temiz olmadigi icin evlilik dusunmuyom

0
    12 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Aynı şeyleri biz erkekler için düşünüyoruz

Yorumla
    • Fhjnfdhjf
      Fhjnfdhjf
      +1 yıl

Ben daha opusmedim bile kizlar opmedi

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Umarım karşına iyi bir insan çıkar

Yorumla
    • Fhjnfdhjf
      Fhjnfdhjf
      +1 yıl

Cikmiyor 27 yildir

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

27 misin

Yorumla
    • Fhjnfdhjf
      Fhjnfdhjf
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Çıkar ya nasip kısmet işleri

Yorumla
    • Fhjnfdhjf
      Fhjnfdhjf
      +1 yıl

Yok ya nereye cikiyor 18 yasindan beri cikiyor zsten

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Kardeşim azıcık olumlu konuş yani inancını diri tut yıllardır olmayan bir anda olur

Yorumla
    • Fhjnfdhjf
      Fhjnfdhjf
      +1 yıl

Nerden olacak olmadikca daha da nasil yapacagimi bilmiyorum

Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Sadece bekle hani bilmiyorum doğru insan diye bisi var mi cidden bende anlam veremiyorum biri oluyo anlasiyorsn sonrada evleniyorsun

Yorumla
    • Fhjnfdhjf
      Fhjnfdhjf
      +1 yıl

Ben evlilik dusunmuyorum evlenince asker arkadasina bagliyorsun sehvet tutku olmuyor

Yorumla
  • tugrul3461
    tugrul3461 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Hele bi evlen bakarsın

0
    2 Yorumla
    • muku01
      muku01
      +1 yıl

Niye öyle dediniz

Yorumla
    • tugrul3461
      tugrul3461
      +1 yıl

Ortada yok bişey sende amaça bak

Yorumla
  • biradettubaa
    biradettubaa Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Asla korkmuyorum ama gerek yok şu an ajsjsj

1
    0 Yorumla
  • Fearlesgirll
    Fearlesgirll Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Korkmuyorum ama istiyor muyum emin değilim

1
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Korkutuyor gelemem öyle şeylere.

1
    1 Yorumla
    • AlparslanKuytulkara
      AlparslanKuytulkara
      +1 yıl

Bende...

Yorumla
  • Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evlilik sizi korkutuyor mu korkutuyorsa neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlilik sizi de korkutuyor mu? 8 cevap verildi
Evlilik sizi korkutuyor mu? 78 cevap verildi
Evlilik denince sizi korkutan şey nedir? 29 cevap verildi
Evlilik denince sizi korkutan şey nedir? 124 cevap verildi
Evlilikte sizi korkutan ne var? 20 cevap verildi
Evlilikle ilgili sizi korkutan şey nedir? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Nefret boyutunda sevmediğin birileri var mı?
  • Bir gönül nedir ki senin uğruna, dediğiniz biri var mı?
  • Birine yukarıdan bakmayı mı seviyorsunuz, aşağıdan bakmayı mı😂?
  • Ee neler yapıyorsun?
  • Siyah zeytin mi, yeşil zeytin mi?
  • Sulugöz olmak zayıflığın göstergesi mi?
  • Bakınca gözlerinizi parlatan biri var mı?
  • Vücudunuzda en çok nerenizi seviyorsunuz?
  • Sırılsıklam aşık oldun mu?
  • Rabbimizi gerçekten cehennem korkusu olmadan, sadece O olduğu icin sevebiliyor muyuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨